אוכל אוכל ואוכל
שוב אני. הנודניקית של ה
שקשוקה ואני חייבת לספר לכם שמרוב שעוסקים פה באוכל (
מי לא אוהב לאכול, שיקום) אני כל הזמן מנשנשת......... וופלים בטעם לימון, מרק נמס, כבר איזה 7 כוסות קפה שחור (עם חלב כמו של תינוקות) , קרקרים עם שומשום, גבינה בולגרית, עוגיות שהבעל הביא מארה"ב ואני מחביאה אותן (רק בשבילי), ועוד עוגת גבינה ודי!! עכשיו כל שנותר לי הוא ללכת בעומת נפש למכון לספינינג ולהרים קצת ברזלים שכן אחרת, מאיפה יבוא עזרי? אז מספיק בלה, בלה, כי באמת פה זה לא המקום לברבורים האלה, אלא שנזכרתי, אפרופו
שקשוקה, שאני חייבת לספר לכם על האומלטים האלה (בעברית תקנית חביתה זה גם טוב
אפשר להכין אומלט/חביתה עם כל ירק שיש לכם בבית. מה שאתם עושים זה ממיסים חמאה במחבת וכשהיא מעלה קצף מוסיפים אליה את הירק המצוי בבית, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות כשתי דקות, שווה גם להוסיף בצל פרוס (איזה שאתם אוהבים) ולהמשיך לערבב עד רך. עכשיו אם שאתם משתמשים במחבת אחרת או שמוציאים ת'ירקות מהמחבת הראשונה ומנגבים עם נייר מגבת. לחמם עוד חמאה ולהכניס לתוכה 5 ביצים טרופות. להוריד את האש לנמוך. להמשיך לבשל/לטגן על אש קטנה כדקה. עם מרית, להפוך את הביצה ולטגן גם את הצד הזה כחצי דקה. להוריד את המחבת מהאש. לשפוך מעל את הירקות, לקחת קצה של חביתה (אומלט עלק) ולהפוך על הקצה השני. בעזרת המרית להעביר לצלחת. כל העסק הזה לא לוקח יותר מכמה דקות והריח......... מהמם. זה היה בקצרה, מ
המטבח שלי