ומחפשת - שפה משפטית - להגדיר העבירה.

חתולוי

New member
ומחפשת - שפה משפטית - להגדיר העבירה.

שכן שלי עוסק בבניה ועיצוב משלו – בשטח ציבורי – ברחוב, מחוץ לגדר הפרטית שלו. על המדרכה עצמה ברחוב – בנה ערוגת גינה בגודל של למעלה מ 4 מ"ר . כבר שלושה חודשים הנל משקה פרחים עונתיים - בערוגה על המדרכה. הרי ידוע - שכדי שאני שאוכל לבנות משהו בתוך החצר שלי – אני צריכה אישורים ופרוצדורות וועדות עירוניות ומנהליות ,והחתמת שכנים ותשלומים והגשת תכניות ופרסומים בעיתונות.... הנ"ל: 1. תחם לעצמו שטח גינה ברחוב - מחוץ לגדר שלו על גבי המדרכה 2. עקר מרצפות רחוב 3. הקטין את שטח החנייה של תושבי הרחוב. ויש מצוקת חנייה. הודעתי לרשות לפני חודשיים, העבירו את ההודעה משולחן לשולחן, בנתיים - לצאת מחניית ביתי - סיוט !!! מכוניות שחונות מול ה"ערוגה" - לא נצמדות לגדר, אלא מקסימום לערוגה - בזבוז של מטר חנייה. אני נכנסת ויוצאת על הקשקש..... הבת שלי כבר שרטה את האוטו כשנסתה להכנס ברוורס לחניה. עונש - השכן הזה. על איזה חוק השכן - עבר ? איך קוראים לעבירה? אני רוצה לכתוב מכתב רשמי לראש העיר, ומחפשת עיגון משפטי - שפה משפטית. ואולי - יש לכם עצה? רעיון יצירתי? איך יחזור הרחוב לקדמותו? לרוחבו המקורי?

על פניו נראה שהשכן שלך

משתמש בש.צ.פ (שטח ציבורי פתוח) לטוובתו האישית. לא הסברת האם מדובר בבית משותף/דו משפחתי וכיו"ב - בהנחה ומדובר בבית משותף ממליצה לפנות לאגודה לתרבות הדיור כחלק מהטיפול בנושא והוצאת צו מניעה נגד השכן שלך.

תשובה

אם אני מבין נכון הרחוב הוא רחוב משולב? הולנדי? ונשכן ניכס לעצמו חלק מגינה בצורת חצי-אי? או שהוא שבר אבני שפה והגדיל את השטח של הגינה הציבורית? איך הוא משקה את הגינה הזו? איך עובר אוטו זבל? תאורה? ועוד? היה "טוב" אם היית מצלמת מבלי להסגיר מיקום ומעלה את זה.

למעלה