ומה עם אוזניות?>>>

יש פתרון !

דוקא אוזניות קשת. קשת דקה שמחוברת לאוזניות in-ear. הקשת מחזיקה אותן בצורה כזו שהן לא נדחפות כלפי מטה כתוצאה מלחץ הקסדה. עכשיו אתם מוזמנים לתת לי המלצות לאוזניות. לא משהו פשוט מידי אבל שהמחיר לא יהיה בשמיים.

HelloweeN

New member
תלוי איזה קסדה יש לך.

אבל דוגרי, הכי טוב זה לקנות את הפלאג של קוס. הן עולות בת"א 160 שקל, ואני מניח שאפר לסחוט מהחנות עוד איזה הנחה לא משמעותית. האוזניות , כמו כל האוזניות IN EAR - חרא. אבל מבין כ-ל האוזניות בליגה החובבנית (אני לא מדבר על SHURE ואוזניות שעולות כמה מאוד דולרים), הן הכי טובות, עם סאונד הסביר הכי נורמלי. הייתי ממליץ לך בחום לקפוץ לאיזה חנות לאביזרי אופנועים בקיבוץ גלויות או משהו, הם יוכלו לייעץ לך בקשר לקסדה ואוזניות.

uppercut

New member
לא בעיה:

יש לי נסיון טוב עם האוזניות שהזכרת, האמת שהם היו השניות שלי ונשארו לי משהו כמו שנה, בסוף אני חושב שהחוט נקרע וקיניתי עוד אוזניה כזאת בדיוק ושוב פעם הרסתי אותם בגלל ששמתי אותם עלי אחרי מקלחת ושכחתי לנגב את האוזניים
בקיצור הן נחמדות כל עוד שומרים עליהן, אגב יש דגם משופר שלהם (בבס וגם הפלאג מצופה בזהב) בצבע צהוב-אפור ואם אני לא טועה כתוב על האריזה s2-sport אבל אני בכלל לא בטוח ונראה לי שעולות 120 ש"ח, זהו, אם תרצי שאני יחפש לך את הדגמים אז בשמחה ואם אתה בן אז סליחה שקראתי לך בת אבל אני כמעט בטוח שאת בת וזהו. אה לא יש גם את העניין של ההתאמה לקסדה, הנה עכשיו נזכרתי שאת שליחה אז את בת, יכול להיות שהקסדה תלחץ לך עליהן והן בולטות, אז זה יכאב לך, יש לי דגם שנראה לי יתאים - חכי שהזה שטס יכתוב מה נראה לו כי יהיה לו אותם: ex-71sl של sony אבל הן יקרות וקשה למצוא בארץ אם יש בכלל

Aדי

New member
מנסיון, ועזרה בבחירה... ../images/Emo36.gif

יש לי את 2 מהאוזניות שאתה מתלבט לגביהן ה- Shure E3c וה- ER6i וגם נסיון עם ה- ER4 (שהתלבטתי לקנות אותן או את ה- E3c). בגדול - אני משתמש לרוב ב- E3c, הצליל שלהן מצוין ויותר טוב מהשאר. ובקטן - קניתי את ה- ER6i ונהנתי מהן מאוד אין ספק שהן הצטיינו ב- Low pass (באס) מבין שלושתן ואיכות הצליל ללא עוררין, עד ששמעתי את ה- ER4 שהיו הרבה יותר איכותיות (למרות שהבאס לא היה כמו של ה- ER6i) נאמר לי לבדוק גם את ה- E3c ואחרי שבדקתי אותן התאהבתי, הן הנוחות מבין השלושה והצליל היה דומה לזה של ה- ER4 אבל יותר טוב ב- Midrange וקניתי גם אותן (וגם לציין שהן יותר זולות מה- ER4!). שמעתי גם את ה- E2c הן פחות טובות מכולן.

Aדי

New member
sorry...

אבל קניתי אותן ב- eBay ב- 139$ כולל משלוח חינם לארץ, לא חייבו אותי במכס (גם לא מע"מ).

uppercut

New member
וואוו תודה../images/Emo70.gif זה עזר... כנס שניה>>>

אפשר אולי להתכתב אתך איך שהוא? אימייל, אי.סי.קיו, מסנג'ר משתרצה אני ממש מת לדבר אתך כי אני מתלבט בין ה er6i וה e3c אחרי כמה ימים של סיורים באינטרנט...

ashmash

New member
חוות דעת על MDR EX 51

אין על האוזניות החביבות האלה, עם בס מעולה, שימוש כאטם אוזניים (מה שגורם לך לשמוע את עצמך בצורה משונה כשאתה מדבר) ואיכות סאונד לא רעה בכלל. אני מניח שהן דומות ל-71, למעט יחידה קטנה שאני לא זוכר את תפקודה, אבל המוכר במרכז סוני בגינזה אמר לי שאין לו חשיבות למעט משהו מסויים שאני בלאו הכי לא צריך.

uppercut

New member
כן, באמת אף אחד לא יודע מה ההבדל>

ביניהם, אם המוכר היה ישר כנראה שהוא ממש מבין באוזניות כי אני עד עכשיו לא יודע מה ההבדל ביניהם חוץ מהעיצוב ושה71 מתחלקות ל2 חלקים בחוט וגם אחד מהחוטים ארוך מהשני

ashmash

New member
המוכר היה ישר מאוד

בכל זאת SONY STORE בגינזה, זו החנות שאמורה להיות חנות הדגל של סוני בכל העולם... הוא ידע טוב מאוד מה ההבדל, הבעיה שהשליטה שלו ושלי באנגלית, לא היו הצד החזק... וזה גם היה לפני חודש, אז את המעט שהבנתי הספקתי לשכוח. בכל מקרה, יש הבדל, אבל הוא לא באיכות הצליל, אלא בעוד פונקציה שמתאימה לחלק מהמכשירים של סוני, שלא נמכרים בארץ (Tו שכן נמכרים, אבל לי אין אותם).

נפתרה הבעיה !

באופן הכי פשוט וזול שאפשר. גיליתי את הזווית שלא מתנגשת עם הקסדה. החלק שממנו יוצא החוט צריך להיות מופנה לכיוון הפנים טיפה מטה. מסתבר שתומש צדק

למעלה