"ומה עושה אשתו" - אין התעניינות בתחום ...

הר תבור2

New member
"ומה עושה אשתו" - אין התעניינות בתחום ...

עם מותו של תנ"צ ברכה ז"ל למדנו שרעייתו עובדת בבר-אילן במחלקה לפסיכולוגיה. המחלקה לפסיכולוגיה מגדלת "קופי-ניסוי" (( אין נוגדנים בדם-האדם לדם-הקופים לגבי 15 אחוז מהאוכלוסיה והם נקראים " rh שלילי )). כלומר - דם האדם ודם החיה זהים - כלומר "אלה נבראו בצלם וגם אלה" - ומכאן שאסור לעשות ניסויים רפואיים בקופים. אבל האיסור איננו מגובה בחקיקה של הכנסת. תבינו "לא מדובר בניסויים רפואיים בקופים אלא ב"ניסויים רפואיים בבני אדם". תקשיבו!!!!!!!לקמפוס יש רב אפילו....-אני לא טוענת שיש קשר בין מותו של ברכה ז"ל לבין "הניסויים בקופים בבר אילן" אני טוענת שלא נערכה חקירת מוות

הר תבור2

New member
כשאתה מלחיץ קוף כלוא אתה נכנס לו לוורידים...

ועכשיו צריך רק דקירה קטנה בשביל לבדוק את מערכת ה"הילחם או ברח" שלו

Arana

Active member
מנהל
מדובר ב"טרול קונספירציות" מוכרת, איך צורך להתייחס ברצינות

הר תבור2

New member
"מצטיינת בסטטיסטיקה לסוציולוגים" ((פרופ עוזר שילד))...

הייתי תלמידה מצטיינת ב"סטטיסטיקה לסוציולוגים" אצל פרופ שילד ז"ל = "סטטיסטיקה" היא אם-הקונספירציות... כלומר - הדרישה לעשות מעשה יזום לפגוע במספר נפגעים מ-X מסויים, היא תוצאה של "עדות סטטיסטית שנרשמה" שמהווה מצג של הפגעות ממשהו שבה מחליטים לפגוע. אתן דוגמא - נניח שמדד של 5 נפגעים ל-100000 מציין "חריגה"... כל מה שצריך הוא לפגוע באותם 5 = אחד יטבע שני ידרס השלישי יהגר הרביעי יפגע בפיגוע החמישי במלחמה . אתמול בהארץ כתבה על מרצה בשם "טרייסי" ((פרופ ג"יימס טרייסי אוניברסיטת פלורידה המחלקה לתקשורת )) שפוטר על רקע טענות דומות... הטענה הכי מפורסמת שלי לגבי "אסון המסוקים" מסתמכת על שהייתי בדרך מתל אביב לכפר תבור - כשעה - מבלי שראיתי מכוניות צבאיות או כוחות הצלה בדרך - נסעתי בדרך המלך - כביש 65

הר תבור2

New member
ביינתיים בדקתי בגוגל לגבי פרופ שילד ז"ל....

הוא נולד בקופנהאגן דנמרק ... והיה ימני בדעותיו הפוליטיות. המיוחד אצלו שהוא מילא אולם גדול בסטודנטים וזה לא פגם באיכות ההוראה - הרגשנו כאילו נמצאנו ב"שיעור פרטי" של אחד על אחד ... ומדובר בהוראת "סטטיסטיקה" עם נוסחאות מתמטיות לסטודנטים שאינם מתחום המתמטיקה . בעצם בהשראתו אני כותבת ברשת לרבים - ומתכווננת לגולש היחיד

למעלה