ועבור הצעירות שבינינו

Mירב

New member
ועבור הצעירות שבינינו

אני משתעשעת לי בצפיה בפרופילים ב-JDATE תוך שיחת טלפון
כשלפתע נתקלתי בפרופיל המשעשע הבא.... בנות, אם אתן מעוניינות, הוא בן 27... תכתבו לי מסר לעוד פרטים:
About Me -------------------------------------------------------------------------------- OK!!! so i was not telling the truth about going to leave jdate. i just hope that all of the ladies that were worried are safe and ok.HiIm a full time student, full time worker, cute (you can ask my mom) Israeli. Yes! i have an accent. No! i wont speak hebrew in bed!!! I am here legal and i dont care for a green card so you all safe. I lived in PA for 3 years and moved to MD about 8 months ago. So far so good, which mean that i like it! what am i looking for? well i wont lie i am looking for a WOMAN!!! and i mean a WOMAN. i cant stand drama queens, cant stand wwhining and please please please i want to go out with a woman that is not going to the PSYC once a week. wanna talk? pay me i promise that i wont charge as muchwell i wont blame you if you already in love and want to know more.so why to date me?1 - look at the picture!!!! i am hot2 - i am jewish from the holy land (moms love it!!!)3 - i can fix things around the house and jewish at the same time4 - when i am saying fix things i am talking more than changing the light 5 - did i mention that i am hot6 - ohhh i have great accent (u wont understand a word but its sexy)7 - as an israeli, if i am not making money so i steal it, which mean daddy will be in jail but u will have nice car and a big house (what every jewish woman want)8 - i have a cool name so u wont date a Josh, Steve, Micheal or david again​

Chinita

New member
חושבת שאני יותר מידי צעירה בשבילו

(למרות שחבר שלי גדול ממנו בשנה
) ח-מ-ו-ד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באמת שאם לא הייתי עם המקסיקני הייתי נרשמת משלמת ושולחת אימייל... אגב מעניין לדעת איך קוראים לו!

billc

New member
משעשע..אבל לא מכובד לשים את זה באתר

אלוף..תמחוק ותחסום את M ל48 שעות

Mירב

New member
../images/Emo6.gif שמעת, אלוף?

בילי, תהיה בקשר - אני אספר לך סוד

Mירב

New member
../images/Emo152.gifאני מעדיפה שאתה תחסום אותי

אגב, לא הבנתי למה אתה יכול לחסום רק מהבית?

ayala20

New member
hi

ani isrealit .gara be:ny raziti ladat im yesh mesibat rikodim behanoka lisrealim be/:ny o bihlal eyh efshar leakir hevre isrealim me:ny???????

saritoosh22

New member
לא הבנתי,

קשת הבנה אנוכי. לי זה לא מפריע ולא צחקתי מבוראט, יש לך הסבר לתופעה?

billc

New member
תמיד יש יוצאי מהכלל

אבל אפשר לסלוח לך על בוראט ולצרף אותך לחבורה של הישראלי המכוער שכל עוד לא מדובר על בו זה לגיטימי חכי חכי..אני מכניס אותך לרשימה השחורה שלי Saritoosh זה עם ת או ט?

saritoosh22

New member
עם ט', בטח שעם ט'!

ולא רוצה ברשימה של המכוערים, אני מאוד יפה ואמא שלי אפילו תעיד על כך.

סלסרו

New member
כנראה את באמת קשת הבנה.. ../images/Emo3.gif

מכך שכל מי שזה הפריע לו לא חשב שבוראט מצחיק, אי אפשר להסיק שמי שלא חשב שבוראט מצחיק בהכרח שזה לא הפריע לו..

סלסרו

New member
ואני לא מאמין לך לרגע שמה שM עשתה

מפריע לך. אם זו לא היתה M, לא היית מנידה עפעף.

Mירב

New member
../images/Emo2.gif הופהההה

(אגב, לא הבנתי את תגובתך לבילי - הוא הרי (היחידי כנראה ש) אמר את זה בצחוק!)

billc

New member
הייתי רציני

לפחות בכותרת, אין ספק שאדם שרושם את עצמו לאתר, הוא חושף את עצמו בפני כולם אבל הוא בונה על התאוריה הבאה, 1. בחורות לא רצות לספר לעולם שהם מחפשות בן זוג באתרי הכריות 2. מקסימום גג היא תספר לחברה שלה מהי חושבת על X 3. הבחורה כמו הגבר נמצאות במצב חושפני, לכן היא תנסה לשמור על פרטיות מסויימת. אני בטוח שאם זה היה נפוץ להפיץ תוכן של אנשים פרטיים בפורומים, הרבה אנשים היו נמענים מאתרי הכרויות. יכול להיות שלך אישית זה לא מפריע שיעשו עלייך ניתוח אישיות באתרים ברשת אבל יש כאלה שזה כן מפריע להם. ולכן השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך לא אם זה מפריע לך באופן אישי אלא אם זה יכול להפריע למישהו כלשהו שיעשו עליו ניתוח פומבי אישית, לא מפריע לי שבחורה תלך לספר לחברות שלה עלי ובלה בלה בלה אבל אם אני אראה את עצמי מנותח ע"י 100 אנשים, אז כנראה מישהו ימות באותו שבוע.

סביר להניח שהייתי מסכים איתך

אם היו פרטים מזהים, אבל היות ומדובר בפרופיל שהוא למעשה פתוח לצפיה לכל מי שרק רוצה, ושבנוסף אין פה שום פרט מזהה - לא גיל, לא שם (למרות שכנראה לא קוראים לו ג'וש,סטיב,מייקל ואפילו לא דיויד) לא תמונה, למען האמת- זה יכול להיות כל אחד... אגב, בקשר לשלושת הסעיפים שלך, אני לחלוטין לא מסכים. 1. אני מכיר המון בחורות שמספרות שהן מחפשות בחורים באתרי היכרויות, זה כבר מזמן לא סוד. 2. אכן, סביר להניח שהבחורה תספר לחברה שלה ואף תשאל לדעתה (וסביר להניח שאותה החברה תראה לחבר שלה "תראה במי X מעוניינת), אני לא מוצא פה בעייתיות. 3. עברו ימי החושך, רוב האנשים שאני מכיר מאמינים ב NETWORKING, כך שהם דואגים לספר לכל מי שרק אפשר "שהם רווקים" ככה שאולי מישהו יעזור להם להשיג בן/בת זוג, ושוב ע"פ סעיף 1 אנשים כבר מזמן לא מסתירים את העובדה שהם באתרי היכרויות. יכול להיות שהחברה שאני שייך אליה פתוחה מעט יותר בנושא יחסים.

billc

New member
דרך אגב, שמעת בחדשות שבשיקגו

יהיה שיא שלג, האם את מושבתת בבית?

Mירב

New member
../images/Emo7.gif הכרחתי את עצמי לצאת לכבישים

כי כבר לא נשארו לי ימי חופש להשנה. עשיתי תאונה

למעלה