ועוד נוסטלגיה

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

שמופית

New member
איזו נוסטלגיה ! משולשי המתכת... ../images/Emo6.gif

והיה גם שרוך לצוואר (יענו - מראה הקאובוי)... איזה קטע שלכולנו היו פחות או יותר אותם פריטים בארון !

שירי71

New member
נכון.

וזוכרות את הוסטים האלה שהיו בעיקר לבנים מין סווטשירט כזה עם שרוולים בצבע אחר כאילו חולצה על חולצה. זוכרים שהבנות היה באפנה שבת לובשת חולצה גברית בחוץ ועליה עניבה מחומר מוזר כזה? או סיכות נוצצות על חיבור הכפתור העליון של החולצה. או שהיינו שמים את הצווארון של החולצה הגברית שיעמוד כלפי מעלה. או סווטשירט בכאילו גזור כזה מעל המותן ומתחתיו מציצה חולצה גברית בחוץ. מכנסי ג´ינס עם ריצ´רצ´ למטה. גרבי ספורט שמכסות את הקצה של הטריינינג.

אתי@

New member
ומכנסי הנילון ../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif

כמה נוראי - ככה אופנתי

שמופית

New member
והיו המעילים האלה בלי השרוולים,

שהיו עשויים מניילון נפוח (שכחתי איך קראו להם... הדחקה כנראה)

שמופית

New member
בדיוק ! שחפץ ! ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

פיכס.... גם לי היה כזה (ועוד משוכלל - שאפשר להפוך לצד השני והוא משנה צבע
)

danaziv

New member
וכמובן הג´ינס כיכב בכל צורה אפשרית

חצאיות ושמלות וחולצות וג´קטים והכל היה מג´ינס משופשף כזה כאילו שפכו עליו אקנומיקה, היה לי גם תיק מג´ינס כזה. וזוכרות את גופיות "המסטיק" הזוהרות היו לי בכל הצבעים. בכלל הצבעים הזוהרים הי ממש באופנה בשנות ה-80 א-י-כ-ס ובהמשך לאותה תקופה היה גם את נעלי האולסטר בכל הצבעים והסטנסמיט וכשהריבוק יצא אז בכלל, מי שהיה לו ריבוק נחשב לשיא האופנה. וחוץ מהחותלות והגרביים עד מעל לברך שהיה נהוג לשים יחד עם חצאית בלון נפוחה וחגורת גומי ענקית (פשוט הופעה פיצוץ) היה גם את הגרביים החצאיות האלה עם פונפון מאחור ,גם את זה היה לי בכל הצבעים והייתי מקפידה להתאים.

אתי@

New member
אוי... הזכרת לי גופיות מסטיק ../images/Emo122.gif

והיתה תקופה שהיה באופנה ללכת עם חצאיות קלוש עד הברך וגרבי צמר גבוהות גם עד הברך - מראה "תלמידת בית ספר"

אתי@

New member
אוי... הזכרת לי גופיות מסטיק ../images/Emo122.gif

והיתה תקופה שהיה באופנה ללכת עם חצאיות קלוש עד הברך וגרבי צמר גבוהות גם עד הברך - מראה "תלמידת בית ספר"

הילית*

New member
הייתי לי ולאחי חולצה עם חברי נבחרת

מכבי ת"א מהתקופה שזכו בגביע אירופה...

fila

New member
נעלי לאקה עם אבזמים כסופים

ענקיים! וחצאי מגף כאלה עם ניטים ושפיץ מקדימה

וואו איך אתם מזכירים לי נשכחות היום

אני זוכרת את העגילים המעויינים עם השם שלי עליהם, היה לכם? וגם כמובן את חולצות העטלף, החוטלות, וכל הסיכות.....

למעלה