אפי אל תבכה?
אני לא יודע מה להגיד בקשר למינוי הזה. מצד אחד, הוא מאמן ענק. מצד שני, זה אותו אדם שתקף את מכבי בכל הזדמנות שהייתה לו, עד לא ממזמן. יכול להיות שהוא ידע שהוא הולך להיות המאמן של מכבי כבר מלפני כמה חודשים, כי בתקופה האחרונה ביציע העיתונות הוא מדבר בעיקר טוב על מכבי, ואמר משפט כמו "מכבי היא הקבוצה הכי גדולה בעולם, אחרי קבוצות האנביאי", דבר שהוא לא היה חושב אפילו להגיד לפני 3 שנים. קשה לי עם המינוי הזה, בגלל שאני לא יודע איך אדם שלפני 3 שנים אמר שמכבי הורסת את הכדורסל הישראלי, יהיה זה שיעמוד בראש המערכת שצריכה לחזור ולהיות הרסנית כל כך. איך אדם שפיאר את הפיינלפור בישראל, יוכל עכשיו לעמוד מול הקהל של מכבי, ומול אבנר "אני אעשה הכל בשביל להרוס את מכבי" קופל והמנהלת הבזיונית שלו, ולהגיד שהפיינלפור הורס את הספורטיביות בספורט, ונקבע רק בשביל לפגוע במכבי. כרגע, במצב הזה, אני לא רוצה את אפי במכבי. לא כמאמן, אלא כאדם. יכול להיות שעוד שנה אני אגיד שזאת הייתה בחירה טובה ושאני אשמח שהוא הגיע למכבי, אבל זה עדיין לא ישנה את דעתי שאדם שאמר דברים כאלו לא צריך להגיע למכבי. מצד שני, גם פיני היה כזה, ותראו מה הוא עשה. בכל אופן, עכשיו שהוא במכבי, כל זה לא משנה. שיהיה המון בהצלחה. לו, ולנו. אפי אל תבכה. תגרום להם לבכות.