ועוד בעניני המצגת

גיסי היקר ../images/Emo70.gif

הפורום פה מהווה אכסניה אולם אינו משמש כאתר רשמי של המטה יתרה מכך, המטה הוקם כארגון גג שבין שאר מרכיביו הם פורומי הפוריות השונים בכלל הפורטלים ברשת במקביל מתקיים תהליך של בניית אתר רשמי לכשיסתיים תפורסם כתובתו כחלק מדרכי ההתקשרות הרשמיות
אתה מוזמן כמובן לסייע בידע הטכני הרב שיש לך

חן123

New member
אני מסכימה לגבי ודל הקובץ

מה שהתחדש הוא שנמרוד לימד אותי להוסיף תמונה ולא להדביק מה שמוריד את הקובץ שהיה כמה mb לכמה מאות kb. לגבי הכתובת של האתר ליאור כבר ענה חן

../images/Emo45.gif כל הכבוד לכולםםםםםםםם ../images/Emo45.gif

עכבתי אחרי הפעילות של כלום פה בימים האחרונים רק לא היתי יכולה להגיב ואני ממש מתרשמת מכל הרעיונות והראיונות לעתיד הלואי וזה יעזור לשנות קצת הרבה את עמדת ביבי הנוכל הזה
יונית

גנדלפית

New member
לחכות

מיום ראשון יהיו לנו אנשי מקצוע בתחום - גרפיקאים, עורכים וכד' כמן כן מספר קווים נוספים אז להתעזר בסובלנות על מנת שנוציא משהו כמו שצריך גיא

גנדלפ1

New member
סליחה - לא ראיתי

מצטער - שעה מאוחרת , יום ארוך , או סתם מנת המשכל הממועת של גבר (קרוב למלפפון לא) - ולא ראיתי שכבר הגחלטה (הנכונה לדעתי לכחות) דרך אגב שתי ההודעות הקודמות שלי - אז סליחה

חן123

New member
עידכון - המצגת כבר כמעט גמורה

השימוש באנשי מקצוע היה בתחום העריכה. אני חושבת שזה מה שחשוב, זה המסר. המצגת תועבר לכל מי שביקש ביום א' בבוקר. שבת שלום חן

חן123

New member
עידכון לעידכון

תודה לכל מי שמציע עזרה. אתמול גם קיבלתי את עזרתה של bapi שהיא גרפיקאית, ועכשיו עם 2 העזרות המקצועיות האלה (עריכה לשונית+גרפיקאית) אנחנו די מכוסים המצגת נישלחה למטה המאבק שידון הערב בכל הסוגיות וגם בה. במידה והכל יהיה בסדר, המצגת תישלח לכל מי שביקש אותה מחר בבוקר. אם לא אני חותכת ורידים...סתם. אם לא נשפר ונישלח גם מחר אני מקווה.

עמית@

New member
צריך עוד עזרה- חן? כי קיבלתי את

התמונות ואני לא יודעת אם לעבוד עליהן או לא.

חן123

New member
כרגע לא

אמנם אין לנו קולאג' או משהוא כזה, יש 3 תמונות ב 3 מוקומות שונים. כרגע אני עוצרת ומחכה לשמוע מה הוחלט היום (ליאור?). אם יהיה שיוני הודיע לך. אני לא רוצה שתעבדי סתם תודה חן

גנדלפ1

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifלחכות../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

יום א יהיו לנו מספר אנשי מקצוע בתחום - אובייקטיבים - שיוכלו לעזור לכן לדעתי כדאי מאוד לחכות ולהוציא משהו אפקטיבי. כמו כן עד אז יהיו מס טלפונים נוספים (עובדים על זה - יש תוצאות) שניתן יהיה לצרף למצגת. גיא

חן123

New member
נורה תשלחי לי בבקשה למייל בבית

תמונה בקובץ קטן [email protected] אמנם המצגת כבר כמעט מוכנה אבל ניראה אולי אני כן אכניס

חן123

New member
נורה, תודה על התמונה

יובל הוכנסה אחר כבוד למצגת. כתבתי בת 11 חודשים,האם אני הצודקת?

neta2

New member
טוויטי -- את גדולה../images/Emo6.gif

כבר לפני שנולדה את רוצה להפוך אותה לכוכבת?
נשיקות לך ולה.

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אמא פולניה או לא../images/Emo35.gif

תצחקי, אבל אני הייתי מתוקשרת כשהייתי בת שנה, אז טבעי שאני רוצה שאולסיפרית תהיה מתוקשרת כבר בתור עוברית,,,תמיד אומרים שהדור החדש מקדים ת'דור הישן לא
יאללה זה היה סתאם ביצחוקיות,,,אבל אם הם רוצים, לכבוד לי

למעלה