ועכשיו אני שיכורה שוב???!!!

פרוזק

New member
אוקי זה הולך כך

כודם כל אני לא חושבת זה לא בריא ומנוגד לכל האקרונות שלי שנית איך אפשר לומר שכול העולם לא נורמלי ואני כן? רק להזכיר אני זאת שלוקחת כדורים נגד דכאון זה אומר עלי משעו לא?

פרוזק

New member
כשאני אומרת פסיכי

אני בעצם נותנת מחמאה כי פסיכי בעניי זה משהו טוב זה לא מרובע זה לא צפוי זה לא נורמלי ונורמלי בשבילי ובעניי זה משעמם

לא נורא.

החיים זה כל מה שאנו בוחרים לראות באופן מודע או בוחרים להתעלם ממנו והוא קיים בתת מודע כל מה שעשינו כל השנים וכל מה שלא עשינו ורצינו לעשות. היצר הוא טוב ויוצרני ואין שעה שהיא לא מתאימה ורק נקודת המבט האישית עשוייה להכניס משמעויות שליליות לכל דבר. כך,שאת יכולה להרגיש בנוח. כל שעה היא שעה טובה לדבר על כל נושא. (אם כי אני לא בטוח שבפורום סהר,לשם כך יש פורומים אחרים....
אבל לא נורא,אם אני לא נעלבתי אז אף אחד לא יעלב.... לילה טוב גלי וחלומות נעימים.

ואצלי כרגיל...

האינטרנט עושה בעיות. אפילו את האייקונים לא הצלחתי להפעיל, אז על צ´ט אני מדברת? עדיף שאני אוותר על זה. לילה טוב לכולם.

פרוזק

New member
יותר מדיי פילוסופי בשבילי בשעה כזאת

אני כבר חצי שעה מפנטזת על המיטה שלי במיוחד על הכרית והדובי החמודים שלי אבל משום מה לא מצליחה לאבי את עצמי לעזוב את המחשב וללכת הלייהם אני שומעת פה יוסי סייאס שמדבר עם מישהי מעוד מעוד אלימה שתיפה חתכה את הבעל שלה (לשניי הצדדים שלום) אבל בכל זאת מפחיד

למעלה