ומה עם פוליטיקה ?

ומה עם פוליטיקה ?

מתוך סקרנות - מה קורה אצלכם עם פוליטיקה ? אתם באותו צד ? והמשפחות ? מה עם ויכוחים פוליטיים - יש, אין ? אני שואלת כיוון שכבודו ואני חלוקים בדעותינו (אני שמאל, הוא ימין מדיני-בטחוני ושמאל חברתי)... הויכוחים סוערים מדי פעם... והמשפחה שלו ימין יפה, יציב ושונא שמאלנים - כך שאני נדרשת לדיסקרטיות אלגנטית באירועים משפחתיים... למרות שההורים שלו יודעים את האמת המרה... ואוהבים אותי למרות זאת...

חסר על מה לריב ???

צריך פוליטיקה??? אנחנו מעדיפים לריב אם לקקי של מיקה יש ריח או אין... יותר כיף ... אפשר לגעת ... <אוי אני מגעילה>

danonit

New member
פוליטיקה ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

אני באופן עקרוני לא מדברת על פוליטיקה, פוליטיקה - במובן המדיני לא מעניינת אותי ובנושאים אחרים (חברתיים וכו´) אני משתדלת לשמור את הדיעות שלי לעצמי... לכן אנחנו בינינו לא מדברים על פוליטיקה בכלל ואם יש ויכוח מסביב אני משתדלת לא להשתתף.

לא בבית ספרנו....אני ימנית קיצונית

והבעלול לא..... אז לא נכנסים לזה בכלל.....

danonit

New member
מעדיפה קקי על פוליטיקה ../images/Emo13.gif

הרבה יותר נקי!

danonit

New member
רשמים מהספינינג...

השיעור אתמול היה ברובו דיבורים ועשינו בסה"כ 25 דקות על האופניים אבל זה היה נחמד, החדר מגניב כזה, וכל האוירה היא של דיסקוטק, המדריך מתלהב בטירוף - ממש נחמד. האמת היא שלא הרגשתי שקרעתי את עצמי אבל כשהפסקנו לספנן (להספין?) בסוף השיעור אז היתה לי סחרחורת (כמו לעוד כמה אנשים), אז נראה לי שהתאמצתי קצת יותר מדיי ועדי אמר לי שהוא הסתכל עליי ולא הבין למה אני מתאמצת כל כך.... מחר שיעור שני, אני מקווה לא להתסחרחר הפעם...

איזה יופי! נשמע אחלה!

אני נורא שמחה שעבר בכיף! מדריך מתלהב? כן כן! זה תפקיד המדריכים בספינינג... לפעמים אני ממש מצחיקה את עצמי מהשטויות שאני פולטת בשיעורים רק כדי להלהיב את הח´ברה... מה שכן, נראה לי מוזר עניין הסחרחורת... לא נתקלתי בתופעה הזו... אין סיבה להסתחרר... אולי התאורה שם במקום מבלבלת את העיניים?!? יש שם פנסים מסתובבים או אולטרא סגול? או שאין שם מספיק אוויר? לא נורא, תראי מחר אם שוב יש סחרחורת...

danonit

New member
באמת? מוזר...

המדריך אמר שזה קורה בכל שיעור בייסיק, תמיד יש כמה שמסתחררים, זה קורה כשמפסיקים לדווש... בכל מקרה נראה לי שהתאמצתי קצת יותר מדי (יש לי נטיה "קלה" להתלהב), אני אנסה לעשות את זה בצורה קצת יותר מבוקרת...

אף פעם לא שמעתי בשיעורי

הבייסיק שלי תלונה כזו... שמעתי הרבה תלונות אחרות ("כואב לי ה.. ה... ה...נו.... איפה שהולכים לשירותים... ליד איפה שיושבים") אבל לא סחרחורות... אז או שאני משדרת מסר סמוי בסגנון: "שלום! נא לא לדווח לי על סחרחורות כי זה יעלה לי את הסעיף ואני לא אחראית לתגובותי" או שאני לא יודעת... בכל מקרה, אני מציעה לך להקפיד בסוף השיעור, אחרי שאתם גומרים להתאמן להמשיך ולשבת עוד קצת זמן על האופניים, להוריד לגמרי את כל העומס ולהמשיך לפדל רגוע עוד קצת.... ככה תרגעי לאט לאט ובהדרגה מהמאמץ ואולי לא תהייה לך סחרחורת... בכלל תעשי לך חוק (למרות שהמדריך אמור להקפיד על כך) שאחרי מאמץ רציני לא מפסיקים בבת אחת אלא עוברים למאמץ נמוך ונרגעים ורק אז נחים ומפסיקים... טוב - יאללא - מחרתיים אני רוצה לשמוע אם שוב היתה סחרחורת!

בייחוד קקי של יונקים - הריח מתוק !

נכון שזה מגניב שכתינוקות יונקים, לקקי שלהם יש ריח מתוק כזה, ובכלל לא של קקי ? מה זה אומר בדיוק על האוכל שאנחנו אוכלים ?

rona25

New member
משתדלים לא לדבר על פוליטיקה בכלל

לאחר כמה ויכוחים קשים וסוערים שהיו לנו בסופם מצאנו את עצמנו ברוגז ואני עם דמעות.... בעיקרון שנינו בשני הקצוות של הקשת הפוליטית ובעיקר הויכוחים שלנו הם בנושאי סרבנות בשטחים (אני נגד - הוא סלחני כלפי סרבנים)

שנינו רק מתעצבנים מהנושא...

(לא אחד על השני - על המצב) אז בוחרים נושאים יותר מעניינים לשיחה ונושאים יותר אישיים לריבים

Hadar p

New member
אנחנו לא כ"כ שונים בדעותינו בנושא

הפוליטי ואם יש בנושא מסוין דיעות שונות אז מקסימום יש דיון כזה או אחר אבל לא מתארך ולא גורם לויכוחים!

אמיקה

New member
חבל"ז

אנחנו דווקא בערך באותם הדעות (אני קצת יותר קיצונית), כך שאין ממש מצב לויכוחים פוליטיים, ובכל מקרה סחבק ממזמן השתכנעה סופית ובאופן מוחלט מאין כמותו שלא משנה מה תגיד, איזה נימוקים מעולים היא תביא, באיזה להט היא תישא את דבריה אצטרה אצטרה אצטרה - עוד לא קם הישראלי שיתן שיכנעו אותו אחרת מדעתו הפוליטית (זה כולל את כולם - כולל, בין היתר, את הבעלוש)... רוצה לומר - חבל על הזמן, האנרגיה והעצבים (ולא שאין לי המון מה לומר - דווקא כן. )

נופר 30

New member
שנינו בשני קצוות שונים

ולכן כשמדברים פוליטיקה אצלהם אני שותקת וכששואלים אותי אם אין לי דיעה אני אומרת שאני מעדיפה לא לדבר על זה בין שנינו פשוט לא מדברים על זה היו כמה שיחות וכשראינו שחבל על הזמן ירדנו מזה

נופר 30

New member
בטח כי אני בפינה בגלל שאני

לא בסדר אבל מחר אני בת"א לראיון עבודה בצהריים אז ארים אליך טלפון אם אני עדיין רצויה אז אני באה

למעלה