קרבות האיבקות מדגישות עוצמה/כוח ולא סקס ואם זה בא עם חתיך בחוטיני מנופח ומרוט חזה מה טוב
ב בדעה צלולה New member 27/8/10 #24 קרבות האיבקות מדגישות עוצמה/כוח ולא סקס ואם זה בא עם חתיך בחוטיני מנופח ומרוט חזה מה טוב
א אסף האנארובי New member 27/8/10 #25 ראה תשובתה של טל אגב, זה לא אומר שאין גם פרסומות וכד' בהם גם גברים מוצגים כאוביקט. זה פשוט זניח ביחס לנשים. וגם אם לא היה כך זה היה כמו להגיד "היי אבל גם הוא לא בסדר..." כנראה שכבר כל כך הורגלנו בכך עד שזה נראה לנו כל כך נורמלי וטבעי.
ראה תשובתה של טל אגב, זה לא אומר שאין גם פרסומות וכד' בהם גם גברים מוצגים כאוביקט. זה פשוט זניח ביחס לנשים. וגם אם לא היה כך זה היה כמו להגיד "היי אבל גם הוא לא בסדר..." כנראה שכבר כל כך הורגלנו בכך עד שזה נראה לנו כל כך נורמלי וטבעי.
ב בדעה צלולה New member 27/8/10 #23 אתה מושחת! ../images/Emo46.gif אכלת הכל לבד? אגב, מסכימה איתך לחלוטין לגבי ה... "גועל נפש"!
א אסף האנארובי New member 27/8/10 #26 מה פתאום אכלתי הכל אני מחפש אנשים שיאכלו את זה במהירות.. אחרת עוד לא יעלו אותי לטיסה בשל משקל עודף את באה?
מה פתאום אכלתי הכל אני מחפש אנשים שיאכלו את זה במהירות.. אחרת עוד לא יעלו אותי לטיסה בשל משקל עודף את באה?
ב בדעה צלולה New member 27/8/10 #28 קודם אתה תבוא לרכוב איתי ../images/Emo234.gif ואחר כך נעבוד על המשקל
ע עדושם New member 27/8/10 #18 גילוי נאות למדתי עם אליסה קורס הדרכת אירובי, היא מדהימה, גמישה באה מעולם הריקודים הסלוניים. ונראית סוף הדרך בהצלחה אליסה
גילוי נאות למדתי עם אליסה קורס הדרכת אירובי, היא מדהימה, גמישה באה מעולם הריקודים הסלוניים. ונראית סוף הדרך בהצלחה אליסה