ועוד
לבטי

kingshimmy

New member
אמ, ובכן.

בטי, מזל טוב. אמרתי את זה בסביבות ה-40 פעם בשבוע האחרון, אבל עכשיו התחיל שבוע חדש, אז אני מרשה לעצמי. אז מזל טוב. 15 שנה הם רק ההתחלה, ואני מקווה שמתישהו גם את תחשבי ככה. אז היומולדת שלך עבר, ומכאן החיים מתחילים להיות מצויינים. שתהיה לך שנה שמחה ומאושרת, ואני מאחל לך גם שכל השנים שיבואו אחרי השנה הזו יהיו שמחות ומאושרות גם הן. אז הרבה מזל טוב, מפה ועד השואב אבק. אולי אפילו עד הדלת (אנחנו לא נתווכח עכשיו על המדדים שלי של הרבה ומעט, שתדעי לך שהרבה מאוד אנשים מסכימים איתי שיומיים זה המון ושהמרחק ביני לבין השואב אבק שלי הוא ממש ממש גדול!).
.

Gum Cigarettes

New member
יותר מ-40 אני חושבת.

הבטחת שתכתוב לי מכתב ולא כתבת! (*כועסת*..1.2.3.4 -אוקיי, עבר.) יומיים לא לדבר בטלפון זה לא הרבה! 15 זו באמת התחלה, אבל לא שלי. נראה לי שסיימתי את תפקידי בעולם. ממ... מעניין אם בסוף השנה אני אכיר אותך. תודה בכל אופן
דרך אגב, איטזה אנשים, איזה אנשים מסכימים איתך שיומיים זה הרבה זמן, הא?! ו-כמובן,
גם לך (אם כבר שמת, למרות שאתה לא מתכוון לזה.) אז..... מה אתה רוצה ליומולדת?

kingshimmy

New member
או.

אמרתי לך שאני אביא את זה לשבוע הבא. זה כן, זה כן. די עם זה, זה לא בריא לחשוב ככה. אה... מלא אנשים! אני יכול לספור, על יד אחת, כבר איזה שמונה אנשים שיגידו את זה אם אני אבקש מהם. ששש. גמבה אדומה. גדולה.

למעלה