ונעבור לפינה השבועית...

eithancambridge

New member
אופס, סליחה,

לא שמתי לב, שלפני התגובה שלי היו כבר בנות שהפריכו את הטענה הזאת. מה בכלל חשבתי לעצמי כשעניתי? העיקר שאני קטנוני

דנדוש20

New member
חפרתם ../images/Emo163.gif

איתן בסך הכל נתן תקווה לבחורים באשר הם - שלא חייבים להיות מניאקים על מנת להשיג בחורות שוות

Dark Muse

New member
הבלתי מושג...

הוא לא בד"כ איזה אדיוט מניאק שדופק וזורק? מה שהכי מצחיק, זה הבנות שעדין יעשו את הטעות שתבכנה אחר כך... בנות נמשכות למניאקים, בנות גם בלי שכל נמשכות דבר ראשון לאותו "חטוב-שזוף-עניבת שיער היורדת מהחזה לביצים-עיניים ירוקות-שיער של שחקן פורנו" רק אחרי שהן נותנות את עצמן, הן תגלנה שהוא בעצם סתם חסר תוכן, טיפש ושלא שווה כלום, זאת גם לאחר שבטח הוא יבגוד או יתעלם מהן לחלוטין, כי את שלו הוא קיבל ואפשר לעבור לקורבן הבא... צריך לקרוא לתסמונת הזאת בשם, אולי תסמונת הטימטום הנשי?

דנעע

New member
מה רע?

היא אמרה שזאת פנטזיה שהיא רוצה להגשים אז אני אומרת מה רע... הגשמת את הפנטזיה? אחלה... חסר תוכן? הפנטזיה כוללת תוכן? איך כן אם כל מה שהיא עושה זה להסתכל על התחת שלו?

דנעע

New member
כמו חנות סוכריות

האישה הולכת לחנות סוכריות ובוחרת את הסוכריה הכי יפה בחנות גם אם היא נורא יקרה היא תעשה הכללל כדי שהסוכריה תיהיה שלה וכל החברה יקנאו שיש לה אותה אחרי שהיא תקנה אותה היא תיגמר מהר... אבל היה טעים לא?

דנדוש20

New member
אחלה פינה ../images/Emo13.gif

לדעתי רק בנות עם הערכה עצמית נמוכה מחפשות את המניאקים, הבנים שיגרמו להן להתאמץ ותוך כדי "יתעללו" בהן.

למעלה