ומזל טוב לזיו. ...כנסו..

DrKasperrrr

New member
ומזל טוב לזיו. ...כנסו.. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

הכותרת היא התמצית של הערב הנפלא-פחות נפלא בעצרת בת"א הכותרת נקראת כך משום שביקשנו מחצי מהאומנים שהתארחו שם למסור לזיו מזל טוב על היומולדת הפיקטיבי שלו, כמובן שלא גילינו להם. אבל לא, הם "שכחו" זונות!!!!!!!!!!!!!! בכל מקרה, אין לי כוח לכתוב על הכל, אני ציפיתי ליותר ממה שהיה. יהלי שר עם יובל שאגב אני לא אתאר לכם אותו אבל לא דומה ליובל בטלויזיה. הם שרו "לא יכול בלי זה", שיר מהאלבום החדש של שייגעצ, ועוד שיר, אל תשאלו אותי. הם לא היו ראשונים, היה שם צינוביץ' ועוד כמה בלע בלע את ההמשך דנה אלינור ועדי ידווחו

יאללה דיווח שלי! ../images/Emo110.gif

האמ טוב, אז בגלל בעיות בתחתונים של חברה שלי, נאלצנו להתעכב קצת... ויצאנו דיי מאוחר:\ הגענו לשם ופגשנו את עדי וג'ן (זה השם נכון?), ואת נועם (שאגב, תצטרפי כבר לפורום!!!) ועוד ידידים שלה. זיו ואני שניה הלכנו הצידה לחכות לידידה שלו או משהו כזה, פתאום אני רואה את יובל ויהלי הולכים מולי. וכאב לי הראש בטרוף! אם לא היה כואב הייתי מציקה להם. אז החלטתי להציק בכ"ז
באתי ליהלי ושאלתי אותו עם איזה שירים הוא עולה וכאלה.. ואמרתי לו בהצלחה. אח"כ זיו התעקש שיש לו יומהולדת באותו יום (יהה רייט), אז הלכתי ליובל וזאת בערך הייתה השיחה שלנו: דנה: יובל? היי קוראים לי דנה, שמע, לידיד שלי זיו יש היום יומהולדת, אתה יכול להגיד לו מזל"ט או משהו? יובל: כן בטח, אם אני אזכור דנה: סבבה, נו עם מה אתם עולים? יובל: בלה בלה בלה... קיצר דיברנו עוד קצת, ואחרי שהוא ירד מהבמה באתי ואמרתי לו: נו למה לא אמרת לזיו מזל טוב? אז הוא אמר שהוא שכח ובלה בלה... לא נורא
קיצר הוא היה מזה נחמד! מואה לו!
אחרי שחמי רודנר ירד (והוא היחיד שאיכשהו הצליח להקפיץ קצת את הקהל), אמרתי לו שהייתה לו אחלה הופעה ודיברנו קצת, ואז הוא חתם לי
חחח
חוצמזה היו הבליינים עם גולה גולה ועוד כמה, דודו טסה, צינוביץ' ועוד ועוד... היה נחמד, אבל ציפיתי ליותר...

הייתי אומרת

שאת מייפה קצת את מה שקרה שם אבל לא נורא, העיקר שתהני ממושקה. :) אני היה לי בסדר. יש לי מרפרט של אחד מגנ'ו, ועוד היה לי סיפור עם אחד הגיטריסטים שם חחח, איזה אחלה הוא , אוהבתותו!! וגמ יש לי חתימות של חמי ויובי (יובל). חבל שלא הייתם אנשים, היה יותר שמייח אילו הייתם איתנו, ולא רק בגלל האומנים, ממש היה מרגש מה שכל אומן או שר או מנחה אמר על המאבק בניסויים, והיו תמונות וסרטים ממש מחרידים, זוועות . אבל טוב שמיידעים אותנו, פתאום שמתי לב כמה עיוורים אנחנו, איך הכל קורה מתחת לאף שלנו, ולאפחד לא אכפת חוץ מעצמו, שמחתי לדעת שהיו כמה כאלה שאתמול באו בשביל החיות באמת. זהו !

כן האמת ../images/Emo110.gif

שבהודעה זה נשמע יותר טוב ממה שזה היה ננסה לראות את זה באור קצת שונה (חחחח שעורי ביולוגיה) אז כאב לי הראש בטרוף כמעט כל הזמן, זיו דיבר יותר מדי, הקהל היה סאקס לגמרי! היה מזה יבש, האמנים כאלה מסכנים, אפח'ד לא קפץ לא שר לא כלום..
ואז הלכנו למקדונלדס לקנות גלידה (קלוריות) ככה זה בערך נראה חחח

חחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

הוא סתם רצה שיובל יגיד ת'שם שלו על הבמה אין לו יומהולדת

KaRnAf ReShAtOt

New member
יש מצב שאתה משיג לי חולצת מוניקה?

יש מצב שאתה משיג לי חולצת מוניקה כמו שבאת איתה להופעה ההיא? היא הייתה ממש מגניבה! או כל אביזר אחר שמוטבע עליו הסמל של מוניקה?

למה אתה לא מפרט על יובל? *סניף* ../images/Emo22.gif

נכון שהוא נראה כאילו הוא לקח איזה כדור לפני ההופעה, ולא קוראים לו אספירין? אל תגיד שלא, זה פשוט קורע.

יובל סטלן בטירוף

אנחנו ישבים ופשוט צופים בו הולך קדימה אחורה קדימה אחורה! פאק בנאדם תתעשת! למרות שהעיניים שלו נראו בסדר שדיברנו איתו :/ חשוד!

DrKasperrrr

New member
הוא נראה אוטיסט ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

בעיקר כשהוא מופיע. סליחה אם פגעתי במישהו.

בהופעה בחיפה היה קטע גדול ../images/Emo22.gif

יובל כזה לא מצליח לעשות עם עצמו כלום ואז הוא הולך אחורה, עולה על כיסא, מנגן עליו איזה סולו ורוקד... זה היה פשוט בסט! בכלל כל ההופעה הוא מתכופף קצת קדימה ומסתכל למעלה כזה עם הפה פתוח, הוא נראה פשוט מסומם בטירוף...

fushi e

New member
שמחה שנהנתם:)../images/Emo95.gif

והמטרה קדושה (למרות שאני לא צמחונית
אבל אני לא גאה בזה
פויה לי)

עצרת למען... ../images/Emo110.gif

בעלי החיים, והפסקת הניסויים עליהם במעבדות. כמה שאנלא במיוחד אוהבת חיות, זה ממש נגע לי אחותי מאז ומתמיד לא משתמשת במוצרים שנוסו על בעלי חיות, והיא נהייתה מומחית אז היא אומרת לי מה להשתמש ומה לא תראו מה זה עושה. והופיעו הבליינים, דודו טסה, יובל מנדלסון, יהלי סובול, חמי רודנר, חיים צינוביץ שכחתי מישו?

אה...

גם חברות שלי כמו אחותך.. אז המצב דומה פה.. אני מניחה שרוב מי שהלך לעצרת בשביל הנושא ולא ההופעה.. צמחוני.. וזה מאוד הפריע לי לקרוא פה שאח"כ הלכו לאכול גלידה במקדונלדס.. שזה פשוט בית הריגה ממוסחר וענקי.. טוב אבל שטויות.. תהנו:].. איך הייתה ההופעה של יובל מנדלסון? אני בטוחה שטובה.. הבנאדם פשוט משוגע!!!! אני מתה כבר להיות בהופעה שלו.. נשמע לי מגניב:]

כולכם מעצבנים אותי היום ../images/Emo7.gif ../images/Emo46.gif

אני לא צמחונית. כי אני צריכה בשר בשביל להתקיים! מה לעשות, ככה הטבע עובד. אני נגד התעללות בבעלי חיים, אבל אם לא אני אוכל אותם אז אני אמות בעצמי. (היה לי ניסיון והיו לי בעיות בגלל זה)

אני ממש לא באה נגדך..

גם אני לא צמחונית.. וגם אני נגד התעללות בבעלי חיים.. זה זוועה.. דיברתי לצמחונים שפה.. אל תתעצבני:]

אתם זוכרים

שזאת היתה עצרת נגד ניסויים בבעלי חיים? ערב נפלא? הדבר הכי מסריח שאפשר לעשות זה ללכת לדבר כזה בשביל ההופעה.

למעלה