ועוד משהו ששכחתי לספר...

rona25

New member
האמת היא שאני כזו מפגרת

קצת התאכזבתי שאמרו לי שזו בת.. רציתי בן והייתי ממש משוכנעת שאני בהיריון עם בן אבל מהר מאוד זה עבר לי ואני מאושרת שיש לי בת...

uti

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifבת זה אחל´ה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

גם בן כמובן אבל אני הייתי רוצה בת ראשונה....

Ronnie*

New member
מזל טוב!

אני מאוד אוהבת את שני השמות (לאחותי קוראים ניצן). התהייה היחידה שלי לגבי שירה זה שאפשר להגיד את זה במלעיל וגם במלרע, אבל מעבר לזה זה שם מאוד יפה. וגם יש עליו את אחד השירים הכי יפים שנכתבו לתינוקת...

fila

New member
רונה../images/Emo68.gif../images/Emo95.gif

מזל טוב גם לך.....בת זה ממש כיף! ואהבתי את השמות, במיוחד את ניצן!

rona25

New member
תודה לכולכן ומזל טוב למאיה ../images/Emo13.gif

(שכחתי לברך אותה אז עכשיו תורי!) בקרוב מאוד אצל כולנו - אלו שמתכננות, אלו שמחכות, ואלו שמנסות....

dorlim

New member
גם לך המון מזל טוב ואני רואה שיש

רוב מכריע לבנות בפורום.... מה יהיה
טוב, נו... נראה שהבן של תמרה* יחגוג

kisses

New member
מאיה המון מזל טוב ../images/Emo24.gif

לגבי שמות אני מאוד אוהבת: רוני, דניאל, תום, מיכל, עמית, שרון

אמיקה

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif איך עושים בנות?

אצלנו אני "פוקס" חד פעמי - לא יודעים לעשות בנות. אולי הסבר?
שמות : גאיה נעם (מוסכם עם הבעלוש..) גם אני אוהבת נועה
נגה תמרה אלה (מלרע זה הדגש בסוף? אני תמיד מתבלבלת) טליה זה כרגע מה שעולה לי ..

משתתפת

New member
נזכרתי בקטע משעשע... ../images/Emo13.gif

לא זוכרת באיזה עתון קראתי את זה, אבל העניין הוא שהיה כתוב - וזה אני יודעת שנכון - שמין העובר מושפע מרמת החומציות "בדרך אל הביצית". וגם - וזאת עובדה שאף פעם לא ניסיתי לבדוק - שאם האישה גומרת זה משפיע על רמת החומציות לכיוון בן זכר. רוצה בת? אל תגמרי.

אתי@

New member
ובאופן כללי יותר

אורגזמה נשית מגדילה את הסיכוי להיכנס להיריון.

rona25

New member
דרך אגב - זה נכון וגם בספרים כתוב

על כך - חוץ מזה יש כל מיני שיטות ומאכלים מסויימים שצריך לאכול בשביל "לעשות" בן או בת אני לא יודעת אם מדובר בבולשיט או לא... אנחנו לא התייחסנו לכל השיטות ופשוט נהנינו....

יעלי2

New member
מזל טוב

היום חברה שלי עשתה סקירה (זה כנראה יום הסקירות) ויש להם בן בדרך. היא הבטיחה להתקשר אלי חזרה אבל שכחה. זה כנראה אופייני להריוניות ממה שהיא מספרת היא שוכחת שהיא דיברה עם אמא שלה 5 פעמים היום. מברוק.

nonaa

New member
מזל טוב למאיה ורונה ../images/Emo49.gif

נראה לי שהכי נחמד זה בת ראשונה ! שמות שניתנו לאחרונה לבנות שאני מכירה : נועם (נראה לי שזה הכי נפוץ עכשיו), בר, שי, שירה, ענבל, אופיר, תומר והילי ...

מזל טוב לשתיכן! אין כמו בת

בכורה! הכי כיף! בנוגע לשמות, אני אוהבת שמות של בנים לבנות. למשל: שי דרור ליאור אורן ועוד ועוד. זה לא השמות שאני מתכננת לילדים שלי... עליהם אני שומרת בסוד....

למעלה