ומה יקרה אם כולנו טעינו?

כריסטין

New member
ומה יקרה אם כולנו טעינו? ../images/Emo12.gif

חשבתם פעם , מה יקרה אם כל נושא העב"מים הוא למעשה אמונה בלבד ולא דבר מוכח , אולי אין חייזרים ולכל עב"ם יש הסבר הגיוני ולא צלחת מעופפת . אני מאמינה בחייזרים אבל אם יום אחד תתנפץ האשליה ? כולנו הרי נתאכזב

היא תתנפץ רק אם בני האדם

יבקרו בכל הכוכבים ביקום ויראו שאין חיים על הכוכב, האם זה אפשרי? מובן שלא

I A F02

New member
גם בכל רגע נתון שאין חיים על כל

הכוכבים ביקום. ולא רק ברגע זה. כי אם עכשיו אין זה לא אומר שלא היה או לא יהיה. לכן, אי אפשר להוכיח אי-קיום של חיים בכוכבים אחרים,אלא רק את קיומם בלבד

freesoul21

New member
גם אם יתברר שכל

הסרטים והצילומים הם זיוף, עדיין אי אפשר להוכיח שזה לא קיים, אי אפשר להוכיח אי קיום של חייזרים, אפשר להוכיח רק את קיומם.

a e q u i t a s

New member
ברמה הפילוסופית

ברמה הפילוסופית, לא אפשרי להאמין שאנו בודדים על פני יקום שלם, ולכן קיום חייזרים הוא הכרח ולו רק בשביל האמונה.

ואיך בדיוק תתנפץ האשליה?

מישהו יצליח להוכיח לך שכל הצילומים מזוייפים? הממשל יחשוף מסמכים "אותנטיים" בנושא? כיצד באמת יצליחו להוכיח שאין אמת בדבר מלבד חרישת כל היקום כולו?

כריסטין

New member
מישהו יכול להוכיח שיש אלוהים ? לא..

זה כמו לזרוק מטבע לים , אי אפשר לדעת מהי האמת המוחלטת על איזה צד המטבע נפל .

כריסטין

New member
זה בדיוק אותו דבר!

אף אחד לא יכול להוכיח שיש חייזרים , אין שום הוכחה חותכת שקיים כזה דבר לא משנה מה איזה סיפור תספר או איזה צילום תראה . אין הוכחה .

royassis

New member
לא ממש

יש הוכחות, רק שאת לא מוכנת לקבל אותם, לפי דעתי אנשים שמפחדים מדברים מסויימים פשוט לא מוכנים לקבל אותם, לא רוצים לשבור את כל מה שהאמינו בו עד עכשיו. לדעתי כל התמונות האלה של עצמים בלתי מזוהים מספיקים לי, כל העדויות מספיקות לי. אני לא יוכל לומר לך במאה אחוז שיש, אבל אני יוכל לומר לך שיש 90 אחוז שיש, כמו שאמרת זה לא הוכחות חותכות אבל הם הוכחות שמספיקות לי. אלפי אנשים ימציאו סיפורים על חטיפות ועדויות ? מה קבוצות של אנשים שראו את אותו דבר משקרים ? אלפי תצלומים וסרטי וידיאו משקרים? ממשלות מסתירות משקרות ומחליפות את הגירסאות שלהם בקשר לאירועים שהיו קשורים לעב"מים. כאילו אם היית רואה תצלומים על איזה ראש ממשלה שהיו מלא שמועות עליו שהוא לוקח שוחד, היו תצלומים שלו אבל לא ברורים לגמרי ואנשים סיפרו שראו אותו לוקח שוחד. לא היית מאמינה לזה שהוא לוקח שוחד ?

הרבה דברים אינם מתקבלים על הדעת...

אבל דבר אינו בלתי אפשרי... חשבתם פעם שאולי אלה שמכחישים הכל הם בעצם אלה שיודעים על זה הכי הרבה ומנסים להסתיר את האמת?!

royassis

New member
בקשר לתצלומים

נריאה לי שהסיבה לזה שאלו שמצלמים את התמונות מצלמים אותם במיקרה אז אין להם ציוד טוב וחוץ מזה בקשר לעבמים הם נימצאים גבוה מאוד אז למצלמה קשה לתפוס את זה חוץ מזה הם בדרך כלל זוהרים..... (אני לא יודע אם זה בגלל שככה הם או ביגלל שהרוב הם זיוף ופשוט ככה יותר נוח לזיוף). אבל ניראה לי שיש כמה תמונות ברורות. ובקשר לביגפוט זה היה זיוף.. היו הרבה תוכניות על זה.

כריסטין

New member
רוב הצילומים למעשה מזוייפים....

אי אפשר להסתמך על צילום לא ברור , כל תופעה שמימית עלולה לגרום למצב של אורות בשמיים וכל ילד יכול לבנות בעצמו עב"ם שלא לדבר על תוכנות גרפיקה היום שאפשר לזייף בקלות וגם סרטונים כמו הסרטון המעפאן מבוסניה? ועוד יש כאלו שמאמינים שזה אמיתי... רק אחוז קטן מהצילומים ראוי לבדיקה מקיפה . תראו לי צילום אחד של חללית שחוקרים הגיעו למסקנה שהתמונה אותנטית .

Silly LoveSong

New member
אמרו לך שזה *נבדק*

אתה חושב שלא חשבו שאולי אלה "זרקורים"? חשבו, בדקו, הוכיחו שזה לא יכול להיות זרקורים.

royassis

New member
?

מאיפה את יודעת "שרובם" מזוייפים, זה מה שאת חושבת או שיש לך ביסוס לזה ?

למעלה