ועוד נוסטלגיה

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
ועוד נוסטלגיה../images/Emo19.gif

איזה בגדים או אביזרי אופנה מאותה התקופה בחיים לא הייתן שמות עליכן שוב........? אז ככה : בילדות: חולצת יזהר כהן או סטיב אוסטין מניילון דביק במיוחד! ובגיל הנעורים: חצאיות בלון בשכבות - סיוט חיי ! חגורות עבות מגומי נמתח -איכס סוודרים עם שרוולי עטלף
וכמובן- עגילי חישוק מפלסטיק בשלל צבעים...........

שמופית

New member
חכי, חכי, זה עוד יחזור לאופנה ../images/Emo6.gif

לי היו מלא שרשראות חרוזים גדולים, סטייל מדונה ב LIKE A VIRGIN וכמובן עגילי חישוק
וחולצות עטלף וחגורות עור ענקיות ששמים אותן באלכסון וכל מיני פריטים בצבעים זוהרים כמו ירוק זוהר וורוד זוהר... (היו לי נעלים בורוד זוהר !)

אתי@

New member
הזכרת לי ../images/Emo70.gif על חולצות העטלף

תמיד היו אפליקציות מכוערות מבדים דמויי עוד, ניטים ושאר זוועות

danaziv

New member
נכון גם בחורף היו סוודרים כאלה

מאנגורה- ממש מזעזייייע

Ronnie*

New member
בטוח לעוד מישהי פה

היתה חולצה שכתוב עליה Fame עם פרנזים כאלה...

יעלי2

New member
סיכת פפיון גדולה בצבע לבן../images/Emo3.gif

היא כל כך בלטה, עד שכשאני וחברתי השתתפנו בצילומי התוכנית TOP OF THE POPS בלונדון (קיסס בטח יודעת על מה אני מדברת). המצלמה קלטה את הפפיון הענק הלבן וכך זכיתי לתיעוד ברמה בינ"ל

fila

New member
גם לי היה כזה../images/Emo5.gif

ואמא שלי אפילו דאגה לשלוח אותי לבי"ס לצילומים של סוף שנה עם אחד כזה וכולם זוכרים לי את זה
את שמה לב שאת ממש אדם שמסוקר תקשורתית? נהדר!

אתי@

New member
כל מה שציינת ../images/Emo13.gif וגם:

חותלות בצבע של החולצה (בד"כ משהו זוהר)
קפקפי עץ נפוחים ובגיל מאוחר יותר - נעלי קיפי...

שמופית

New member
וואלה ! גם אני הייתי מתאימה

את החותלות לחולצה
איך אהבתי חותלות ! עד היום יש לי 2 זוגות (שאין לי לאן או מתי ללבוש)

יעלי2

New member
גם לי היו נעלי קיפי! ומכנסי ג´ינס מ

מקופלות ל 3/4. וגם חוטלות והתאמה מושלמת בין הגרביים לחולצות (כולל כאלה עם פסים ונקודות)

אתי@

New member
עד היום אני דואגת שגרבי הגארפילד

שלי יתאימו לטרנינג (בחורף כמובן). לכל טרנינג יש לי 1-2 זוגות גרביים תואמים עם כל מיני דמויות של וולט דיסני ולוני טונס

fila

New member
גם לי גם לי!

אני שוב ברשותך מעדכנת את שמעון שמוצא את עצמו מחפש לי באבססיה גרביים של סנופי(ופיג´מות של סנופי),גרביים של גארפילד,סאות´פארק וכל שאל לוני טונס.....
טוב לדעת שלא רק לי יש קבעון בנושא גרביים!

שירי71

New member
וואו ממש מנהרת הזמן היום

פשוט החזרת אותי אחורה וזה גדול! עגילי חישוק מפלסיק חה חה חה בדיוק משהו שכן שמתי על עצמי אז, לא להאמין ולא הייתי חוזרת לזה. בגדים בצבעי פסטל וצאוורון סטייל "הורה" בשנות השמונים המוקדמות (היה מאד אופנתי ויקר ובדיעבד נראה כמו פיג´מה). ג´ינס שהכיסים שלו היו עם משהו דו צדדי באדום כזה. דוחה לאללה. האמת אני חושבת שהשתלדתי לא ללכת עם הדברים הסופר צעקניים גם כילדה/נערה אבל רוב הדברים שאני נזכרת בהם כיום שלבשתי והיו אופנתיים, מעוררים בי כיום גיחוך. וגם: עגילי ענק שעשיתי לבדי מפימו כל מיני צורות של אבטיח וכאלה (גם הייתי מוכרת במדרחוב כנערה!!!) זה היה נראה לי שיא המדהימות באותה תקופה עם שיער קצוץ סטייל "מארינס" אמצע שנות השמונים והיום נראה לי מצחיק לאללה.

fila

New member
אני עשיתי לאמא שלי פעם תכשיטים

מפימו, מכוערים בצורה שאי אפשר לדמיין! לא הבנתי למה היא אף פעם לא שמה אותם כי בעיני הם היו ממש פסגת העיצוב!

יעלי2

New member
וגם משולשי מתכת לקצוות של הצוורון

וסיכות עגולות של מפורסמים (שכחתי איך קראו להם). עם תמונות של מייקל ג´קסון וכאלה.

אתי@

New member
והיינו מחברים את הסיכות (וכמה

שיותר סיכות, אם אפשר
) לג´קט ג´ינס שהיה סופר-אופנתי אז...

תוכי

New member
ולי היה אוסף עגילים ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

שירי71

New member
Y!!! נכון המשולשים האלה איזה קטע

יו כמה שאני שכחתי יאללה איזה דברים איזה קטע. וכפפות עם אצבעות חתוכות. וללכת עם כובע של סבא שלי ולקחת ממנו את המעיל.

למעלה