ועוד שאלה

• פותח הנושא Ribak
  • פורסם בתאריך

Ribak

New member
מחפש שיר של יוני רועה

היא כל כך יפה תודה לכל מי שיוכל לעזור לי .

shapo66

New member
מתי כספי שר דואט (עם אשתו?)

אני זוכרת את המנגינה פחות או יותר אבל אין לי את המילים.. (אני רק זוכרת: "..אם אינך לצידי אז אני לא כלום... כשאת פה איתי אני לא לבד..." וכו´. אולי מישהו יודע איך נקרא השיר? והאם יש לכם את המילים? תודה!!!! ורד

m.n

New member
עזרההה

שיר ישראלי שלא יוצא לי מהראש!!!! "כמו חלום שלא נגמר... ונחלום אותו מחר... להיות תמיד איתי... פזמון: אני משו משו משו משו רואה תמשמ ממולי בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלההההההה חחחחח אני יודעת שזה נשמע עלוב אבל זה שיר מאוד מוקר רוק מקםיץ כזה אני חייבת אותו הוא ממש מוכר לי מהעבר אני מתחרפנת כבררררר

seinfeld2

New member
מה שם השיר..

של הגבעטרון שמופיעה בו השורה: "את שירנו כתבנו על פתק כחול אך איש לא שאל לשם מה.." ? תודה מראש.

קארין ב

New member
עזרה - חיפוש נואש אחר שיר מחודש...

שלום, אני מחפשת את שם הזמרת ששרה את גרסת הכיסוי לשיר הישראלי "בראשית" (במקור בוצע ע"י אחרית הימים-גבי שושן), ואיפה יצא השיר הזה (באיזה דיסק או סינגל)? תודה, קארין

אמממממ.... שאאאלללההה. ../images/Emo9.gif

איך הולך שיר הפתיחה מ"ירוקות"? הפזמון הוא משו כמו- "השמש אז תידום בין עזה לרפיח....לללללההההההההה לללללה בנות על צריח..." חחחחח נראה לי משו כזה
(ומי המבצע?) ~יעליתתתת~

rastotman

New member
עזרה - איפה הילד

מישהו יודע אולי מה השם של השיר של איפה הילד על האונס בשומרת?

מישהו יודע מי אלה "ז´אק מיראז´"?

קיבלתי דיסק שלהם במתנה (כי קניתי הרבה דיסקים)- בעטיפה יש מיכל כזה, נראה כמו מטף כיבוי, בתוך בריכה.. קראתי קצת בפרטים אבל עוד לא שמעתי. יש לכם מושג? רחי???

עגנון

New member
עזרה

אני מחפש את המילים של השיר: "למדני את השיר הפשוט על הלחם"

trilliane

Well-known member
מנהל
"סמבה בשניים"

מתי שר את השיר במקור עם יהודית רביץ, במופע ובאלבום "ארץ טרופית יפה". עשר שנים אח"כ, הוא שר אותו שוב, הפעם בדואט חצי פורטוגזי, עם הזמרת סילבניה במופע "ארץ טרופית משגעת". אני יודעת שלפני כמה שנים הוא היה שר את זה בדואט עם רחל אשתו בהופעות, אבל לדעתי הם כבר לא מבצעים אותו יחד (לא בהופעות בשנה האחרונה לפחות). ראיתי את השיר בהופעה במאי שנה שעברה, בהופעה בה מתי ארח את יהודית רביץ. עינת

m.n

New member
עידכון

כי באתי לכאן לבד אני לא צריך פה אף אחד תמיד יהיה לי אותי לא לא לא אני אוהב להיות רק עם עצמי רואה ת´שמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי אני אני חושב רק אני רואה ת´שמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותיייייי אפילו אמא לא מבינה אני לא שלי ולא שלה אני שייך רק לעצמי העולם שלי מאוד קטן אני לא צריך כאן שום דבר אני שייך רק לעצמי אולי מישהו יודע של מי השיר הזה ואיך קוראים לו?....

אשה 1

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif בקנה

השיר הוא פרחים בקנה של אחת מהלהקות הצבאיות לא זוכרת את כל המלים למעט הפזמון.. אז אולי יש שיבושים במלים כשאביב נרדם, יעור בחיוורון בשדות האש יתם הקרב האחרון ובוקר נהדר מן הבקעה להר אז יעלה בזמר ורון השמש ידום בין עזה לרפיח ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון

avitalp

New member
השיר נקרא "ילד השדה"

מבצע אותו (ולמיטב ידיעתי גם כתב והלחין) גדעון כפן... זמר של שיר אחד...

למדני את ..

בס"ד . מילים : רחל שפירא . לחן : רמי בר דוד . למדני את השיר הפשוט / נורית גלרון . למדני את השיר הפשוט של הלחם ופרוס לי חלק משלומך קחני עם אבק היום יום על השכם כשתראני לפניך אני שהנחתי לרגש יחף , לרחף כבר יודעת כי התפתלה דרכי ומגובה רב ראשי עכשיו נרכן כבר יודעת כי התפתלה דרכי ובאה עד כאן . למדני את השיר הפשוט של הלחם ופרוס לי חלק משלומך קחני עם אבק היום יום על השכם כשתראני לפניך חיי וחייך אורות וצללים, מכילים בעיני שבת ובעיני חולין לו מחר שלך יגש אל אתמולי בעיני שבת בעיני חולין שלך ושלי .. למדני את השיר הפשוט של הלחם .

למעלה