ועוד על משפט שלמה 2013

fannyd

New member
לא שולחים ילד למשפחה שצריך להעצים

בית המשפט חייב לזכור את המקרה של ברונה ולפעול על מנת שלא יישנה. הילד הזה נקלע שלא מרצונו למאבקים לא לו בין האקטיביסטים של העדה לפקידי הרווחה ותפקידו של בית המשפט לחלץ אותו מהמקום הרע הזה.

Daria34

New member
להעצים הכוונה שידאגו שבעת המעבר הוא מקבל עזרה

לזכור את המקרה של ברונה אז זה אומר להחזיר את הילד.
הילד הזה נקלע למשרד שצמא למלא את הביקוש לילדים ולשם כך רומס יסודות זכויות יסוד כרגיל

Daria34

New member
בעניין עצמת המשפחה, אמנת זכויות הילד אומרת

שלדאוג לילד זה לדאוג למשפחה.

fannyd

New member
אז אנחנו לא מתכוונות לאותו דבר

ברור שהעברת הילד למשפחה ביולוגית, אם כך יוחלט, מחויבת ליווי מקצועי לשתי המשפחות גם יחד. לזכור את המקרה של ברונה מבחינתי לנקוט זהירות יתרה כלפי המצג בבית המשפט כולל חוות דעת של אנשי מקצוע שלא תמיד עומדות במבחן המציאות.

year of the cat

New member
"המשרד" דווקא המליץ לה לבצע הפלה

אז מעניין איך זה מסתדר לך עם "צמאון למלא את הביקוש לילדים"

Daria34

New member
מסתדר לי מאוד..הפלה הייתה מענה

שאומר אנחנו לא נעזור לך כמו שצריך את תיק כבד מידי.. אז אימוץ זו האלטרנטיבה הכי
נוחה לנו...אין לנו יכולת למעבר....

China8

New member
כאן נמחקו הודעות

כל הודעה שתהיה פוגענית ואישית תימחק גם היא.

אמא193

New member
הילד לא נקלע למשרד סתם כך

כי למישהי התחזק למלא ביקוש לילדים. אמא שלא לא מסוגלת לגדלו וגם הדודה כשנולד לא הייתה מסוגלת לגדל אותו ואז מה רצית שיעשו??? אולי נרמסו זכויות הדודה כי לא היה זמן היה פה תינוק שבמשך 9 חודשים לפני שנולד ואחכ עוד כמה חודשים אף אחד ממשפחתו לא יכל לגדלו!! אז אולי את מציעה שישאירו אותו אצל האמא ואחכ היינו קוראים בעיתון חס וחלילה עליו כמו האמא מירושלים שהייתה בדיכאון והמשפחה ידעה ולא יכלה לעזור והיא רצחה את הילדים. מצטערת על הבוטות אבל ממש מרגיז ההשתלחות שלך במשרד הרווחה בסיסמאות פופליסטיות

Daria34

New member
שיש תור לשבע שנים לתינוק ומשלמים הון לילד

מחו"ל כן "טובת הילד" והמשפחה ממש עומדת מנגד לעיני הרשויות..

fatfat

New member
על איזו חטיפה את מדברת?!

האם הביולוגית היא זו שפנתה אל שירותי הרווחה והיא זו שחתמה על הסכמה לאימוץ.

אם נעשה עוול הדבר היחיד הוא שפסלו את הדודה על הסף בגלל גילה ובשל היותה רווקה. אבל את הנעשה אין להשיב במיוחד שמדובר על ילד כה פעוט. ילדים הם סתגלניים אך לא כשמדובר בילד שאומץ בהיותו בגילו, שלמעלה משנה מראשית חייו שהה בבית ילדים. ילד כזה מפתח בעייתיות ביכולת ההתקשרות ואם שוב יחווה נטישה ומבחינתו הוצאתו מחיק הוריו היום תחווה כנטישה, אזי הוא יפתח ק רגשיים וחרדות בלתי הפיכים.

אני לא אומרת שהילד ריך לגדול בלי קשר לשורשיו הביולוגיים. הוא ריך להישאר אל הוריו תוך שמירה על קשר עם הצד הביולוגי שלו. לטובתו שתי המשפחות, המאמצת והביולוגית צריכות לשים את כל הרגשות שלהם בצד ולהיות מסוגלות לשתף פעולה כך שלא ירגיש פיול.

fannyd

New member
אם נעשה עוול הוא מצד המשפחה כלפי הילד

רק הדודה הפוטוגנית היא משפחתו של הילד? לא נמצא מי ממשפחה שיקלוט אותו עם לידתו במקום להעבירו לבית ילדים?

fatfat

New member
לכל המעוניינים

ביום שלישי ה- 5.11.2013 יתקיים המשפט בעניין הילד הנ"ל. בשעה 8.30 יתאספו ליד בית המשפט העליון (רח' שערי משפט, קרית בן גוריון, ירושלים) הורים מאמצים ותומכים אחרים להביע תמיכתם בהשארת הילד בחיק הוריו הנוכחיים.

Daria34

New member
מקווה שהיו תומכים מהצד השני..

בושה לאומנים שמשכו את הזמן בבקשה לדיון נוסף..

JoIIy Roger

New member
מקווה שיעשה משפט צודק

מקווה מכל הלב שהילד יושאר עם משפחתו, ולא יעבור טלטלה נוספת רק ע"מ להשתיק את מצפונה של משפחתו הביולוגית.

Daria34

New member
אימוץ נועד לילד שאין לו משפחה לא לאנשים

שאין להם ילדים..ופה יש לילד משפחה..מקווה שהילד יעבור למקומו הטבעי.

אמא193

New member
תתפלאי עם זה אני מסכימה איתך

מסכימה שאימוץ נועד לילד שמשפחתו לא יכולה לגדלו וזה השיקול היחידי. מסכימה שבמקרה העצוב הזה למרות הכל הילד צריך לעבור לדודתו ולשמור קשר עם האומנים. אני מקווה שהיא תשכיל להיות אמו ואני מקווה שתדע להעזר בעובדים הסוציאלים שיעזרו לה. ועצוב לי מאד על האומנים והכי אני מקווה שהילד הקטן שבמרכז הדרמה הזאת ולא באשמתו, יצליח לשרוד את המעבר והקליטה אצל הדודה. למרות הכאב יש לו עוד חיים שלמים ואם הדודה אכן מסוגלת להיות לו לאם עליו לחזור לחיות עם משפחתו הביולוגית. עם כל זה אני מסכימה אבל לא עם ההשתלחויות וההשמצות והסיסמאות נגד אימוץ נגד עובדות סוציאליות.

year of the cat

New member
הבעיה היא עם המושג "לא יכולה לגדלו"

לדעת הרווחה, גם הדודה לא יכולה לגדלו כיוון שהיא לא תוכל למנוע פגיעה אפשרית של האם
בין היתר מכיוון שהיא לא מבינה את מידת המסוכנות של האם לילד

למעלה