צודקת, למשל על רכב הסעות פרטי VIP האם אח"מ זה פחות מכובד?ולא בעברית??
ואם כבר שיעשו תרגום על זה לא חשבו??
נכון הרוב מבינים אנגלית גם אני
אבל יש כאלו שלא, ממש לא ברור לי ולא מחוכם בכלל
מומלץ מאוד ללמוד אנגלית, לכל אחד .ולא בעברית??
אבל יש כאלו שלא,,ממש לא ברור לי ולא מחוכם בכלל
אכן אין צורך באנגלית,ולא בעברית??
מומלץ או לא זה אי" שיכבדו אותה,,מומלץ מאוד ללמוד אנגלית, לכל אחד .
העניין הוא שברגע שגומרים ללמוד כל מה שאפשר בעברית רק אז אפשר להתחיל ללמוד באנגלית .
זה פשוט עוד נדבך במוח עוד שכבה שנותנת פרספקטיבה חדשה על דברים.
אז מי שצריך תרגום זה אומר שהוא עדיין לא הגיע לשלב של ללמוד אנגלית וזה רק יבלבל אותו.
אפשר באנגלית אבל שיעשו גם תרגום,,כנראה חשבו רק באנגליתאכן אין צורך באנגלית,
ולא בעברית??
תסמונת שהגששים תיארו מזמן: "כל סנדלר- מכון הנעל. חנות לתחתונים- בוטיק התחת"...אפשר באנגלית אבל שיעשו גם תרגום,,כנראה חשבו רק באנגלית
גלובליזציה, מה חשבת, שזה יחודי לישראל?ולא בעברית??
השירות פונה גם לתיירים ותושבי חוץ, לכן דווקא יש היגיון בVIP לעומת אח"מ, חוץ מזה, אין אח"מים שלא יודעים אנגלית.צודקת, למשל על רכב הסעות פרטי VIP האם אח"מ זה פחות מכובד?
ואולי יש אנשים שצריכים להתבלבל?מומלץ מאוד ללמוד אנגלית, לכל אחד .
העניין הוא שברגע שגומרים ללמוד כל מה שאפשר בעברית רק אז אפשר להתחיל ללמוד באנגלית .
זה פשוט עוד נדבך במוח עוד שכבה שנותנת פרספקטיבה חדשה על דברים.
אז מי שצריך תרגום זה אומר שהוא עדיין לא הגיע לשלב של ללמוד אנגלית וזה רק יבלבל אותו.
אם את יודעת אנגלית בשביל מה את צריכה תרגוםאפשר באנגלית אבל שיעשו גם תרגום,,כנראה חשבו רק באנגלית
אין שפה כזו "לועזית". דובר על אנגלית. אם לטענתך יש שפה כזו "לועזית" אז לאיזו קבוצת שפות היא שייכת? באיזו מדינה מדברים בה?תסמונת שהגששים תיארו מזמן: "כל סנדלר- מכון הנעל. חנות לתחתונים- בוטיק התחת"...
יענו זה שווה יותר בלועזית
זה כמו לתרגם שיר משפה אחת לשפה אחרת לא יהיה לזה את אותה הכוונה של המשורר.ואולי יש אנשים שצריכים להתבלבל?
וטוב שכך, זה נותן חומר לסטנד אפ קומדי.זה כמו לתרגם שיר משפה אחת לשפה אחרת לא יהיה לזה את אותה הכוונה של המשורר.
אנגלית מפעילה את המוח בצורה שונה .
ובאמת יש היום הרבה מבולבלים בגלל זה .
מי קובע את הצורך?אכן אין צורך באנגלית,
מה הקשר לכבוד? אנגלית שפה "לא מכובדת"?מומלץ או לא זה אי" שיכבדו אותה,,
כן נהפוך את תפוז לxreתסמונת שהגששים תיארו מזמן: "כל סנדלר- מכון הנעל. חנות לתחתונים- בוטיק התחת"...
יענו זה שווה יותר בלועזית
? אני חושבת בכללי יש עוד אנשים לא רק אני קימת,ככה אני חושבת תמיד ,על הכללאם את יודעת אנגלית בשביל מה את צריכה תרגום
איך שנהוג בכל העולם ,כותבים בכמה שפות לא רק בשפה אחת,בשום מדינה בעולם לא תראה כתיבה רק בשפה אחת,מי קובע את הצורך?
אין דבר כזה,היו צריכים לתרגם גם לערבית,,ואפילו לרוסית,,,יש פה אוכלסיה שלא כולם יודעים אנגלית ,לא חיבים להתנשא עליהם,,,השירות פונה גם לתיירים ותושבי חוץ, לכן דווקא יש היגיון בVIP לעומת אח"מ, חוץ מזה, אין אח"מים שלא יודעים אנגלית.
ומה יעשו בעלי עסקים שלא יודעים ערבית או רוסית או צרפתית או אמהרית? ישכרו מתרגם לכל דבר? מה יעשו במדינות עם 102 שפות רשמיות (אתיופיה למשל)? איך יהיה מקום לכיתוב בכל השפות?אין דבר כזה,היו צריכים לתרגם גם לערבית,,ואפילו לרוסית,,,יש פה אוכלסיה שלא כולם יודעים אנגלית ,לא חיבים להתנשא עליהם,,,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.