ועוד שבוע מתחיל

NorthernStar

New member
תודה על האיחולים

עוד לא יומהולדת. היא פשוט ידעה שאני צריכה את המחשב עוד קודם. מניסיון, כשהתאריך עצמו מגיע, חודש אחרי תחילת שנת הלימודים, אני כל כך עייפה ועסוקה שאני מוותרת על מסיבה. בשנה שעברה הזמנתי אליי לעוגה (גבינה-שוקולד-פאדג'), חתכתי לכולן ובסוף לי לא נשאר...

d a p h n a

New member
העתיד שלי לחודשים הקרובים

נראה מונוטוני להפליא: לקרוא ולקרוא ועוד קצת לקרוא ובאמצע עוד קצת קריאה. אני צריכה כל הזמן להזכיר לעצמי שבעצם אני ממש ברת מזל כי מישהו ממש מוכן לשלם לי כסף בשביל לקרוא ספרים כל היום, אבל זה קצת מייאש. נו, טוב, עוד חודש תתחיל שנת הלימודים ואז בנוסף לכל הקריאה הזו אני גם אצטרך ללמד. הידד.

המשימה לשבוע זה - מימון

לחזר על הפתחים במחלקה
מסתמנת אפשרות של תשלום עבור מה שאני עושה ממילא (המחקר שלנו), אבל זה עוד באויר, כך שצריך הרבה שמוזינג השבוע. חוצמזה, 1000 פריטי מידע לקודד. בקטנה
. ומשבוע הבא - חופש בארץ. אמנם המחשב נוסע איתי, ואיתו גם העבודה והקשר עם המחלקה, אבל בזכות הבדלי השעות נראה לי שאצליח להתחמק קצת מעבודה.

lironk25

New member
המשימה שלי: כתיבת תבנית מחקר

הגיע הזמן לאסוף את כל הרעיונות לרעיון אחד..

מי בכלל היה בסופ"ש

אני ביליתי את סוף השבוע באופן לא אוסטרלי בעליל - כתיבת תוכנה לניתוח הנתונים שלי. עכשיו אני בעיצומו של הדיבאגינג.

the new L

New member
אני בכנס בוירג'יניה בשבוע זה

מחר אני מרצה על התיזה שלי. יותר מידי לעבוד לא יצא לי פה, אם כי בהכנות להרצאה ליבנתי כמה סוגיות בתיזה שלי שלא הייתי בטוח בהן לגמרי.

למעלה