ומה דעתכם להראות תמונות של הילדים?

חנול

New member
למה לא? רק חיכיתי שתבקש...

להלן התוצרת של SHNO ושלי.. לבושה בסוודר וגרביים תוצרת סבתא..

akavishon

New member
אני רואה שהפנמת שמעכשיו השלטים

שייכים רק לה. כנ"ל טלפונים. ורק טלפונים עובדים... הם לא קונים את זה אם נותנים להם טלפון ישן או שלט ישן - מנסיון....

שי ז.

New member
ובקשר לטלפונים

אל תלמדו אותם לחייג אליכם מאז שהגדולה (4.5) למדה לחייג אלי אני כל 10 דקות מקבל טלפון "אבא, אתה יכול לדבר?" עד שאני עונה שעכשיו אני יכול לדבר וא היא אומרת "אז ביי".

WOWאיזה פורום מדליק, אפשר להצטרף../images/Emo13.gif

קצת על עצמי
אני מלח ובעל האוהב של פלפלת
ואבא שמשוגע על בתינו ניצן
. ניצן הגיעה עלינו בעקבות טיפולי פוריות והיריון מאד מאד מסובך. אם רוצים לדעת עוד בשמחה אענה על שאלות

shno

New member
ברוך הבא!

נו, אחרי טיפולים והריון מסובך לקבל כזאת מתנה - איך לא תהיה מטורף עליה?

chompi XL

New member
אווווווווווו שלום לךךךךךךךךך

מלח זה פורום חדש אז תתנהג יפה
ובלי מכות...חחחחח ניצן כרגיל יפייפה מדהימה!!!!!

איל35

New member
איש הישר בעיניו יעשה, אני אוותר...

פרסום תמונות של בתי בפורומים. לפני מספר חודשים היתה תחרות צילומים שנושאה "ילדים במים". הורים שלחו תמונות עירום של ילדיהם לתחרות. כנראה שזה היה חמוד בעיניהם או שיצר התחרותיות ושאיפות לפרסום היו נר לרגליהם כששלחו תמונות עירום של תינוקות וילדים רכים בשנים לתחרות מטופשת של אתר מסחרי. אני מודע לזה שרוצים לשתף ואף להשוויץ ביצירי חלצנו אך צריך לזכור שמדובר במדיום הפתוח לכל. מעבר לפרנויות וחשדנות יתר, אכן ישנם גורמים שונים ומשונים שקוצרים את התמונות הנ"ל לשימושים שונים. החל מכלי פרסומי וכלה ברשתות פדופיליה. אני זוכר בעבר בפורום אחר כשהבעתי את דעתי בשרשור של בעד ונגד פרסום תמונות הילדים, התגובה הסימפטית הראשונה שקיבלתי היתה: "מי רוצה לראות לראות את הילדה המכוערת שלך". גילוי נאות: את תמונות כלבתי כן חשפתי לא פעם
מזואופילים אני לא חושש

schlomitsmile

Member
מנהל
לא נראה לי שתקבל פה תגובות כאלה יש פה אנשים נחמדים ../images/Emo13.gif

איל35

New member
מביקור קצר, מאוד נחמדים כאן

מה שנקרא "גברים אמיתיים" הן הנשים והן הגברים.... LOL יופי של פורום

shno

New member
טוב, נו, נרשה לך להישאר