ועכשיו... אלומיניום

רונס

New member
אז אני מבין שאת האש כבר גילית..

רוב הבניה נעשית על הקרקע

מעמידים קירות שלמים על פלטות היסוד , היות ובתוך אולם הטורבינה ( במקרה הזה ) יש גם מנוף גשר פנימי עם כושר הרמה של 400 טון . העמודים צריכים להיות באותו הגובה ולכן פלטות היסוד צריכות להיות מפולסות בדיוק של מילימטר . כל פלטת יסוד שוקלת כ 350 ק"ג , מפלסים אותה עם 3 ברגים ויוצקים מתחתיה בטון B2000 ,כל זה על רצפת בטון בעובי של 3 מטר

fireman

New member
אם היו נותנים לי לחשב

את כל הכוחות שפועלים על המסבך הזה במבחן סביר להניח שהייתי יורה לעצמי בראש

אני חושב שזה ממוחשב - החישובים הללו

העומס הוא לא יותר מידי גדול ארובה אחת שוקלת 120 טון והיא תלויה על הקונטרוקציה עם 16 ברגים בגלל ההתפשטות . ( 20 - 500 מעלות ) כל מטר של הארובה מתארך בסנטימטר

fireman

New member
תאמין לי, חישובית זה הרבה יותר

מסובך ממה שזה נראה. העומס עצמו כפרמטר מספרי לא יוצר קושי....אתה יכול לקרוא לזה 120 טון או 12 ק"ג. בסופו של דבר העומס הזה אמור להיות מחולק בין הקורות והפרקים בצורה מסויימת, החל מהעומס עצמו כולל מאמצי מתיחה, לחיצה, עומסים מפורסים, משקל עצמי, מומנטים וכוווווווולי...... לא סתם כל הסטודנטים הלנדסה מקללים את הקורסים של חוזק חומרים, 1 ו 2 (הארור!)

פנייתך לפורום בונים בית

איריס שלום,ראיתי רק עכשיו את ההודעה ולכן תשובתי המאוחרת שמי ריצ'י ואני מנכ"ל קליל אשמח לסייע לך בכל דבר ועניין בתהליך הפתחים בבית,ללא שאסתתר מאחורי כינויים של אנשים מפוחדים מספר הטלפון שלי במשרד הוא 04-9900201 המייל שלי הוא [email protected]/il בברכה

למעלה