ועוד אומרים שאין כאן תרבות קומיקס!!

comicsgirl

New member
קשה, קשה

אני ילדה מאוד רגישה, שנפגעת בקלות (אולי בגלל טראומות עבר...)

Lotus floweR

New member
מעולם לא הייתה לי בעיה..

עם דתיים, בדואים, דרוזים וכל הסוגים... אני מאד שמאלנית (לאו דווקא בעיניין הפוליטי כי כרגע רוב הארץ בדעה אחת..לפחות החילונים.) אני מתכוונת המובן של "אני בנוער העובד". פשוט היו לי כמה תקלים לא נחמדים עם חרדים...וגם עם כמה מאמינים סתם שהחליטו שכל מי שלא מאמין באלוהים הוא זבל. לי אישית אין שום בעיה עם מאמינים. אבל כל אחד והבחירה שלו...ואחרי שהקדשתי לזה מחשבה, הגעתי למסקנה שאני לא מאמינה. גם לי יש חברים דתיים...טוב, רק אחת בעצם. זה בגלל שבערד הדתיים דיי מתבודדים משאר החברה...

HackMachine

New member
Power to the people!

אני מכיר את ההרגשה. הבעל של בת דודה שלי הוא חרידי (והיא באה בעקבותיו). אי אפשר לדבר איתו! הוא כזה אטום! הוא חושב שהוא יודע הכל ומתחיל לבלבל לי את השכל.

comicsgirl

New member
רק לידיעתכם...

חרדים הם לאו דווקא הדבר הכי גרוע בעולם (ואולי אני משוחדת...) חבר שלי חרדי (כן, אני דתייה עם חבר!) והוא הבנאדם הכי מדהים בעולם! וחוץ מזה כל המשפחה שלי (מהצד של אבא שלי)-חרדים. אני לא כמוהם (יותר לצד החילוני, דווקא) והם מקבלים אותי כמו שאני! בלי ויכוחים! הם יודעים שיש לי חבר ושאני מדברת עם בנים, נוגעת בבנים וכאלה ותאמינו לי שאין להם בעיות! אז אולי זה באמת תלוי עם מי מדברים, אבל בפעם הבאה שאתם רואים חרדי תסתכלו לו בעיניים ותנסו לחשוב שאולי הוא לא כמו כולם, מי יודע, אולי זה ישתלם!

comicsgirl

New member
רק לידיעתכם...

חרדים הם לאו דווקא הדבר הכי גרוע בעולם (ואולי אני משוחדת...) חבר שלי חרדי (כן, אני דתייה עם חבר!) והוא הבנאדם הכי מדהים בעולם! וחוץ מזה כל המשפחה שלי (מהצד של אבא שלי)-חרדים. אני לא כמוהם (יותר לצד החילוני, דווקא) והם מקבלים אותי כמו שאני! בלי ויכוחים! הם יודעים שיש לי חבר ושאני מדברת עם בנים, נוגעת בבנים וכאלה ותאמינו לי שאין להם בעיות! אז אולי זה באמת תלוי עם מי מדברים, אבל בפעם הבאה שאתם רואים חרדי תסתכלו לו בעיניים ותנסו לחשוב שאולי הוא לא כמו כולם, מי יודע, אולי זה ישתלם!

*GormE*

New member
שאלה

אתם "שומרים מגע"? או איך שלא קוראים לזה חברה שלי נמצאת בשנת שירות ליד ירושלים והיא אמרה לי שדתיים חברים מחזיקים ידיים וקוראים לזה שומרים מגע

comicsgirl

New member
אז ככה

דבר ראשון קוראים לזה "נגיעה" ודבר שני: לא, אני לא שומרת נגיעה ושכל העולם יקפוץ לי בזיגזג! אני אוהבת את חבר שלי ואני חושבת שלשמור נגיעה זה דבר מגוחך ולא הגיוני (בכל אופן, עד היום בכלל לא הבנתי בשביל מה זה...). חוץ מזה-אני לא עושה איתו סקס, או משהו כזה, אבל אנחנו מתנשקים, מחבקים ומחזיקים ידיים-ומי שלא נאה לו-שיחפש ת´חברים שלו!

*GormE*

New member
או ווה

אמזונה ממש! האמת היא שחשבתי שזה מאוד מוצלח הקטע הזה

comicsgirl

New member
ולמה מוצלח?!

ומה רע בזה שאני אמזונה?

*GormE*

New member
העניין של הנגיעה זה מוצלח

תחשבי על זה- אם נוגעים לך במרפק את גומרת

comicsgirl

New member
שלא תדע מצרות! ../images/Emo8.gif

בעיקרון שמירת "נגיעה" היא קטע שצריך מאוד להזהר בו. אסור לבנים ובנות דתיים (חוץ מאחים-אפילו בני דודים אסור) לגעת אחד בשני. לא ללחוץ ידיים, לא לתת כיף, ובטח שלא לחבק. לדעתי זאת הלכה קצת,איך אני יגיד את זה, חסרת תועלת! והסיבה שלה קצת מוזרה. שאני אפרט לכם?

comicsgirl

New member
אז ככה....

בעיקרון שמירת "נגיעה" באה בשביל הבנים-לא הבנות. יש הלכה שאומרת שלבנים אסור לשפוך זרע לחינם (משמע: לאונן) מכיוון שאותו זרע יכל להיות תינוק (בלה בלה בלה...). אומרים שאם בת נוגעת בבן זה כבר גורם לו לגמור (אם אתה מבין למה אני מתכוונת...) ולכן זה אסור. עכשיו מובן?

chatenoire

New member
ועל זה נאמר

"...Every sperm is sacred, Every sperm is good, Every sperm is needed In your neighbourhood!" אמנם נאמר על דת אחרת לגמרי, אבל עדיין תופס.

chatenoire

New member
הנצרות הקתולית

מהסרט "משמעות החיים" של מונטי פייטון. מומלץ, אבל לא יותר מדי פעמים.

למעלה