ועוד אומרים שאין כאן תרבות קומיקס!!

*GormE*

New member
ועוד אומרים שאין כאן תרבות קומיקס!!

תראו מה מצאתי במוסף הדתי איזה בזיון

אלעד ר

New member
איזה מצחיק זה!

כל-כך שנון ומקורי
, באמת נחמד..

*GormE*

New member
שטיפת מוח זה מה שעושים לילדים הדתים

מבדיחה נדושה ולא מלהיבה הוציאו קומיקס באדיבות טושי התקווה

Lotus floweR

New member
תתני לי ילד אחד במדינה....

ובשטחים במיוחד, שלא עבר שטיפת מוח כל שהי. אבל אני מודה שבמקרה של הדתיים זה פשוט נורא... מגדלים אותם לא להכיר שום דבר אחר....הם לא חושבים בשביל עצמם בכלל.

comicsgirl

New member
אני דתייה-בעיות?!

רק שתדעו-אני דווקא לא עברתי שום שטיפת מוח בחיים שלי, וגם לא כל החברים והחברות שלי וכל הדתיים שאני מכירה. חוץ מזה-אני לא מבינה מה כ"כ נורא בקומיקס הזה? אם היו מספרים לכם את זה בתור בדיחה כולכם הייתם מתפוצצים מצחוק!

Lotus floweR

New member
לא, לא דיברתי על דתיים.

אלא על חרדים ש"סניקים כבדים כאלו. אני מכירה כמה ואין אחד במשפחה שלהם שאי פעם חשב אפילו על להפוך לחילוני. ושטיפת מוח זה אולי מושג טיפה חריף... ואני לא עושה הכללות. אני מדברת ממה שאני רואה לפחות. לא כולם... ו.....יש לי קצת טראומות עם אנשים כאלה כי נראה שברגע שהם מבינים שאני אתאיסתית הם מתחילים להתנג אליי כמו זבל.

comicsgirl

New member
מבטיחה לך ש...

אני דתייה מהסוג הטוב דווקא! יש לי המון חברות וידידים חילוניים ואני דווקא מתה עליהם! אז אני שמחה להכיר אותך ואני מקווה שנתנהג בלי דעות קדומות!
רעות.

effigy

New member
לא היה ספק

שאת "דתייה מסוג טוב" אחרי הכל.. את גולשת ב"פורום מסוג טוב"... אנחנו כאן בתפוז דוגלים בסביבה שווה לכולם ללא הבדל דת גזע ומין.. וכל מי שחושב אחרת יש לו עסק איתי...

comicsgirl

New member
שונאת דעות קדומות!

בגלל זה אני עצבנית.... וכשברחוב זורקים לי "דוסית" אני עוד יותר מתעצבנת!!!

effigy

New member
אין על מה להתעצבן מול קריאת דוסית

אפילו אפשר להחזיר להם ב:"נכון" דוסית ביידיש דאלינג זה דתי....

comicsgirl

New member
הבעיה היא...

מה שעומד מאחורי הקריאה הזאת- השנאה, והדחף ללעוג. את זה אני מתעבת!

*GormE*

New member
נו באמת

כולם לועגים לכולם ברחוב מה הקטע אם כולם יפגעו אם זה ממש מפריע לך אז תיראי מפחידה ואז לפחות הם יגידו את זה אחרי שתעברי

comicsgirl

New member
אם זה היה כל דבר אחר...

לא הייתה לי בעיה אבל זה מעיד על פילוג קשה! את/ה לא חושב/ת?

effigy

New member
אז תתעלמי מכל העיניין

של השנאה ותיעוב... לי הרבה פעמים קוראים ג´ינג´י... וואו הכל רק לא זה.. כמה פוגע שאומרים לי את הצבע שיער שלי.. או שמן אז אני אומר נכון... מישהו קורא לך דוסית תקראי לו חילוני....

למעלה