ומה עם פוליטיקה ?

rinutza

New member
אנחנו די קרובים בדעות שלנו בפוליטיק

שנינו שמאל עם נטיה למרכז ובשנתיים האחרונות די הלכנו ימינה. אז זה ממש נושא שאנחנו לא רבים עליו.

אתי@

New member
בינינו אנחנו מדברים על פוליטיקה

כי ברוב הדברים אנחנו מסכימים, ועל מה שלא - אנחנו אוהבים לדבר באופן תרבותי בלי להיגרר למריבות. עם חברים ומשפחה אנחנו משתדלים להימנע מלהיכנס לנושא. ידוע שזה נושא ללא מוצא
ואנחנו לא רוצים בכלל להיכנס לויכוחים בלתי נמנעים...

גלי ב

New member
אנחנו לא ממש מדברים פוליטיקה..אבל..

שנינו בעלי אותן הדעות בדיוק - ככה שהכל בסדר

Ronnie*

New member
אני מאוד משתדלת להימנע...

אורי ימני ואני שמאלנית, ואכן הוויכוחים האלה לא מובילים לשום מקום, כפי שלמדתי בשמונה השנים האחרונות... אני סתם מתעצבנת מהם (אורי דווקא לא, הוא מאוד אוהב להתווכח על פוליטיקה. בכלל, במשפחה שלו אוהבים להתווכח). גם במשפחה שלו כולם ימניים, וזה די מדהים שהם מצליחים להתווכח בכל זאת, למרות שכולם חושבים אותו דבר
אני, בוויכוחים האלה, נוהגת להתחבא מתחת לשולחן ולעשות קולות של שטיח
הייתי שמחה אם היו לנו דיעות פוליטיות דומות, במדינה כמו שלנו זה מקשה עלינו אפילו לצפות בחדשות ביחד...

dorlim

New member
אנחנו הכרנו בפעילות פוליטית

אבל מאז הרבה דברים השתנו ואף אחד מאיתנו כבר לא בפוליטקה... הדעות שלנו הלכו ימינה, אם כי דורון הרבה יותר ממני ובעניין הזה אנחנו חלוקים. במסגרת השינוי ... פעם הייתי מאלו שמציתים את הויכוח הפוליטי, היום אני די נמנעת מדיונים פוליטים . וצדקה מי שאמרה שעוד לא נולד האדם שיצליח לשנות את דעתו הפוליטית של הישראלי, ולא משנה באיזו דעה הוא מחזיק

הימין שולט אצלינו

אני, הוא, המשפחה שלו... אצלי במשפחה אמא שלי שמאלנית, וגם אחותי הגדולה (שלמרבה המוזרות גרה ברמת הגולן, ויש לה בית בלפיד- אחרי הקו) וסבא שלי. אבא שלי היה בשמאל ועבר לימין. אבל לא רבים על זה. מבחינתי זה נושא טאבו- אין מה להתווכח- כל אחד חושב אחרת.

אצלנו...

אנחנו די קרובים בדעות (שמאל, אני קצת יותר שמאלנית ממנו). המשפחות שלנו יותר ימניות. המפגש הראשון הרשמי של המשפחות שלנו, שהיה אצלנו בבית, נגמר בויכוח סוער של עירית נגד שאר העולם שעלה לטונים גבוהים. היה מאוד לא נעים ונשבעתי שאני לא מדברת על זה יותר בפורומים כאלה. אבל בינינו אנחנו סה"כ מסכימים. זה נוח. נראה לי שהיה לי קשה מאוד עם מישהו ימני.

למעלה