ועוד שבוע מתחיל

ועוד שבוע מתחיל ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

הפעם בלי התחייבויות קונקרטיות (במילא אני לא עומדת בהם...) אלא התחייבות בסיסית לעבוד קשה
מי מצטרף...רגע לפני שאוגוסט מתחיל

אני כנראה לא ../images/Emo4.gif

יש לי ערמות ענקיות של בחינות ועבודות סוף סמסטר לבדוק.... אבל - אי"ה וב"נ ואם הכל יילך כשור ה- בשבוע הבא אני חוזרת לעניינים ובגדול!!!! בהצלחה לכל העובדים באמת.... (ובין לבין אל תשכחו
)

../images/Emo88.gif לחרוש

באופן עקבי אני מסמנת לי דברים שאני אעשה במהלך השבוע, ואז ככה זורקת בקצוות, אז הכל מצטבר לסופשבוע, ואז בסופשבוע אני מנסה לשווא לכסות את כל מה שנשאר. בד"כ אני לא ממש מצליחה, ואז זה נגרר לשבוע הבא... וחוזר חלילה. הבעיה היא שמה שצריך להתחיל לקרות עכשיו בפועל הוא שיום אחד מהסופ"ש כדאי שאני אקדיש לתרגול נטו של חומר שכבר כיסיתי (כי אני כל כך עסוקה בללמוד חומר שאף פעם לא למדתי, שאני זורקת על התרגול ממוקד-פסיכומטרי של השאלות. ומכיוון שבפועל הפואנטה היא יותר לעבור את הבחינה, זה חלק הכרחי). אז השבוע: שני-שלישי-רביעי-חמישי: ללמוד לפחות שעה אחרי העבודה. שבת: לסיים את הפרק ראשון: לתרגל חומר שכבר הספקתי לשכוח. וככה במשך עוד ארבעה חודשים.

tulkin

New member
גם אני חוזר לעבודה

על הפרק: -חצי יום עבודה מאומצת לסיום עבודה סמינריונית שאני עוד חייב לסמסטר הראשון -פגישה עם המנחה שלי לסיכום שנה א ולתכנון שנה ב, כמו גם תכנון יותר קונקרטי של הצעדים הבאים לפרוייקט המשותף שלנו. - להתקדם בפרוייקט המשותף שלנו (לא תלוי רק בי... אני צריך לקבל נתונים מצד שלישי) -לקרוא שלושה מאמרים בשביל פרוייקט נוסף, ועל סמך הקריאה הזו להציע כמה קטגוריות לניתוח טקסטים שיש לי בפרוייקט אחר. דדליין - יום רביעי - להתחיל לעבוד על ניתוח נתונים שקיבלתי על ליגת הNBA לצורך פרוייקט עצמאי שאני עושה (שממש לא קשור לכדורסל, אלא לעבודת צוות באופן כללי... אבל הנתונים שקיבלתי מפורטים ומרתקים) - אם יישאר זמן, להתחיל לכתוב טיוטה ראשונית למאמר תאורטי שיושב לי כבר חצי שנה בראש. כרגיל - 30% הספק ייחשב עבורי להישג.

מעיןבר

New member
לסיים טיוטה ראשונה של הצעת המחקר

יעד לא ריאלי בהתחשב בעובדה שהיום לא עבדתי על זה כי עבדתי על מטלה אחרת שקיבלתי מהבוס ושאר השבוע די עמוס. אבל המבוא, התוצאות ומרבית השיטות כתובים. נשארו "רק" מטרות ותוכנית המחקר שהם בסה"כ החלק שדורש הכי הרבה מחשבה
. מצד שני הילדה יוצאת לחופשה ביום שישי ואני רוצה לדעת שכשהיא בחופשה יהיו לי בעיקר תיקונים. נקווה לטוב...

Aeroguy

New member
Back to work...

After a short vacation back home, i'm going back to work and I need to start working on my Confirmation of Candidature. I also want to start working on an article, but it's still not very clear.

NorthernStar

New member
הלוואי והיה לי חופש, חופש לו היה לי

אני חייבת להמשיך ולעבור על המאמר. לדעתי, חומרי הקריאה הנוספים שהמנחה המליץ לי לא ממש מתאימים, ואני מעדיפה לומר משהו מקורי משלי מאשר להיות derivative. חוצמזה אנחנו צריכים להתחיל לעבוד על הצעת מחקר שתהיה כתובה היטב, משום שהיא תצורף לבקשה לפלושיפ יוקרתי מטעם ממשלת קנדה. יוקרתי שמוקרתי, העיקר שהפלושיפ שווה הרבה כסף! ובעוד חודש כבר חוזרים ללימודים, ולמרות שניסיתי להתחמק, אני עוזרת הוראה...

מרחף1

New member
All work and no play

לסטודנטים שאני מתרגל יש מבחן השבוע ואני מתכנן לסיים עוד פרק בתזה.

NorthernStar

New member
הפתעה נעימה הייתה לי אתמול

אמא שלי התקשרה מהארץ להודיע לי שהעבירה לי לחשבון את מתנת הימהולדת שלי. כזכור (או שלא), היא החליטה לקנות לי לפטופ (למי שזוכרת את השרשור המועיל מאז - אגב, אכן אני הולכת עם ההמלצות ורוכשת את המודל של הדל שדיברנו עליו) כדי להקל עליי. בכולופן, בנדיבותה היא העבירה לי הרבה מעל לעלות המשוערת (גם עם שדרוגים) של הלפטופ, וכך מתנת היומהולדת שלי תכלול גם את הדל המצ'וקלל עם כל התוספות שרק אפשר לרצות וגם, אם יבוא לי, אייפוד טאץ' נוצץ. best. birthday.ever

NorthernStar

New member
תודה ותודה

(למרות שיש עוד זמן עד תאריך היומהולדת. היא פשוט רצתה שאקנה את הלפטופ לפני תחילת שנת הלימודים)

tulkin

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

ואני תוהה למה לי אף פעם לא קונים לפטופ ליום הולדת.... אני חייב כבר לפטופ חדש...

כי אתה לא עשית סקר כאן בפורום

ולא שלחת לאמא שלך או לאבא שלך או לחברים הכי טובים את ההמלצות של כל החבר'ה כאן, כדי שיהיה לזה תוקף....

מזל טוב! איזה כיף לך ../images/Emo49.gif

יומולדת שמח, וגם - אחלה של מתנה אני בטוחה שהיא תהיה השימושית ביותר ever וכמובן - אחלה אמא.

למעלה