ולשאלת היום

ולשאלת היום ../images/Emo26.gif

אני מאמינה שאני לא היצור היחיד עלי אדמות שלפעמים מרגיש את הצורך להיות לבד. אז למה דווקא כשאנחנו מחליטים על ה'לבד' הזה, קופצים כל הבחורים הטובים מהמחילות שלהם? או שמא, דווקא בגלל שאני לבד, אני רואה בכל בחור פנינה?
או שאולי בכלל אני מפרישה איזה חומר ממכר בהחלטה שלי להיות לבד? תמוהה בעיניי העניין. אם כן, מדעו הלבד כל כך מושך?

דנטל

New member
המון נשים יגידו הפוך

שדווקא כשיש להן בן זוג פתאם מתחילים איתן יותר. כשאת לבד יותר קל לך לראות בחורים שווים, כי את פנויה לא רק פיזית, אלא גם נפשית. הלבד מושך אותי בגלל שאז אני הכי מאושרת ואני אף פעם לא באמת באמת לבד במילא. אני לבד כבר יותר משלוש שנים ואלה היו שנים נהדרות. בזמן הקרוב אני ממש לא רואה שאני הולכת לשנות את דרך החיים שלי.

דנטל

New member
תלוי מה את מגדירה "היית"

לא היה לי בן זוג קבוע כבר שלוש שנים ומשהו. לא מעונינת שיהיה. סקס היה גם היה ובתדירות לא רעה בכלל ומעונינת שיהיה עוד.

אני מבינה שאנחנו מגדירות 'היית'

באותה הורה בדיוק. אז אני לא מחפשת כרגע לא סקס ולא חבר, ולא גוייבה. מחפשת להיות לבד, בשקט שלי. ודווקא אז כולם מוצאים אותך.

דנטל

New member
מוכר... כלומר בקטע של סקס

לדוגמא - ביום שאני אהיה במחזור פתאם אני נורא פופולרית וכולם זוכרים מקיומי. ביום שאני אהיה חרמנית ברמות (ואני לא מתקשרת בעצמי בדרך כלל מסיבות פרימיטיביות של כבוד) אף אחד לא זוכר אותי ואני מסוגלת לשקול אפילו אוננות שזה משהו מאוד לא שגרתי אצלי.

Sefy

New member
לבד...

זה לא נורא כמו שאנשים הופכים את זה! אני הייתי לבד לפני החברה שלי ועכשיו אני לבד בלעדיה כבר יותר משנתיים. כשלבד אפשר לעשות מה שרוצים בלי לתת דין וחשבון לאף אחד! מה שאני מתגעגע ביותר זה לאהוב ולפנק, אבל אני חושב שאפילו במערכת יחסים צריך גם את הלבד כדי שלא ימאס לנו, כל אחד צריך את הפרטיות שלו.

לא אמרתי שזה נורא, ספי

אמרתי שהחלטתי על הלבד שלי, אבל פתאום מגיעים כל מיני מקסימים שלא היו עד עכשיו וזה דופק לי את כל התוכניות

Sefy

New member
רק את התוכניות זה דופק ? ../images/Emo8.gif

כבר היו תוכניות ותיקוות, נו טוב

Sefy

New member
רק מתחת לחגורה אפשר לתת מכה ../images/Emo3.gif

ולקוות שהמכה תהיה מספיק עמוקה שתקבלו את הרמז

Sefy

New member
../images/Emo2.gif זה דווקא היה מתאים לך...

לי היה יותר מתאים לעשות לך

tokit

New member
כשאני רוצה להיות לבד

אני הולכת לחדר שינה ומסתגרת שם עם ספר. זה עובר לי מהר מאוד..

הלבד מושך כי... ../images/Emo8.gif

ברגע שאת מחליטה על "לבד", הלחץ "לתפוס גבר" יורד, כשאת בלחץ, גברים מרגישים מאויימים, כשהלחץ נרגע, ואין איום מצידך על החירות שלהם, זה מושך אותם... והם נמשכים, כמו דובים לדבש!

למעלה