ועוד שאלה ברוח שאלת הקרמבו

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

שמופית

New member
אוי... אני לא אהבתי את זה...

כי אם הדני היה קצת קצת לא טרי, הוא היה מקבל את הצורה של הקופסה והיה נורא מוזר בפה...

fila

New member
בטח שאני זוכרת

אבל אני הייתי מערבבת את הכל עד שזה היה יוצא חלק לחלוטין....... לא יודעת למה אבל זה דיי הגעיל אותי לאכול מן גושי "דני" כאלה.......

צילולה

New member
הצורות שהיו על הדני למעלה

תמיד אני ואחותי היינו ממציאות סיפורים בהתאם לצורות שהיו למעלה..

הילית*

New member
האריזה הזאת הוחלפה בדיוק לפני 5

שנים (עם הכניסה של קרלו לשוק) ובזמנו החליפו לאריזה עם תמונה של ילדים קטנים, מאז החליפו לאריזה של היום + אריזה סיבובית. דרך אגב המעדן הוא בדיוק אותו מעדן !!!

shelycat

New member
הכוונה שלי......

הכוונה שלי היא לא לשינוי האחרון שנעשה אלא לשינוי שהיה הרבה קודם בימים שכל האריזה היתה מפוספסת כמו בגביעי הגיל של היום.

rinutza

New member
אני זוכרת גם את המסטיק בעגול הענק

שהיה ממש כואב לי בלסת ללעוס אותו. וגם גלידת פונטש-בננה - עד היום זה חסר לי. וגם גלידת טוטי-פרוטי (שהיום יש גירסאות שונות שלה אבל זה לא אותו דבר). אבל הכי הכי חסר לי, וזה לא הכי ישן זה היוגורטים והשמנת של מילק-מן - בצינצנות הזכוכית הקטנות.

שמופית

New member
חוץ מזה...........

זוכרות את הטוב טעם, הוופל כשהוא רק יצא משנות ה-80... הוא היה ממש טעים
וגם המקופלת אז היתה הרבה הרבה יותר טעימה.... היום היא דביקה כזו. פעם היה ממש אפשר להרגיש את השברים שלה..

shelycat

New member
טוב טעם אני עדיין אוהבת

כשהייתי צריכה "מכת סוכר" בימים ארוכים באוניברסיטה הייתי שולפת איזה טוב טעם ממכונות הממתקים בבר-אילן והיה לי גם טעים וגם מעורר והם עולים במוכות בבר אילן רק שקל אחד. מה שכן זה מזכיר לי את הוופל טורטית על עטיפתו הירוקה.

אופה3

New member
ןגפ את התפוח מצופה אדום כזה, וגם

את הסוכר שקונים על מקל, שני דברים מהילדות, וכמובן מה שהוזכר גם ביי האופה

אביבית1

New member
הו נוסטלגיה

שוקולד צימקאו מסטיקים עם ציורים של דמויות מוולט דיסני, מסטיק עלמה (עטיפה צהובה), מסטיק בטעם פפרמינט (עטיפה ירוקה) אבקת זיפ ממרחית

danaziv

New member
מיץ קפוא

בדרך חזרה מבי"ס ,המסלול הקבוע היה לעצור במכולת לקנות מיץ קפוא ולמצוץ אותו כל הדרך חזרה הביתה.

blueirus

New member
ארטיק תות חלב

וביצת שוקולד- שמבחוץ היה מצופה סוכריה ומבפנים שוקולד. כל יום שישי בצהרים הייתי הולכת לקנות את הביצה וחוזרת הביתה לראות את הסידרה "היידי". סוכריות שרשרת, זה היה שרשרת עם סוכריות. והיה גם צמיד-שעון מסוכריות.

רחלילי

New member
הנה קצת

שימורים: ממרח צמחי, אנצ´ובי (איכס). ממתקים: בזוקה של פעם, מיץ קפוא בלירה, ממתק "גזוז" מין אבקה תוססת כזו. טורטית, קרמבו, "טוב טעם" (בזמנו זה היה ממש משהו יוקרתי). פלאפל שכונתי מעולה. ארטיק בצורה של מיקי מאוס שהיה. ארטיק עם מקל פלסטיק ועליו מין בובה משהו מוזר. מעדן "קרם לי". "יוגלי", שחילקו לנו גם ניירות מכתבים עם מלך הג´ונגל. בונבוניירת שוקולד בצורה של גמדים.

למעלה