איפה אתה בני? איפה?!?
נ נוWה New member 1/1/06 #18 ביליתי עם חבריי הטבעונים... שיחקנו סנוקר ואז הלכנו לאכול פיצה מטר טבעונית... היה מגניב! כאילו, אין כמו תל אביב! במיוחד למישהי מהצפון החורי, כמוני...
ביליתי עם חבריי הטבעונים... שיחקנו סנוקר ואז הלכנו לאכול פיצה מטר טבעונית... היה מגניב! כאילו, אין כמו תל אביב! במיוחד למישהי מהצפון החורי, כמוני...
V Vegetable Salad New member 2/1/06 #30 הייתי אצל חברות ../images/Emo42.gif ושידרתי במצלמת אינטרנט לכל דורש XD.
V Vegetable Salad New member 2/1/06 #32 בארור ../images/Emo42.gif החלפתי עגילים אונליין וגם טחנתי פיסטוקים על דיאט קולה (ראו, ראו את הניגודיות). בפעם הבאה אני ממש אתפרע ואולי אשנה תסרוקת, וואו...
בארור ../images/Emo42.gif החלפתי עגילים אונליין וגם טחנתי פיסטוקים על דיאט קולה (ראו, ראו את הניגודיות). בפעם הבאה אני ממש אתפרע ואולי אשנה תסרוקת, וואו...
Y yuval k New member 2/1/06 #35 ב-12 בלילה בדיוק קראתי ביולוגיה וחשבתי על זה שבארץ כבר 7 שעות 2006 2006 זה ראשי-תיבות (כן ) ל"שנת SAT, AP והגשת מועמדות, אס וול אס ביקור בארץ"
ב-12 בלילה בדיוק קראתי ביולוגיה וחשבתי על זה שבארץ כבר 7 שעות 2006 2006 זה ראשי-תיבות (כן ) ל"שנת SAT, AP והגשת מועמדות, אס וול אס ביקור בארץ"