ומה יקרה אם כולנו טעינו?

gozlan8

New member
צילומים

חייבת לומר שהתרשמתי עמוקות מצילום העב"מ בג'קסונוויל, לכל הספקנים - כנסו כבר לאתר המרכז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gozlan8

New member
כריסטין

לא יכולה לתת קישור כרגע, כנסי למרכז הישראלי לחקר עב"מים, יש צילומי וידאו צד ימין למטה.....

כריסטין

New member
לא מצאתי שם חיה כזאת , סורי...

אולי מנהל האתר יתן לנו HOT LINKS לראות על מה מדובר

Majestic12

New member
מיקום ה"חיה"

יש לינק אל צילומי הוידאו והסטילס, בחלון הימני התחתון באתר

כריסטין

New member
זה לא עוזר לי נכנסתי לשם

לא מצאתי את הסרטון המדובר ,למה כל כך קשה לתת לינק ישיר?

Majestic12

New member
לינק ישיר

1. לא ניתן לתת לינק ישיר, מכיוון שאתר המרכז מתארח באתר אחר. לכן כל הלינקים הישירים נחסמים בפנינו. 2. אני מניח שהכוונה הייתה לעב"ם שנצפה בג'קסונויל ושעליו דווח בחלון החדשות... (טעות שלי) - חלון החדשות הינו החלון הימני העליון.

gozlan8

New member
כריסטין

סורי על ההפניה הלא מדויקת, אם את כבר באתר תכנסי קצת למאמרים בצד שמאל, תאהבי את זה נראה לי

gozlan8

New member
כריסי

לא מוותרת לך.... בדיוק שם, בסרט הנע, יש לינקים בארץ ובחו"ל. תמתיני עד לתאריך הרלוונטי 26.10 ידיעות מהעולם ותיראי ג'קסונוויל קרוליינה וגם תודיעי לי שמצאת!!

Rey Mysterio13

New member
ברור שיש חייזרים

בכל היקום הענקייי הזה אין סיכוי שאנחנו היצורים החיים היחידים, זה לא הגיוני.

אחלה שאלה.

אבל אני חייב להגיד, שאני לא מסכים עם הטיעון שהעלו פה קודמי, לגבי "עד שלא יוכח אחרת, אנחנו לא טועים". כי לנגד טענה כזו, אני יכול להעלות טענה אחרת : ביקום שולט חייזר תלת ראשי, שמדבר בסוואהילית. תוכיחו שאני טועה. יש לכם את כל היקום לסרוק לפני שתוכלו להגיד בוודאות שאני טועה. להעלאת השערות, במדע, יש חוקים וכללים, זה לא עובד ככה ש "נזרוק אבן לאוויר ונראה מה יהיה". תמונות, אגב, לעולם לא ישכנעו אותי. גם לא סיפורים של אנשים שראו/נפגשו עם. רק דבר אחד משכנע אותי - מדע טהור. והוא, שאין כל סיבה שכדה"א יהיה הכוכב היחיד בפלנטה עם חיים. (הטיעון של אטמוספרה מקיימת חיים לא רק שיש עוד כוכבים כאלה, והדבר הוכח, אלא גם שחיים אחרים יכולים/עשויים להתקיים באטמוספרות אחרות, אולי רעילות לנו). זה הטיעון המשכנע, וזה הטיעון שאומר שבמידה רבה של וודאות (רבה, אבל לא וודאית !) יש חיים אחרים (תבוניים במידה זו או אחרת) בכוכבים אחרים.

למעלה