ועבור הצעירות שבינינו

billc

New member
איזה בעסה,

דרך אגב גם אצלנו התחיל השלג, ירד כל הלילה כבר חשבתי שעובדים עלי, מזל שלקחתי בית עם גראג' את בחורה, אז בטח את אשמה

zelig0n

New member
אז את חייבת להודות ש-JDATE עובד ...

לפני יומיים נרשמת וכבר נדפקת

דפנה KC

New member
ופעם שניה שאתה עונה בלי ששאלתי אותך

וכבר מזמן הגענו למסקנה שאתה ממש לא מכיר אותי ואת העפעפיים שלי. אז כרגיל, שוב טעית.

דפנה KC

New member
אני נאלצת להשתמש במשפט מאד ילדותי

אבל משקף: "אתה התחלת" כתבתי את דעתי על ההודעה שMירב פירסמה. בסה"כ שאלתי אותה איך היא היתה מרגישה אם מישהו היה מפרסם את הפרופיל שלה. לא רק שאתה לא מירב, ובכנות רציתי לשמוע את התשובה שלה, אתה לקחת את זה למקומות אחרים, החלטת בשבילי שזה אישי והצהרת שאתה לא מאמין לי. עכשיו הגישה שלי יותר ברורה?

סלסרו

New member
לא ידעתי שאני צריך לבקש את רשותך

בכדי להגיב לך ולא ידעתי שאני חייב להגיב רק כפי שאיך שאתה רוצה. מאחר שזו הגישה (הילדותית והמטומטת) שלך, אני מעדיף שלא תגיבי לי יותר.

saritoosh22

New member
אבל אני עדיין לא מבינה.

מה הקשר בין מי שזה הפריע לו לבוראט? וכן, אני קשת הבנה, יש לי אפילו פתק מאמא שלי.

billc

New member
הוא עשה מדגם מייצג של בן אדם אחד

והגיע למסקנות מדהימות,,

Mrs G

New member
האמת ?

הוא יותר דפוק מהשניים הקודמים. ואני יותר מבטוחה שהוא נמוך .

Mירב

New member
אני מתפלאה שהוא חושב שהוא יצליח

לעניין מישהיא, עם כל ה"חוכמות" שהוא פולט שם... בעצם, רגע, את צ'ינה הוא "תפש"...
כנראה שאני סתם בררנית מדי....

Mrs G

New member
מה כתבת על עצמך בפרופיל ?

רבאק - איך אפשר לתאר את עצמך בכמה שורות ? (ובנינו - התמונה היא המכרעת, לא ?) לא הייתי מוסגלת לעשות את זה.

Mירב

New member
איי התמונה התמונה

אני מכירה אנשים ששמים תמונה מוצלחת שיצאה במקרה טוב, במקום לשים תמונה שמשקפת את המציאות. אולי זה מושך, אבל תמיד יש אחרכך את "רגע האמת"... מה כתבתי על עצמי? אם עוד לא העבירו לך את הלינק
האמת שאני משנה את הפרופיל שלי לעיתים. כרגע יש לי ב"על עצמי" פשוט ציטוט מהתיאור האסטרולוגי של המזל שלי
(זה באתר האנגלי, באתר העברי סתם כמה משפטים על זה שאני גרה בחו"ל...)

Mירב

New member
ואני אוסיף עוד משהו

לא, התמונה היא לא המכרעת... כלומר כן ולא.. הבחור ש"גרם" לי לשלם לפני כמה ימים $35 כפי שכתבתי, לא חתיך מי-יודע-מה. הוא לא נראה רע, אבל בהחלט לא "נסיך החלומות"... מה שגרם לי להתעניין בו זה דווקא הפירוט שלו על עצמו, מה הוא עושה ועשה, ומשהו בסגנון הכתיבה שפשוט שידר המון אמינות. קשה להסביר אתזה, אבל אחרי שקראת המוני פרופילים, את מקבלת חוש די טוב למיין מהר את הבררה דרך סגנון הכתיבה שלהם. גם בחור שנראה דוגמן מהמם בתמונה יכול "להסגיר" את עצמו ע"י כתיבת שטויות, או כתיבה שטחית או טעויות וכדומה...

Mירב

New member
ועוד אגב...

אם לא היית מסוגלת לעשות את זה, וממש היית צריכה, יכלת להיעזר בשירותיו הטובים של כותב פרופילים מקצועי: http://www.e-cyrano.com/

ברור שהתמונה היא המכרעת..

כשאני החלטתי לתת צ'אנס לאתרים הללו, הדבר הראשון שחיפשתי היה תמונה "נורמלית", לאחר מכן עברתי ברפרוף על הפרופיל (רק מקצוע/מיקום ואיזה שפה היא דוברת..)וזהו, כך החלטתי אם להמשיך הלאה או שלא. אותו הדבר אם בחורה הייתה שולחת לי מסנג'ר אונליין, קודם כל מסתכל על התמונה ואז רץ לבדוק בפרופיל במי מדובר.... נכון שזה נשמע שיטחי, ובדרך כלל אני לא בוחר את הנשים בחיי ע"פ יופי, אולם ברגע שאני כבר מרגיש ב"שוק בשר" אני אנסה להעלות מעט את הדרישות שלי.

Mירב

New member
זה לא שיטחי

משיכה פיזית בסיסית חייבת להיות. זה ברור ואין מה להתבייש מזה, זה טבעי - אני לא מאמינה לאף אחד שיגיד שלא מסתכל קודם כל על התמונה! אבל אני רק יכולה לאמר לך שתיזהר לא לשפוט על פי התמונה, כי כפי שאמרתי - יש לפעמים שמישהו שם תמונה מוצלחת ובמציאות הוא נראה רחוק מאוד מהתמונה הזו....

למעלה