ועוד מבית היוצר של הפספיסימו וזה

גם לי יש!! גם לי יש!!

יומולדת כמובן... וגם ילדה בת 6, ואני נהייתי בת שלושים - אז תכיני לי?? זה מדהים!! אני מזמינה סדנא - מוכנה כבר עכשיו להכין גילגולים.... זה משהו - לא מפסיקה להסתכל!!

ולי היה אתמול יום נישואים. זה נחשב?

התאהבתי בעכברון! הוא פשוט חמוד! לאט לאט את עושה לי חשק להכין פספסימו.... גם כך אני אוהבת פסיפסים. גם שילוב הצבעים מקסים בעיני!

פינקי 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני מוכנה לעשות סדנה

הבעיה היא שבדר"כ הסדנאות הן בימי שישי ומכיוון שאני לומדת בימי שישי זה קצת בעייתי

פינקי - את במצב בעייתי . . . ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נתפוס אותך במילה . . .ממליצה לך שהתנאי לסדנא יהיה פתיחת פס ייצור לחרוזים . . . :../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif-D../images/Emo6.gif

פינקי 1

New member
../images/Emo6.gifאין שום בעיה , דרך אגב תוך כדי

עבודה תמיד אני חושבת אולי אני אכתוב איזה מכתב לפימו ולפרמו שימכרו פימו בכדורונים ככה בתוך קופסאות כמו קוויאר, ככה שיחסכו לי את העבודה המייגעת בגלגולו של הפימו ,ולהכנת עבודה באמת צריך פס ייצור של כדורונים (יש חטיף כזה גם לאוסם)

לך אישית לא כדאי שייצרו לך כדורונים כי נראה לי שהיצירתיות שלך זורמת בין ידייך תוך כדרור כדורונים . . . סתםםםםםם מתבדחת איתך. . .../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנסי וכתבי להם ותשוויצי ואולי ייפול להם האסימון ../images/Emo140.gif. . .

hoch

New member
לי זה דווקא מתאים. גם אני עסוקה

(עובדת) בימי ששי.

../images/Emo85.gif מתנה מדהימה ומרשימה

איך את עושה את התמונות עם הכדורונים האינסופיים?

פינקי 1

New member
התמונה עם הכדורונים נעשית על פי

עיקרון הפסיפס רק שאין מרווחים בין הכדורונים ולא צריך לעשות ארובה כמו בפסיפס, לוקחים עץ מורחים אותו עם שכבה נדיבה של דבק פלסטי לאחר מכן לוקחים פימו נוזלי ועובדים על שטחים קטנים ומכינה כדורונים ע"פ הצבעים והגוונים שרוצים מורחים את הפימו הנוזלי על העץ ומדביקים כדורון כדורון עד לקבלת תמונה לאחר מכן כמובן אפיה בתנור , לקה וזהו ,צריך המון המון סבלנות וצריך תוך כדי עבודה להתאים את גודל הכדור למרווחים שנוצרים .

ƒan†a

New member
Wow Wow Wow טוב את יודעת שאין

לי מילים מקסים מקסים!!!!! "אני מאוהבבבבבבבבבבבבבבת"

hoch

New member
פינקי, צריך להיות לנו פורום מדבר.

היית שומעת את קריאת ההתפעלות שלי עד אשדוד. אין, אין דבר כזה בעולם. פשוט חבל על הזמן כמה יפה. מדהים

nulichi

New member
בתקווה שהבת שלי לא תציץ

כי אז אין מצב שהיא מוותרת לי על להכין אחד כזה. הפספיסימו שלהם יפים ומיוחדים ביותרוהעבודה הזו כל כך צבעונית ועליזה. כל הכבוד על ההשקעה.

למעלה