כי שלושלת המקרים ממש דומים .. אבל לא חשוב - את הנושא הזה כבר טחנו , בשורה התחתונה ההישג של כל מתעמל שייך לאגודה אליו הוא שייך בלי קשר למקום שהוא גדל בו .. וזהו
כייף גם שיש מישהי נחמדה שאפשר לדבר איתה על התעמלות, מקווה שיותר בנות יצטרפו לשירשור הזה/אחרים. ואגב, אני עדיין לא מסכימה עם הקביעה שלך לגבי מקסיוטה, גם אלכס וגם טלי, התעמלו פה בארץ. מקסיוטה לא - זה ההבדל מבחינתי.
ואני פחות אוהבת לדבר על מקסיוטה כי ממש חבל לנו לא לקבל אותה ולהגיד תודה מכל אוהבי ההתעמלות שיש לנו מישהי שדוחפת את הענף בישראל קדימה, וגורמת לו להיות יותר ויותר פופולארי (כמובן שאלכס שטילוב האחראי העיקרי של זה) אבל היא בקטגורית הנשים . ובטח (ברור לי לגמרי) שעדיף מישהי שגדלה, חונכה, והתחילה את אימוניה בישראל, אין לי ספק ובזה אני מסכימה איתך אבל בנתיים זה לא קורה ודיברנו על זה הרבה לפני כמה רגעים אז בנתיים אני ממש ממש מודה על המתנה שולריה מקסיוטה נתנה לנו (אותה).
את לא זוכרת מתי אלכס עלה לארץ? אנחנו קיבלנו את משפחתו יחד... זה היה לפני 7 שנים בדיוק. הוא הגיע עם רמה מאוד גבוהה, וכבר בשנים הראשונות לקח אליפות ישראל (כשהוא לא "גדל" בארץ). לדעתי זה לא שונה בהרבה ממקסיוטה.
מה שקורה עכשיו עם מקסיוטה יכל לקרות לאלכס בקלות . המקרה שלו בכלל לא שונה כ"כ מולריה . אבל זה בכלל לא משנה, ההישגים האחרונים של שניהם רשומים על שם ישראל - וזה מה שבאמת חשוב