ומה עם התפקדות?

SecondFace

New member
סקנדפייס

שם:מיכל גיל:15 ו-7 חודשים מין: נקבה עולה לכיתה: יאפ, עולה לכיתה י' מיקום: ת"א מסר לאומה:גרעפס. ציפיות לחודש הקרוב: יומולדת,תפירה,קיבוץ,כנרת,חברים,הופעה ומה שיהיה העיקר כיף! תמונה:

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo205.gifלהלהלה../images/Emo205.gif

שם: ליה[: גיל: 15 מין: נראה לי נקבהP: עולה לכיתה: י' מיקום: ב"ש ת"ז: רק רגע.. שניה, שניה -_- מסר לאומה: חם לי .. ציפיות לחודש הקרוב: להשלים שעות שינהD: תמונה: כע. אל תשאלו ._. יומנעים

Shemesh161

New member
~

שם: אור. גיל: 16 עוד פחות משבועיים :). מין:
עולה לכיתה: הולי שיט... יא'
מסר לאומה: פחפח. ציפיות לחודש הקרוב: עבודה והרבה כלום. תמונה:

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifבאפ שובאפ

שם: זמר גיל: 13.8 מין: נקבה עולה לכיתה: ט' מיקום: ראשון ת"ז: בשביל מה חח מסר לאומה: קרררררררררר לי ציפיות לחודש הקרוב: כיף תמונה: אין לי כוח

יאללההה

שם: ליאור גיל: 19 מין: זכר, זכר עולה לכיתה: עולה לצבא :) מיקום: אור עקיבא ת"ז: אתם הזויים. מסר לאומה: תנו בראש! ציפיות לחודש הקרוב: בא"ח גולני? תמונה: אחרי הרבה טובורג

MiMiMor

New member
יולי, אהובי.

שם: מור. גיל: עוד מעט 17. עולה לכיתה: יב'! מיקום: ירושלים עיר הקודש. מסר לאומה: אילת = שליטה. ציפיות לחודש הקרוב: רישיון ופסיכומטרי. תמונה:

אה.. שכחתי לענות ><"

שם: חזקוש ישורון גיל: 17.25 מין: זכר עולה לכיתה: י"ב מיקום: תל אביב ת"ז: 301073072 מסר לאומה: שלום ציפיות לחודש הקרוב: כסף וחבורת הסטריטים תמונה:

maog

New member
געגכע../images/Emo66.gif

שם: מרגו גיל: 14 מין: נ' עולה לכיתה: ט' מיקום: ת"א ת"ז:
מסר לאומה: בוקר טוב!
ציפיות לחודש הקרוב: לישון, הופעה של בצפר ב27.7 ולישון. תמונה:

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifתיסלחו לי...

למרות שחוץ מזה שהייתי "מנהל" בקומונה AIC, ושאני "קורא רפאים"(קורא ולא מגיב)פה בפורום,אני עדיין ישמח לענות על השאלון הזה!(סתם כי אני אוהב שאלונים ואנשים שכותבים אותם..) שם: עובדיה///.. גיל:14.5(ב..אמממ..הכחשה..) מין: B עולה לכיתה: גדוד 50(זה כמו יג רק יותר אממ..מליטריסטי כזה..) מיקום: צומת מסמיה/הקראווילה.. ת"ז: 8645512 - מספר אישי.. מסר לאומה: אהה?!..מה?!..אהההה הבנתי..אתה מתכוון למקום הזה שאנחנו קוראים לו "מדינת ישראל"..אהה כהה - אין לי כלום לאמר..בעצם.....את חרא של מדינה! אבל אני אוהב אותך.. ציפיות לחודש הקרוב: מסיבות פול מונלייט בקראווילה!!!.. תמונה: סעדיה מת..אבל ששששש!!!...

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifהייתי מוכרח..זה היה או אני או הוא!!!...

ו..שמרתי תלתלים..רציתי להעלות אותם לEbay אבל אז חשבתי מה יקרה אם הם יגיעו לידיים הלא נכונות(סודות סעדיה יחשפו!!!) אז..אממ..אני יביא אותם למיפגש לזכרון עולם...

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo205.gif מפחיד!!!!!11111

פשוט מפחיד כמה שעובדיה יפה בכל מצב:O כע.. גם בלי הסעדיה! פשוט מלחיץ ולא פייר D: חהחה תתחדש גבר! :p

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifאהההה$%&Y#$!#^#%I%^&?...

לא בגדתי בסעדיה!!!..לפני שלושה שבועות היה לנו ריב גדול שלא דיברנו בו בכלל!!! אז הוא פיטר אותי מהבלוג שלו! הייתי חייב להחזיר לו איכשהו..היום הוא ארוז בתוך צנצנת בקראווילה לזיכרון עולם..דווקא כשהתחלתי לחבב אותו.. ו..הזקן זה לצבא..וזה לא זקן! זה שמעון.. וליה..אני נמצא בתמונה האחרונה בשרשור..פתחת כנראה את התמונה של השני מעלי.. עכשיו..מה את חושבת?!...

למעלה