ומה עם אוזניות?>>>

uppercut

New member
ומה עם אוזניות?>>>

אני מתבייש להגיד שחוץ מלהיות בקורסים, רק שמעתי מוסיקה כ-ל היום ביומיים האחרונים...(הiPod שלי חדש מיום שישי) בקיצור אם יש לי טענה אחת, היא נגד האוזניות, למה כאלה גרועות? אני חושב שאני יתפתה להוציא איזה 500 ש"ח על אוזניות אבל אני עוד לא יודע איזה ממש כדאי, אם מישהו התנסה באחד מאלה שיגיד לי... 1) Shure E3c (הכי יקרות, הבעיה היחידה היא שחסר להם בס,עולות 130-180$) 2) etymotic 6i (יצרו אותם במיוחד בשביל האי-פוד,125-150$ ) 2*) etymotic 6 (רק בשחור וטיפה פחות טובות, עולות 100-130$) -->ויש את ה"זולות" 3) Shure E2c (עולות 60-100$) 4) Sony MDR-ex71sl (הכי נפוצות, עולות 30-50$)

עלעל1

New member
שאלה בנוגע לאוזניות

האם הן באמת משפיעות על האיכות של השמיעה עד כדי כך? (אני רואה הפרשים עצומים של מחיר מסוג אחד למישנהו). תמיד חשבתי שזה רק אביזר עזר די שולי....

flyboi

New member
אזניות טובות משפיעות על הסאונד....

עכשיו נשאר ...כמה אתה מוכן לשלם בעבור זה

flyboi

New member
לגבי האוזניות

אני טס מחר להונג קונג ואביא את האוזניות של סוני ....חוות דעת - יום שני הבא

splashy

New member
אתה מכיר את The Plug של KOSS?

מה דעתך עליהן? יש לי אותן (עוד מלפני שקניתי אייפוד) אבל לא הספקתי להשוות אותן עם האזניות של אפל.

splashy

New member
אוקיי עכשיו בדקתי ואין מה להשוות..

KOSS מנצחת. העוצמה יותר חזקה, הבסים יותר טובים. קניתי אותן באדר סוכנויות אודיו ב-160 ש"ח. ביקורת פה

splashy

New member
מנצחת בהשוואה לאזניות של אפל כמובן

אין לי מושג בנוגע לאזניות האחרות

uppercut

New member
האמת שהאוזניות האלה שוות • מבחינת >

המחיר, אבל האוזניות שהזכרתי, כולם חוץ מהסוני לפחות, זה רמה אחרת, זה מתבטא גם במחיר(הפלאג עולות בסביבות ה 20$)

מישו יכול בבקשה לתת לי קישור

לאוזניות על רמה (לא כפתור! קשת או עורף) במחיר עד 200 ש"ח שיש להשיג בארץ? [רק אני שונא אוזניות כפתור? אי אפשר לשים אותן על העורף ובלי נרתיק מיוחד הם מסתבכות בתיק/כיס בטירוף!!]

uppercut

New member
כן אבל הן הכי קומפקטיות »

ושומרות על פרופיל נמוך, שוות את המחיר שצריך מדי פעם לפתוח קשרים, ולשאלה שלך, אין לי ממש מושג, מישהו כאן הזגיר את האוזניות של Koss שנקראות The Plug , יש להן איכות טובה יחסית למחיר בחו"ל - 20$ ובטח בארץ יקחו עליהם פי 2 ואפילו יותר, אני לא מתמצא באוזניות שהן לא כפתור פשוט כי אין לי שימוש בהם.(אני מקווה שהתכוונת בכפתור ל earphones)

שלי koss portapro

קשת/עורף מתקפלות ונוחות מאוד וכמובן מאוד איכותיות אגב koss נחשבות ליגה גבוהה מאוד לאוזניות

לוקחים בקלות

בעיקרון אני תמיד עם איזה תיק אז אין בעיה אבל הן מתקפלות לדי קטן אז הן נוחות לנשיאה

איזה סוג הכי נדבקות?

תדמיינו מצב שהאוזניה נמצאת על/בתוך האוזן ואתם צריכים לשים קסדה על הראש. היא דוחפת אותן למטה!!! אני שמה, מורידה, שמה, מורידה ועוד כמה פעמים כאלו עד שאני מצליחה לשים אותה מבלי שתדחוף את האוזניות למצב שהן אפילו לא קצת על האוזן שלי. המאמץ שווה את ההנאה אבל מתחיל להימאס לי כל העסק.

HelloweeN

New member
בעיה נפוצה. או שתיקני קסדה

מיוחדת עם אוזניות מובנות (כן, יש כזה דבר), או שלפי דעתי ה KOSS THE PLUG הכי יתאימו למטרה הזאת. בכל אופן, מכל עשרות האוזניות שיש לי, הפלאג של קוס הן הכי טובות למטרה הספציפית הזאת.

הן יציבות משמעותית

מאשר הרגילות של אפל? כלומר, הצורת קונוס הזו ממש משפרת את האחיזה? והאוזניות בקסדה זו תוספת או שצריך לקנות קסדה?

למעלה