ולשאלת היום

לבד... ../images/Emo6.gif

חברה טובה שלי, החליטה שהיא רוצה להיות לבד, לא בא לראות אף-אחד... ועכשיו היא בוכה, שגברים לא עוזבים אותה, לא מבינים מה זה, "לא מעוניינת"!

"לבד לבד אני רוצה לבד..."../images/Emo41.gif

הסיפור הוא כזה.... יש בלבד כוח שרואים מבחוץ על הבן אדם כי כשאנחנו מחליטים להיות לבד לפי דעתי, אנחנו מגיעים לחוזק נפשי גדול עם עצמנו ומריחים את זה.... זו לפי דעתי הסיבה...

My thoughts exactly

גיליתי את זה לפני כמה חודשים, במין רגע נדיר שהיכתה בי ההכרה שטוב לי לבד, ושאני כל כך רוצה להיות פתאום לבד (הייתי אז עם איזה מישהו זמני, שבוע-שבועיים וזה לא עמד להגיע לשום מקום, היה ברור שיש צורך לחתוך). האושר הזה נמשך בדיוק יומיים. אחר-כך פגשתי מישהו שנדלקתי עליו נ-ו-ר-א, ופוף ההרגשה נעלמה לחלוטין. היא לא חזרה מאז, לא בעוצמה כזאת. זה נכון מה שאת אומרת. אולי דווקא כשאנחנו מתרגלים לעובדת היותנו לבד - ומתחילים אפילו לרצות בזה - רק אז אנחנו נרגעים מספיק כדי למשוך אלינו את הטובים באמת... או משתחררים מהלחץ ומתפנים להביט מסביב ברוגע, במקום לחפש בנואשות.

צלמוות

New member
סקארלט..

לדעתי, ההרגשה הזו שלך שכל הגברים הם מלאכים בזמן שאת פשוט לא מחפשת כלום, נובעת מכך שכשאת כן מחפשת בן זוג (לסקס או לקשר אמיתי) את פשוט מסננת גברים כל אחד בגלל איזו תכונה קטנה שלא אהבת אצלו ומתמקדתץ באותה תכונה ונותנת לה להאפיל על שאר הבנאדם. ברגע שאת כבר לא מחפשת את יותר פתוחה לראות את הבנאדם כמו שהוא באמת ולא (לדוגמא) את המשפט המעצבן הזה שהוא תמיד אומר או כל דבר אחר בו שלא אהבת. הלוואי ואף בחורה לא הייתה מחפשת ורואה אותנו כמו שאנחנו באמת (לא שאנחנו כאלה מושלמים אבל בד"כ לא כ"כ גרועים...) סליחה על ההודעה הארוכה ומקווה שעזרתי במשו. נ"ב: מובן שלא דיברתי עלייך באופן אישי כי (לצערי) לא יצא לי ממש להכיר אותך. אלא דיברתי עליכן בכלליות.

צלמוות יקר ../images/Emo3.gif

כשאישה לחוצה "לתפוס" גבר, כל הגברים באזור שלה, פשוט מגיבים ללחץ שלה בהתאם, אף-אחד לא אוהב להיות "החיה בכוונת", אבל הרבה אוהבים להיות ציידים! - ולחיות יש נטיה לברוח מציידים!!!

../images/Emo6.gif חמוד, זו לא הייתה תחרות!!!

אלה היו עובדות, היישר מתוך ספרי הפסיכולוגיה (פעם למדתי, מעולם לא סיימתי).

למעלה