ועוד שאלה....בכנות

סיגל2

New member
טוב, מה שאני הייתי רוצה לקבל לא כל

כך יכול להכנס למטבח או לשבת על השולחן
אבל הייתי רוצה כאשר אני יורדת למטה לחצר, יחכה לי שם סוס.

dorlim

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול תרתי משמע.....

יעלי2

New member
הפתעה

אני בגדול מאוד אוהבת להפתיע, רצוי במשהו מיוחד. בעלי לקח אותי ברצינות וסידר לי בזמנו טיסת טנדם. מאז הוא קיבל הוראה מפורשת לרשת מענין ההפתעות, כי זה היה מלווה בהתקף לב והגדלת ביטוח החיים שלי! אבל בכלל לא הייתי מתנגדת שהוא יארגן איזה נופשון בלי להגיד לי ויפתיע אותי. חוץ מזה יש דברים שאני לא קונה לעצמי, אבל אני מתקשה להיזכר במשהו ספציפי כרגע.

dili

New member
אני הכי רוצה...

לקום בוקר אחד ולגלות שהגיע מכתב מאיזה עו"ד בארה"ב שמגלה לי שאיזה דוד שבחיים לא ידעתי על קיומו, החליט להוריש לי את כל הונו! אבל זו יותר פנטזיה מאשר משהו שעשוי לקרות באמת
ואם מדברים על משהו יותר מציאותי, אז שובר לאיזה קורס אמנותי

סרינה

New member
../images/Emo82.gif משלנו (אני כ"כ רוצה כבר)

רצוי בזכרון או בטוסקנה... וגם טבעת יהלום - אבל את זה הוא הבטיח לקנות לי ליום הנישואין הראשון. עכשיו צריך רק לוודא שהוא זוכר...

תוכי

New member
אין לי מושג אף פעם לא חשבתי

על הנושא נראה לי שאצטרך לחשוב על העניין

יעל3

New member
אני רוצה....

נרות.... גדולים גדולים - עם ריח. זה משהו שאני תמיד רוצה, מגיעה לחנות, ואז מתקמצנת לקנות לעצמי (הזכרתי שאני פרסייה)

danaziv

New member
מזמן כבר חולמת

על אקווריום גדול עם תאורה מקסימה בפנים ודגים מיוחדים
בכל מיני צבעים. אני מאמינה שכנקנה
אני אמצא לזה פינה ואגשים את החלום

Kula1

New member
מכונת קריוקי....נורא אוהבת לשיר ../images/Emo2.gif

אבל אולי עוד יגשימו לי את זה מתי שהוא

הילית*

New member
לנו יש תוכנת מחשב עם קריוקי ורמקול

שאנחנו מחברים למחשב ופעם בשנה אנחנו מזמינים אלינו לערב קריוקי... (בעלולי מאוד אוהב...)

נופר30

New member
אני הייתי

רוצה מיקסר ש/ל קנווד או קיצנאד ( לא הקטנים שיש בכל מטבח ) מקצועי כזה שלא אצטרך יותר ללוש שמרים ואוכל להכין כל מאכל

שירי71

New member
בסוף קנינו לנו...

אבל במשך שנים חלמתי על סוחט מיץ תפוזים מכאני כזה. אתן יודעות לא שחמתי כזה ששמים חצי תפוז ומושכים למטה. טקנינו כזה לני כמה חודשים והוא עומד במלוא הדרו על השיש עשיתי אולי פעם אחת מיץ, וזהו!!!!

למעלה