ועוד שאלה

• פותח הנושא Ribak
  • פורסם בתאריך

avitalp

New member
בבקשה...../images/Emo79.gif

אהבה בת עשרים/ז´אק ברל; תרגום: נעמי שמר ידענו אש ידענו רעם ואהבה בת עשרים ברחנו זה מזו לא פעם אבל היינו חוזרים וחדר זה עודו שומר זכרון ימים יפים יותר עקבות סופה אשר פרחה לה כאן שום דבר אינו דומה לאשר עבר לאשר חומק לאשר הולך איתנו הלאה יפה שלי, את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי - אוהב אותך, אוהב עדיין אני מכיר את כישופייך את השקרים והסודות צריך תמיד לפקוח עין להישמר ממלכודות ובלילות הכי קרים היו ודאי גם אחרים שאת גופך השביעו נחת הן אחרי ככלות הכל היה לי כישרון גדול להזדקן איתך ביחד יפה שלי, את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי - אוהב אותך, אוהב עדיין הזמן שיר אבל מנגן עוד והימים כואבים אך אין מלכודת מסוכנת כשלוותם של אוהבים אם את רוצה עכשיו לבכות לבי עכשיו נקרע פחות יש בזהירות עכשיו ללכת זה קו הגבול מכאן עד כאן כי המשחק הוא מסוכן המלחמה ברוך נמשכת יפה שלי, את יחידה ומכושפה שלי מאור השחר עד לבוא לילי - אוהב אותך, אוהב עדיין

Falcor

New member
רק לידע כללי .. גם חוה אלברשטיין..

שרה את השיר הזה .. :)

אני התכוונתי

ל-2 גירסאות שונות של אריק איינשטיין עצמו(ב"שבלול" הקרדיט לאלבום כולו הוא של איינשטיין וחנוך,אבל בפועל איינשטיין שר)

התמ-ים

New member
אז למה לא אמרת?

הראשון אמנם נמצא בשבלול, השני בארץ ישראל הישנה והטובה, חלק א´ ...

התמ-ים

New member
והמקורי?

הפעם הראשונה שהשיר בוצע ע"י אריק איינשטיין, היה בשבלול ...

ornaor

New member
אני מצפת איך אני משיגה את המילים?

אני מחפשת את המילים של השיר אני מצפת של שושנה דמארי אני מאוד אשמח אם יש אותם למישהו שיר ישן מאוד

Falcor

New member
יש לי את המילים ..

אבל הם בבית של ההורים שלי .. יקח לי איזה שבוע עד שאני אוכל לתת לך אותם ..

45israel

New member
אני מצפת../images/Emo79.gif

לבקשתך - המילים ישראל ויסברוט אני מצפת מלים: אלתרמן נתן לחן:וילנסקי משה אותי החברות כולן בלי הרף שואלות מדוע זה עינייך כה גדולות ואפלות ומה את חיננית כל כך ומה את ביישנית כל כך ולמה זה נימת קולך נוגה וניגונית כל כך ומה כה שונה הנך מכל הבחורות ולמה זה חולמות כל כך עינייך השחורות לזה ישנה לי רק תשובה אחת אני מצפת (x2) הרוח ההרים והלילות נתנו בי זוג עיניים אפלות שמיים של גליל ומי מרום השכינו בעיניי את החלום אצלנו גזע שכזה אצלנו טבע שכזה אצלנו מין סביבה כזאת כן ככה זה אצלי בפרט אני מצפת (x2) זה בי נדבק זה בי נקלט אני מצפת (x2) ביום אביב אחד אותו פגשתי ראשונה מאז לי אין מאז לי אין מנוח ושינה אומרות לי חברותיי לא טוב איך זה אפשר כך לאהוב הלא נורא זה ואיום לא ככה אוהבים היום האהבה בזמן הזה פשוטה הרבה יותר ולא איכפת הלא סוף סוף אם זהו אם אחר לזה ישנה לי רק תשובה אחת אני מצפת (x2) רוחות הסער וכוכבי הסוד לימדו אותי כי זה אכפת מאוד כי יש הבדל אולי טיפשי ודק בין אהבת עולם ובין משחק אצלנו גזע שכזה אצלנו טבע שכזה אצלנו מין סביבה כזאת כן ככה זה אצלי בפרט אני מצפת (x2) זה בי נדבק זה בי נחרת אני מצפת (x2) הגיע יום למרחקים בחיר לבי הלך וחברותיי אומרות לי כך הוא לא יזכור אותך הוא יעזוב הוא לא יזכור ואל אחרת הוא יחזור אחרת הוא יאהב אהוב כי נערות ישנן לרוב אבל אני לכל לכל עונה בצחוק גדול אם גם בנות ישנן לרוב אותי אין לעזוב ויש לזה סיבה אולי אחת אני מצפת (x2) אפשר לנוס אל ים ואל מדבר אבל אותי לשכוח אי אפשר אולי גם שם יפות כמוני יש אבל אותי נושאים בלב כאש אצלנו גזע שכזה אצלנו טבע שכזה אצלנו מין סביבה כזאת כן ככה זה אצלי בפרט אני מצפת (x2) אם בי נתפסת אין מפלט אני מצפת (x2)

leemizrahi

New member
חיים שלי

אני מודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי למצוא את המילים של השיר: "חיים שלי"- של זהבה בן והוא מבוצע גם ע"י אורנה ומשה דץ, וכאן הוא נקרא: "אהבה של אמא" תודה

ST

New member
בבקשה... ../images/Emo29.gif

חיים שלי אני נושמת את העור שלך, חיים שלי נושמת עמוק אל תוך הלב רוצה לשמור אותך קרוב אלי, חיים שלי להגן עליך מצל של כאב אני טועמת את הדייסה שלך, חיים שלי כמו חלה של שבת, מתוקה שתמיד אקדם אותך, חיים שלי עם עוגה וחיבוק ונשיקה כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא רק אמא שלך. כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא רק אמא שלך. אני חולמת את החיוך שלך, חיים שלי חולמת שתמיד תחייך מה לא הייתי עושה בשבילך, חיים שלי כדי שממני אף פעם לא תלך כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא רק אמא שלך. כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא רק אמא שלך. ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא רק אמא שלך רק אמא שלך...

למעלה