ומה דעתכם על הדבר הבא :

ומה דעתכם על הדבר הבא :

פרסום של גרייט שייפ : "חברים יקרים, בואו ותחוו שיעור אחר, שבו תוכלו לממש את כל רצונותיכם ותרגישו משוחררים! שיעור סטריפ דאנס הינו שיעור שעובד על כוח, שליטה וחיזוק שרירים מייצבים. זהו ספורט עולמי, איכותי ומאתגר! נא לבוא בבגדים שחורים צמודים, נעלי עקב נוחות (לבנות כמובן ) והרבה אנרגיות חיוביות. בנוסף, תוכלו ליהנות מעמדות טיפולים אישיים, אלכוהול, DJ LIVEועוד הרבה פינוקים והפתעות. • שיעור זה מתאים לגברים ונשים כאחד ניתן להביא חברים שישתתפו באירוע המיוחד הזה" ראו גם מודעה מצורפת את דעתי אפשר אולי לנחש אבל אכתוב אותה בהמשך.

תשובה - תראו איפה לומדים

"קורס סטריפ דאנס " מועדון חשפנות הבורסה פותח בימים אלו סדנאות סטריפ דאנס לכל הנשים התוססות בגילאים 18-40 בליווי כוריאוגרפים מנוסים ובנות המועדון המקצועיות! הסדנא מיועדת לכל אישה המעוניינת לשפר את חיי הארוטיקה והסקס שלה חוויה מובטחת בנות הסדנא נהנות ממקלחת צמודה חדר הלבשה,שימוש במכונת שיזוף וקורס איפור בחינם יש להגיע לקורס בבגדי ריקוד ו/או בגדי ים. למסיימות תינתן תעודת גמר. בונוס נוסף לימוד מופע פרטי אחד חינם בהתאמה אישית למצטיינות בקורס הסטריפ-דאנס אין כמו ללמוד אצל המקור!!!" _________________________________ בונוס נוסף סיבוב עם בעל המועדון, רצוי שהאורחים יבואו עם מזומנים ודבק.... במיוחד תפס אותי המשפט במודעה: "בליווי כוריאוגרפים מנוסים ובנות המועדון המקצועיות!" yyy מקצועיות - יש להם דיפלומה חחחחח יש מקומות שמומלץ לבוא עם תחפושות ומסיכות. רצוי שהעמוד יכיל גם כמה נחשים חחח האם מתאים או לאו לחדרי כושר? שאלה של כושר.... התחרות בין חדרי הכושר על כספם של המתאמנים מביא כל פעם טרנד/המצאה חדשה שלאו דוקא קשורה לספורט. מי היה שם ב-24.8.10? חוויות בבקשה. אני נשארת נאמנה למקור - לספינינגגג.

Tami661

New member
דעתי? באמת?...

לקחת את החיים בקלות, זה לא במקום אימון רכיבה וגם לא בא להחליף אימון כוח... מי שיכול/ה ואוהב/ת... לבריאות! בסך הכל מדובר בפעילות גופנית מהנה את המבצע/ת ואת הצופה (איזה כיף שלא צריך סלש...
)

דעתי

לפני קצת יותר מעשור נהנו מועדוני הכושר השכונתיים והזולים מפריחה וצמחו כפטריות לאחר הגשם. מאז החלה בסערה כיבוש נתח שוק מכוני הכושר ע"י הרשתות הגדולות, עד כדי חיסול ופשיטת רגל של המקומות הקטנים. בקצב שבו הרשתות הגדולות מזנים את עצמן, הדור בו נחזור לאימוני ההאאוטדור, אימוני הקרוספיט בהאנגרים הפשוטים,והאימונים העצמיים. אם גרייט שייפ היו מזמינים אותי למסיבת S&M באיזה מועדון ביפו אני חושב שהייתי נענה ברצון, רק הייתי מבקש את הזכות להצליף בשוט בזאת שיזמה את המסיבה המטופשת הזו....

Tami661

New member
אההה... זה אם המסיבה היתה באיזה

מועדון ביפו... אבל כשהמסיבה היא על גג עזריאלי... אתה כבר לא חושב שזה זנות ו'אאוטדור'
מסתבר שנקודת המבט של אדם לעולם תישאר שונה. כמה טוב שזה ככה (אחרת אף אחד לא היה מגיע לעזריאלי או לבת-ים או לאיזה מועדון ביפו
)

אני לא מסכים איתך

לעשות ספינינג על גג עזריאלי במקום חדר הספינינג זה כמו לעשות סקס בחוף הים בליל ירח מלא במקום חדר המיטות שלך. אותו דבר, בלי שום פעלולים ושטויות, נטו נטו ספינינג.

והשווה בין שתי הדוגמאות

בתיאוריה זה נשמע מדהים; במציאות יש כל מיני דברים קטנים שמעצבנים: הלחות החול הקהל התאורה ...

מגן רן

New member
ראיתי את אליסה באילת בכנס על אחד העמודים...

מייקי.....
... יש לך למה לצפות...

Tami661

New member
בחיייאתתת... מה זו הכבדות הזו? מדובר בסוג של

ריקוד שאנשים נהנים לעשות ואחרים נהנים לצפות, מה גועל נפש בזה? ריקוד אסף... ר-י-ק-ו-ד... נו, טוב... לך תשתקם בהודו ותחזור במשקל נוצה

באמת הכנתי אתמול עוגת 4 שכבות

אז יש מצב שבקרוב אהיה קצת יותר כבד.. "גועל נפש" כי זה לטעמי מקעקע הצגת נשים כאוביקט (ושלא יתחילו לי עם "זה גם לגברים") יכול להיות שהכוונה שלהם היא באמת לגרום הנאה, אבל אני יכול לחשוב על הרבה דברים הגורמים הנאה אבל לצד ההנאה גורמים הרבה יותר נזק. נעלי עקב, בגדם שחורים צמודים.. עוד מעט יבקשו גם מחשוף עמוק ועל הדרך יגידו שבעצם מדובר בהעצמה נשית. "בואי תלמדי ריקוד פתייני.. זה יעזור לך למכור את עצמך ולא חלילה כבן אדם שיש בו משהו..." מה שעצוב יותר בעיני זה שאנשים פה לא מבינים עד כמה זה מזעזע. אבל מצד שני יכול להיות שמדובר באנשים שגם נראה להם הגיוני ללכת למכון חשפנות או להזמין חשפנית למסיבת רווקים ואז הדיון צריך להתחיל במקום אחר לגמרי. ואני באמת מתנצל על ה"כבדות"... NOT אבל אולי באמת זה לא המקום לעורר שאלות מהסוג הזה. וזאת מבלי להכנס לזה שמה הקשר לחדר כושר.. עלאק למכור את זה בתור ספורט. עוד מעט יתחילו לעשות אורגיות מאתגרות במכון כושר... אפשר להוציא בזה לא מעט אנרגיה. העוגה

אז קרבות היאבקות הופכים גברים לאובייקט?

אני לא חושב שזה אמור להפריע לאלו שמוכרות את המראה שלהן.

למעלה