ומה עם התפקדות?

ומה עם התפקדות?

שם: גיל: מין: עולה לכיתה: מיקום: ת"ז: מסר לאומה: ציפיות לחודש הקרוב: תמונה:

mary06

New member
איך יולי פתאום /:

שם: מרי גיל: 18 מין: נקבה עולה לכיתה:
מיקום:אשדוד ת"ז: ברור מסר לאומה: אוף ממ..תישארו נקיים מסמים או משהו.. ציפיות לחודש הקרוב: לסיים עם הבגרויות סוף סוף..לראות חברה טובה שלא ראיתי כמעט שנה /: תמונה: אין לי כוח לחפש.. יולי נעים.

דאם, עבר מהר.

שם: עדי גיל: 15 מין: נקבה עולה לכיתה: י"א :) מיקום: מרכז- שפלה ת"ז: כן, ממש. מסר לאומה: תישנו הרבה
ציפיות לחודש הקרוב: לישון הרבה^^ תמונה: בהזדמנות או משהו.. :p

יו הו הו וחבית של רום

שם: יעל. גיל: 103. מין:
עולה לכיתה: מיקום: עליית הגג המסריחה והמעופשת כאשר ממזרח לי המזגן ומצפון מערב המדפסת. ת"ז: אותי לא ממספרים
גם לי יש לב ואינני מספר! מסר לאומה: אני צנועה. ציפיות לחודש הקרוב: מחנה! תמונה: נוותר על זה.

everynormal

New member
יש לי שאלה

יש לי תמונות אבל הן ממש ענקיות, איך מקטינים?

פותחים "צייר"

שמים שם את התמונה ואז עושים "מתיחה\הטייה" וככה מקטינים את זה משהו כזה ><

everynormal

New member
וואי אני סתומה

ממש נחמד שכולכם מסבירים לי, רק חבל שאני לא מבינה..... טוב נו אני אוותר שם:אוריאן גיל: עוד טיפה פחות מחודשיים 16 מין: נקבה עולה לכיתה: י''א לצערי הרב עד מאוד מיקום: באר שבע ת"ז: עוד לא הוצאתי, אבל תעודת זהות צרפתית יש לי מסר לאומה: אין לי ציפיות לחודש הקרוב: לעבור את הבגרות במתמטיקה ואת הקונצרט סיום בחוגיטרה, לסיים מחוייבות אישית, להתחיל לעבוד תמונה: אין לי הסתבכתי באיך להקטין אותה אז וויתרתי, אבל עד חודש הבא אני מבטיחה שתהייה

SecondFace

New member
בצייר..

תלחצי קונטרול W ואז תקטיני למעלה בשני המקומות שכתוב 100 % תקטיני ל90% ואם זה עדיין אז תקטיני עוד ...

Girl In The Box

New member
אני

שם:לוטם גיל:16 מין:נקבה עולה לכיתה:יא מיקום:ק.אתא ת"ז:יה רייט מסר לאומה: ציפיות לחודש הקרוב:למצוא עבודה!! תמונה:

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifP:

שם:לי/פונץ'. גיל:15 וחציD: מין:נקבה. עולה לכיתה:י'
מיקום:ליד המחשב? ת"ז:עודלא. מסר לאומה:פרדי כואב;;;;;;;; ציפיות לחודש הקרוב:חופשO: תמונה:לא.ד___ד

Aline In Chains

New member
אני?

שם:אלין. גיל: 16+ מין: נקבה עולה לכיתה: יא'. מיקום: ב"ש\ת"א.. ת"ז: 201489621 מסר לאומה: מיאו. ציפיות לחודש הקרוב: המון גור:]. תמונה: >

למעלה