ועכשיו אני שיכורה שוב???!!!

פרוזק

New member
ועכשיו אני שיכורה שוב???!!!

גררר אבל לא כמו בפעם הקודמת כי עכשיו זה סתם בשביל הסבבה ולא במתרה ממש להתחרפן אחרכך אחלתתי שזה לא לעניין וחברה שלי אמליצה לי על תה מיוחד שנקרא "חלומות פז" הוא אמור להרדים נו שיהיה נחייה ונראה נראה לכם שזה יעבוד? חחחחחחחחחחח מחר מתחילים ללמוד בפרץ קצר של יצירתיות ניסיתי לאכין לעצמי מערכת שעות ציבעונית ומשעשעת האמת יצה ציבעוני אבל מזעזע משהו עד מחריד בתרוף וכל השולחן שלי פה מלא בגזירות ניר ציבעוניות וכל מניי כאלה חחחחחח שולחן של סטודנטית אלק אז מה לובשים מחר?

פרוזק

New member
אבל אבל

הרעלה שלי לא פה וגם האפגנים לכחו לי את הבגדים בתוענה שאני מבזה את העם האפגני בגלל שאני שומעת אביב גפן לך תבין אפגנים מה הם מבינים במוזיקה

ההא,תתפלאי לשמוע

יש להם דרבוקות וכאשר הם יושבים להם בהרים הקפואים בחורף הם מתופפים על הדרבוקות ופורצים בריקודים סוערים עד אור הבוקר. בבוקר הם יוצאים לקפץ להם בין שדות המוקשים בדרך אל 72 הבתולות בגן עדן. ועד חושבת שהם לא מבינים במוזיקה?,למה להעליב? למה לפגוע? חשוב מאוד לא לזלזל בברברים. הם תמיד היו תחילת הסוף של האימפריות הגדולות. תני להם כבוד והם עוד עשויים לשתף איתך פעולה וללמד אותך לתופף בדרבוקה אפגאנית. (טוב,אני לא בטוח שיש דבר כזה,אבל בכל אופן....)

פרוזק

New member
אמא שלי כבר מזמן אמרה לי

שהדבר אכי טוב שאני יודעת לנגן עליו זה העצבים שלה והאמת אני חייבת לציין שאני באמת טובה בזה אתה יודע מה יש לי אפילו דוקטורט בזה מעבר לזה נראה לך שאפשר לבקש 72 בתולים? אבל אתה יודע מה עדיף שהם לא יהיו בתולים אבל בלי שערות בחזה (או לפחות לא הרבה) בכל מקרה שידעו מה הם עושים אם הידים לשון ועוד חלקים בגוף שלהם :) חחחחח שעה משפיעה עליי קשות

השעה משפיעה על הרבה אנשים

הריקוד הטרבוקי באמת נשמע רעיון לא רע.

פרוזק

New member
היי חברה לי יש תרוץ יותר טוב

זה לא אני זה הכדורים :) חחחחחחחחח נראה אותכם אומרים משהו על זה? הההההה? נו נו תגידו? זה הכדורים שאופכים אותי לכזאת פסיכייית חחחחחחחחח

השאלה היא...

אם זה טוב או רע... את יודעת, אני יושבת פה וחושבת, אולי גם לי כדאי להצטרף למועדון השיכורים. זאת הדרך היחידה שעוד לא ניסיתי כדי להתגבר על חוסר שינה.

פרוזק

New member
רוצה שלוק?

גגגררררררר אני אישית ממליצה על כדוריי שינה כשתורכים לקחת את המרשם מהרופא

אבל שמעתי ש...

כשישנים בהשפעה של כדורי שינה אז אין חלומות. זה נכון? כי אם כן, אני לא רוצה לקחת כדורי שינה. אם אני לא אחלום אז בשביל מה לישון בכלל?

פרוזק

New member
על כדורי שינה

כדוריי שינה מחולקים לכמה סוגים יש את אלה השייכים לבנזודיאזפינים שמעודדים שינה רדודה שינה נתולת חלומות כמאת לחלוטין אלה כדורים שמומלץ לא לכחת אותם לאיתים כרובות כי הם ממכרים או במילים אחרות אחריי תקופה מסויימת מפסיקים להשפיע וצריך להגדיל מינון ישנם כדוריי שינה אחרים שבהם אין סכנת התמכרות וגם השינה שהם נותנים היא יותר אמוקה ובעלת יותר חלומות אבל יש להם תופעת לוואי שאני מגדירה אותה כתעם של עכבר מת בפה כשקמים בבוקר וזה נשאר עד הצהריים ולא משנה מה תוכלי או תשתי זה ישאר שם וזה מגעיל אבל לפעמים זה שווה את זה בכל מקרה שינה טיבעית עדיפה על שנת כדורים יש את המוצרים הטיבעיים שעוזרים כמו למשל רגיעון לילה של הדס שמה שהוא עושה זה מרגיעה אותך ואז המוח פחות עובד ואפשר לישון כי אין הרבה מחשבות מתרידות שמעתי גם שפסיפלורה עוזרת ויש את התה אזה שאני ניסיתי היום "חלומות פז" שלפי המצב שלי נראה גם שהוא מרגיעה לפעמים מוזיקה טובה מקלחת חמה ואהבה חסרת גבולות לכרית ביחד עם כוס חלב חם ספר טוב ומישהו או משהו לחבק עושה את העבודה כולל מחשבות חיוביות על כל מניי דברים אני לפניי השינה בונה לי סיפורים על סיפורים שלך גלי

ניסיתי כבר את כל השיטות...

לקרוא ספר, לחשוב מחשבות חיוביות ולנשום עמוק, לשתות שוקו לפני השינה, לספור כבשים.. שום דבר לא עוזר. אז כדאי באמת לנסות את הכדורים. רק שעכשיו אין לי אותם כאן. חוץ מזה הבטן מגרגרת לי עכשיו ואני חושבת אם זה יהיה נכון לאכול בשעה כזאת. זה עלול להחמיר את בעיית ההרדמות, לא?

פרוזק

New member
תכיני לעצמך משהו

קטן שלא דורש ממך לשבת הרבה זמן במטבח למרות שארוכה גדולה יכולה לעודד שינה זה לא כחם בשעה כזאת בכל זאת השומנים נספגים יותר כשישנים תנסי כודם את הכדורים הטיבעיים יכול להיות שהם יעזרו לך אולי טיול קצר בחוץ או מקלחת חמה או סתם להכנס למיטה עם מחברת ולכתוב כל מה שעובר בראש לפעמים בעיות שינה נובעות מהרבה מחשבות שמתרוצצות במוח ומתרידות וכשכותבים מוציאים אותם אחוצה ואז נרדמים ביותר קלות את יכולה לבנות לעצמך פנטזיה אנקית בדמיון על חיים אחרים וכל מניי כאלה ואת מה שאני אומרת עכשיו אני אישית לא ממש אוהבת אבל אומרים שזה עוזר הפסיכיאטר שלי כל פעם שאני אומרת שאני לא יכולה לישון ושאני לא יכולה יותר ולא יודעת מה לעסות התגובה הניצחית שלו היא "תעשי ביד" וזה מה שהוא אומר לא אני רק רציתי שיהיה ברור שיהיה לך לילה טוב אני בכל אופן צריכה לקום מחר בבוקר והכרית שלי צורחת שם מאחוריי ואני מתחילה להשמיע קולות של פינוקי גלי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נטע יקרה

את עוברת עכשיו תקופה קשה, שומעים. אבל אני בכל זאת מאוד מקווה שלא תתפתי לפתרונות לכאורה כמו אלכוהול וגם אם תשתמשי בכדורי שינה, תתייעצי עם רופא בעניין. כמובן שיש הבדל עצום בין הדברים - אלכוהול הוא חומר ממכר ומסוכן, שגורם נזק במישורים רבים למשתמשים בו. כדורי שינה הם בכל אופן נחשבים לתרופה, בתנאי שלוקחים אותם בהשגחת רופא. אבל עדיין, הסיבות שיוצרות את הצורך בהם, צריכות להיות מטופלות. וזה הכי חשוב, לא ככה?

NONOBH

New member
שינה

אם עיפים מאד לא נרדמים לכן כדאי לישון מעט ביום כדי להרדם בלילה ע"פ פרופסור מארה"ב עוד מפניניו אנחנו מבלים שליש מהחיים בשינה לא כדאי לישון כשהטלויזיה פתוחה הורמון הגדילה פעיל רק בלילה ומי שיושן טוב יותר התפתח יותר בלילה מסתדרות במוח המחשבות שמתכננות את היום שלמחרת חלומות כולם חולמים גם אם הם מכחישים הם לא תמיד זוכרים בדוק שלדמיין ים וגלים לא עוזר כדור עוזר אבל חבל להתרגל אליו

למה את אומרת כאלו דברים?

את לא פסיכית ואם כבר הכדורים עושים לך רק טוב.... יותר טוב אפילו מפנטזית אפרסקים...

פרוזק

New member
אבל זו האמת

אני פסיכית אני פסיכית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כשהשתחררתי מהבית חולים נתנו לי תעודה שאני שפויה ונורמלית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי הפסיכי פה?

למעלה