ומזל טוב לזיו. ...כנסו..

באמת...

זה באמת ניראה כאילו שחכתם בכלל שזו עצרת נגד ניסויים בבעלי חיים. אני לא הייתי שם כיא ני גרה רחוק אבל אם הייתי הולכת זה לא היה רק בגלל ההופעות. ועכשיו באמת כמה הלכו בגלל הנושא של העצרת ולא מי שמופיע שם?

ככה זה נראה

כמעט כל מה שאתם מדברים עליו וזוכרים משם זה את ההופעות אז או שלא התעניינתם או שאתם לא מספרים לנו...

יודע מה?! ../images/Emo110.gif

בוא אני אספר לך על הזוועות שראיתי שם (חשבתי שזה לא קשור לפורום, אבל אתה מזלזל בי ואני לא אוהבת את זה). אוקיי אז הקרינו לנו סרטים על מעבדות, אתה רואה שם כלבים מסתובבים סביב עצמם בכלוב קטן קר ומסכן ובוכים! אין להם משחקים, אין להם חברה, הם לא פגשו אף פעם כלבים אחרים! הם לבד!!!! חותכים להם את השרירים ברגליים בשביל ניסויים. הם בוכים מכאבים, ובגלל שלמדענים כואב הראש מהיללות שלהם, הם חותכים להם את המיתרי קול. מי שעדיין מציק להם מחוסל. זה הדבר הכי נורא שאתה יכול לתאר לעצמך בכלל. לראות כלב, כלב שאמור לרוץ בדשא, כלב שאמור להיות עם כלבים אחרים, כלב שאמור לחייך, בוכה כל הזמן! מת מכאבים! לי זה עשה משהו לראות את זה, וטוב שהאמנים באו ותרמו מזמנם בשביל זה. אפילו אמרתי ליהלי כל הכבוד שהוא בא להופיע פה. אז תשאל קודם ואל תגיד: "זה נראה שבאתם רק בשביל ההופעות".!!!!!1

lifa girl

New member
בהחלט ../images/Emo18.gif

אבל אם זה עוזר למנוע מאנשים את ההתעללויות האלה או דוחף אנשים להפגין ולעזור נגד זה אז סבבה!!!!!

למעלה