ועוד שאלה....בכנות

shelycat

New member
ועוד שאלה....בכנות../images/Emo77.gif

תחשבו טוב טוב לפני שאתן עונות ואז תענו בכנות. מה הדבר שבחיים לא תקנו לעצמכן אבל הכי תירצו לקבל מתנה (בלי קשר למי נותן אותה)? עמוק עמוק מה הדבר הכי מיותר/טיפשי/יקר מידי וכו" שהייתן רוצות ככה סתם רק כי אתן רוצות? כלומר מחר אתן קמות בבוקר נכנסות למטבח לקפה/תה/מים.... והדבר שהכי הייתן רוצות בעולם עומד מולכן על השולחן. מה זה? (עיזבו לרגע את הבעל-זה מובן מאילו וכבר יש לכן אותו)

Aאלינור

New member
לא כל כך יקר ודי בנאלי...

אבל אני מאוד מאוד אוהבת פרחים וארגיש די מגוחכת לקנות אותם לעצמי,(אלא אם כן יש אורחים ואז זה תירוץ).

Ronnie*

New member
אני קונה לעצמי (לעצמנו) פרחים

כל יום שישי, בזמן האחרון. זה כל כך כיף, ולא יקר...

שמופית

New member
יש לי... יש לי... יש לי....

אני מתה למכשיר כזה שעושה בייביליס בשיער !!! כבר איזה 10 שנים אני שוקלת לקנות מכשיר כזה וכל הזמן מבטלת כי זה טיפשי ומי בכלל יעשה לי את הבייביליס ולאן אני אלך עם זה ? הרי כבר התחתנתי

fila

New member
לא שווה!!!../images/Emo9.gif

קניתי גם אני אחרי שחלמתי לראות את בלונד שלי בלוק "קופצני" זה ממש קשה לעשות לעצמך! זה לא תופס בלי מלא ספריי שיער שממש דביק, אבל כן.....זה מדהים! זה לא כזה יקר אז תגשימי לך חלום!

אתי@

New member
מכונת למינציה ../images/Emo6.gif

פעם היתה לנו בעבודה מכונת למינציה, וניילנתי כל דבר אפשרי... ממש התלהבתי מהמכונה הזאת, זה היה דבר ענקי... כל כך התלהבתי שאפילו ביררתי באופיז דיפו כמה זה עולה
... רונן תמיד צוחק שכשיגמרו המתנות אז הוא יקנה לי מכונת למינציה. בנתיים הוא נמנע, כי הוא מפחד שאני אניילן את כל הבית. אבל בתכלס - למה אני צריכה את זה בכלל

fila

New member
אתי@../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את מוזרה....
אהבתי!

אתי@

New member
נו טוב, זה לא ממש רציני ../images/Emo9.gif

לא הייתי מבזבזת על זה כסף, ולא הייתי נותנת לרונן לבזבז על זה כסף... אבל לא הייתי מתנגדת שיהיה לי מכשיר כזה

Ronnie*

New member
אני לא מצליחה לחשוב על משהו

מלבד סלון חדש או תריסים חדשים, ואלה דברים חיוניים ולא מיותרים... אולי טיול לחו"ל, אבל גם זה צורך חיוני
בכל מקרה, עכשיו יש לי חומר למחשבה לכל היום...

אממממ.....

יש לי רשיון נהיגה מגיל 18 , אבל יש לי גם קצת פחד מהכביש, לא יודעת למה , אני שונאת לנהוג, כשאני נוהגת אני מרגישה כאילו אני במלחמה. ולמה אני מספרת לכם את כל זה?? כי הדבר שהייתי הכי רוצה לראות שמחכה לי זה ג´יפ 4*4 אדום סוזוקי. זה החלום שלי, ושיהיה קשור בסרט סגול ענקי ..... אולי אז אני יעלה קצת על הכביש

אתי@

New member
זה בגלל שהנהג הישראלי הממוצע נוהג

בברבריות, חורניות ובטיפשות שלא תאמן
עכשיו את יודעת למה את שונאת לנהוג
דרך אגב, סגול לא הולך עם אדום... תבקשי סרט זהב או לבן

kisses

New member
טבעת יהלום 1 קארט../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif

לא יודעת למה אבל הייתי רוצה שיום אחד יהיה לי דבר כזה בובסתי על האצבע

fila

New member
גם אני חשבתי שאני הכי רוצה טבעת

יהלומים של H.STERN ובאמת קיבלתי מאמא שלי. יש כמה דברים שאני הכי רוצה בעולם... מבחינת דברים שאפשר לקנות בכסף הכי הייתי רוצה שבעלי יפתיע אותי עם כרטיסי טיסה, הייתי שמחה מאוד לצאת לחופש ארוך שוב לארה"ב והקאריביים ואם אפשר לעוד מקומות אז כבר יש לי רעיונות....

jess ועוד

New member
בעצם ....

שלשום בערב היה לי חשק למרק טורטיה ועדיין לא מיציתי את החשק הזה ... אבל זה לא נחשב זה ההריון שלי...

למעלה