ועוד על AriHell

Alison Hell

New member
קיצר הגיע הזמן שאני יכתוב תגובה,לא?

קודם כל מצתער שלא הגבתי, פשוט הייתי עסוק בלהיות שבועיים בגרמניה. אתם יודעים בקטנה, WACKEN OPEN AIR (פסטיבל המטאל הגדול ביותר יא בורים) ואחרי זה קפיצה לPARTY SUN OPEN AIR (גם פסטיבל נחמד). אז ראיתי את סקורפיונס, צ'ילדרן אוף בודום, ארצ' אנמי, וייטסנייק, קאליבן (השתתפתי בWALL OF DEATH המפורסם שלהם), קיצר היה בן זונה, 60,000 מטאליסטים במקום אחד זה מגניב אחושרמוטה, פגשתי חברה מכל העולם (גרמניה, אוסטריה, סלובניה, נורבגיה, בריטניה, פולין, דרום אפריקה ובטח עוד הרבה ששכחתי). ועכשיו אני כאן ויש לי הזדמנות להגיב על הפסטיבל הגדול (אומנם קצת פחות מ60,000 :) ) שלנו. קודם כל אני רוצה להגיד גם בהזדמנות זו תודה ענקית ללהקות שהופיעו,לפטאלטי מאורנית על דת' מפוצץ, לאברהמס פמילי שהראו לכולם איך לעשות רוק שמח, מפוצץ בכשרון ומתוחכם, לסולריס שהקפיצו אותנו והראו שגם לנו יש סיסטם משלנו, לוינטרהורד שהגיעו כל הדרך מנהריה בשיא הלחימה ושברו פה את המקום בבלאק מטאל מעולה וכל זאת ליפני שהם יוצאים לסיבוב הופעות באירופה (בהצלחה עם האלבום החדש ועם הטור), ולדיסוננט שהראו לכולם מקצוענות מההיא ונתנו אותה בהופעה מהנה מקצוענית (בהצלחה גם להם עם הטור האירופי הקרוב). תודה ענקית ל2 הלהקות המקומיות , AN IDEA AND SOME ROPE שנתנו הופעה מצויינת שזכתה להרבה שבחים (תודה מיוחדת ממני על הקאבר של Rose Of Sharyn) ולANCIENT ARTS שמשתפרים בכל הופעה ודופקים שואו מכל הלב. אתם מוזיקאים מוכשרים ויש לכם אחלה עתיד עם רק תתמידו אין סיבה שלא ניראה אותכם על במות הבארבי, התיאטרון (ואולי אפילו וואקן או גרספופ:) ). ברוכה היא העיר שאלו המוסיקאים שלה! אני רוצה להגיד תודה לכל הצוות שעזר לנו לאורך כל הדרך, לעדי צור שחרשה את מועדוני ת"א עם פלייירים (כפרע עליה), לאסף סלע שהראה לי פעם נוספת שאין מילה שיכולה לתאר אותו חוץ מ:"מלך" (קצת ערסי אה?), אתה תותח וכיף להכיר מישהו כל כך אמיתי וטוב כמוך, לקובי, לירן, אלכס וסטס שסבלו את תחינת השכל שלי ושל טל, תודה (שוב). תודה גדולה לעופר מהמשתלה שנתן גיבוי לאורך כל הדרך וגם כשאני וטל חשבנו שלא ילך הכניס לנו רוח במפרסים, תודה גדולה לטל, מלך אמיתי ופרקליט צבאי, כיף להיות לצד בן אדם כזה (אל תתלהב, אתה עדיין הומו) תודה הכי גדולה לכל החברה שבאו ותמכו באירוע ובלהקות, הייתם גדולים, הייתי עכשיו עם כ70 ישראלים בחו"ל ואין שם אחד שלא שמע על הקהל האריאלי ועל הסצינה שלנו (שיותר גדולה מהרבה ערים גדולות אחרות), מישהו אפילו אמרה לי: שמעתי שיש לכם באיראל גדוד מטאל, 60 אנשים , כולם דופקים את הראש, כולם חשבון אחד בפאב :p וינטרהורד אמרו שזאת היתה אחת ההופעות היותר טובות שלהם (וזה מלהקה שמופיעה כ6 שנים עם כל הלהקות הגדולות), את התגובה של אברהמס פמילי ראיתם כאן וגם כל שאר המוסיקאים פרגנו כי בשם עיר אחרת לא היה לאף אחד ביצים וקהל להרים אירוע כזה!!! קיצר אחים, אני מבסוט כי אני יודע שאין אדם אחד שהיה שם ולא נהנה/קיבל תמורה מלאה לכספו. תודה לכם, לכל מיש אוהב את המוסיקה ולא בא (מכל סיבה), הפסדתם אבל לא נורא, יהיו עוד אירועים כאלה. ליפני 16 שנים בעיירה קטנה בת 1,500בצפון אירגנו פסטיבל של כמה להקות מקומיות אחרי 16 שנה אותו פסטיבל מביא 60,000 אנשים מכל העולם!, אני יסתפק גם ב600 :) תנו בראש, אוהב אותכם וניתראה בערב הבא דימה

הלו

פעם היתי גותיית למופת! [לא מטאליסטית. אבל ממש אהבתי את צ'ילדרן, והם היחידים שלא נמחקו מהמחשב שלי כשעברתי להיות פקאצה]

C L A Y M A N

New member
אבל ת'כלס

עדיף להיות בקבע, עם בטחון לטווח ארוך וראש בקיר בלי פסטיבלים מפגרים

למעלה