ועכשיו גם באופן רשמי...

trigotrigo

New member
מה ראוי? מה זה פה, הישרדות? ../images/Emo3.gif

יאללה אפי מונה כבר אין לך מה לעשות בנדון - בוא נראה מה כן יוצא מזה.

modz0r

New member
אפי אל תבכה?

אני לא יודע מה להגיד בקשר למינוי הזה. מצד אחד, הוא מאמן ענק. מצד שני, זה אותו אדם שתקף את מכבי בכל הזדמנות שהייתה לו, עד לא ממזמן. יכול להיות שהוא ידע שהוא הולך להיות המאמן של מכבי כבר מלפני כמה חודשים, כי בתקופה האחרונה ביציע העיתונות הוא מדבר בעיקר טוב על מכבי, ואמר משפט כמו "מכבי היא הקבוצה הכי גדולה בעולם, אחרי קבוצות האנביאי", דבר שהוא לא היה חושב אפילו להגיד לפני 3 שנים. קשה לי עם המינוי הזה, בגלל שאני לא יודע איך אדם שלפני 3 שנים אמר שמכבי הורסת את הכדורסל הישראלי, יהיה זה שיעמוד בראש המערכת שצריכה לחזור ולהיות הרסנית כל כך. איך אדם שפיאר את הפיינלפור בישראל, יוכל עכשיו לעמוד מול הקהל של מכבי, ומול אבנר "אני אעשה הכל בשביל להרוס את מכבי" קופל והמנהלת הבזיונית שלו, ולהגיד שהפיינלפור הורס את הספורטיביות בספורט, ונקבע רק בשביל לפגוע במכבי. כרגע, במצב הזה, אני לא רוצה את אפי במכבי. לא כמאמן, אלא כאדם. יכול להיות שעוד שנה אני אגיד שזאת הייתה בחירה טובה ושאני אשמח שהוא הגיע למכבי, אבל זה עדיין לא ישנה את דעתי שאדם שאמר דברים כאלו לא צריך להגיע למכבי. מצד שני, גם פיני היה כזה, ותראו מה הוא עשה. בכל אופן, עכשיו שהוא במכבי, כל זה לא משנה. שיהיה המון בהצלחה. לו, ולנו. אפי אל תבכה. תגרום להם לבכות.

modz0r

New member
זה לא עקרוני

אני אפילו כתבתי שפיני הזה כזה, אבל בכל זאת היום הוא מלך במכבי, מבחינת האוהדים. אם היית שואל אותי בקשר לפיני לפני שהוא הגיע למכבי, הייתי אומר אותו דבר. כבנאדם - אני לא רוצה אותו בקבוצה. כמאמן - אולי. אבל ברגע שהוא בקבוצה, הוא אחד משלנו, ואנחנו נתמוך בו. (כמובן עד גבול מסויים. אני לא הייתי מוכן ש_כל אחד_ יגיע למכבי) ובסופו של דבר, אני סומך על מזרחי. בתקווה שהוא באמת זה שבחר אותו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אפי צבוע?

זיכרון קצר (או שסתם עדיין היית ילד אז ואתה לא זוכר)... פיני גרשון היה אחר האוייבים הגדולים של מכבי בכל נאום אפשרי ובכל ראיון אפשרי הוא היה יוצא נגדם ובדרך הכי מגעילה שיש (לאחר הגולשים בפורום כדורסל יש בחתימה ציטוט מסויים של אחד הדברים שהוא אמר בעבר אבל אני לא זוכר מי זה
). ואז פיני הוחתם במכבי ופתאום הוא הפך לאדם הכי מזוהה עם הצהובים ול"פיני מלך ישראל". את זה קל לשכוח כי לכולנו יש זיכרון סלקטיבי ואנחנו מעדיפים לזכור רק את מה שהוא עשה כשהוא היה במכבי אבל את הרוע ואת השינאה שהוא הפיץ כ"ראש האופוזיציה" כולם שוכחים. אגב, גם עכשיו הוא לא ממש מפרגן למכבי ונתקלתי בכמה ראיונות שהיו איתו בהם הוא אמר רק דברים רעים על הצהובים ועל רענן כץ במיוחד. במה אפי שונה ממש שפיני היה לפני 10 שנים?

שומו

New member
אפי לא גנב למכבי אליפות ו-2 גביעים רצופים.

יש לו בקושי גביע אחד, וגם את זה אף-אחד לא זוכר. יתרה מכך- ההבדל הגדול ביותר בינו לבין אפי הוא שאפי הירבה ועודנו מרבה לבכות על השליטה של מכבי בכדורסל הישראלי. פיני לא בכה על השליטה הנ"ל- הוא פשוט עשה נגדה, והצליח.

modz0r

New member
דווקא בתקופה האחרונה הוא כן.

ובכל מקרה, כמו שכתבתי בהודעה המקורית שלי.. זה לא משנה מה הוא היה, זה משנה מה הוא עכשיו. נכון שלא כל מפלץ מופרך שאומר כל מה שבא לו אני אהיה מוכן לקבל כבן בית, אבל במקרה של אפי עכשיו, ופיני בזמנו, אפשר להבין אותם. בכל אופן, ברגע שהם הפכו להיות חלק מהמערכת - הם שלנו, ואנחנו נתן להם גב. ברגע שהאוייב הכי גדול שלך יתפכח ויחליט לעזור לך נגד כולם - אתה תקבל אותו בברכה.

יו45

New member
לא יודע איזה ראיונות אתה שומע

פיני מאוד לויאלי למכבי בשנים האחרונות בכל הראיונות , לפחות באלו שאני שמעתי, ושמעתי לא מעט . את רענן כץ הוא לא סובל והוא ממש לא היחיד.

י ו ת ם ם

New member
יש לאפי יתרון אחד על כל המועמדים האחרים..

הוא ניצח פעמיים את מסינה העכבר.. אולי בזכותו ישבר סופסוף המנחוס של השנים האחרונות.. לא שצריך לקחת את השיקול הזה בחשבון לפני שסוגרים על מאמן אבל זה נקודונת זכות..

omni4

New member
חידה קטנה

איזה מאמן בשנים האחרונות ניצח את מכבי פעמיים ואחרי שהוחתם אצלה הוא לא הגיע איתה לפיינל פור? נכון, נבן ספאחיה. נראה לי זה עומד להיות אותו דבר רק יותר גרוע, לספאחיה היה ניסיון ביורוליג, לאפי יש ניסיון ברמות האלו? נחכה למשחק החוץ הראשון היורוליג, אז נראה כמה אפי לא מתאים למכבי. הוא מאמן ענק שיכול להיות מאמן הנבחרת אבל למכבי לצערי הוא לא מתאים בתור מאמן ראשי, היה טוב יותר בשבילו להיות עוזר מאמן במכבי ואחרי כמה שנים להיות המאמן שלה (ראו דויד בלאט),כי אם כל הכבוד מכבי עדיין ברמה אחת מעל הליגה. אז הייתה להם עונה גרועה, עכשיו יהיו כמה שנים מעולות, אבל עם אפי לא בטוח. לא הייתה העברת ביקורת אלא הכרה במציאות.

אבי83808

New member
נחיה ונראה

נראה את המשחקים הראשונים בליגה ולפי זה נחליט אם הוא מתאים למכבי או לא. אל תספיד אותו ישר לפי שראית את היכולות שלו. בכל אופן הצלחה גדולה לאפי!!!

Carmelo Anthony

New member
לא מסכים עם שניכם

מאמן אפשר לשפוט עוד לפני שראית אותו בפעולה בקבוצה שלך, ראינו אותו כבר אצל בני השרון, הוא כבר מאמן 20 שנה, אנחנו מכירים אותו מספיק טוב. ואני גם לא מסכים עם אומני, אפי מאמן עם הרבה ניסיון, מאמן חכם שהצליח להוציא מ-7 שחקנים ניצחון על גליל והצליח גם לנצח את מכבי מספר לא מבוטל של פעמים בשנתיים האחרונות, יש לו סיכוי טוב להוביל את מכבי גבוה.

אבי83808

New member
הוא אומר

שאפי בכלל לא היה מאמן ביורוליג והוא לא מנוסה שם, אבל אני מסכים איתך ובגלל זה נראה איך יהיו לו המשחקים הראשונים בתור מאמן.

Carmelo Anthony

New member
אני סומך על מאמן שכבר 27 שנים בתפקיד

שידע להתרגל ליורוליג אחרי משחק שניים, לא מדובר פה במאמן בן 34 (קטש) שעוד לפני שהספיק לעכל את זה שהוא עומד על הקווים ולא על המגרש, אפי כבר אדם עם הרבה ניסיון ולא יקח לו הרבה זמן, הסגנון לא שונה בהרבה.

נמשל

New member
הנסיון של השנים האחרונות

מלמד אותנו שפשוט אי אפשר לדעת מה יהיה. העובדה שפיני מזכיר קצת את אפי, לא מבטיחה שאפי יהיה מאמן ברמתו ויתאים עצמו ליורוליג. והעובדה שהמינוי של אפי מזכיר קצת את המינוי של ספאחיה (מאמן שניצח את מכבי) לא אומרת שאפי יכשל כמו ספאחיה (למרות שקשה להגיד על ספאחיה שנכשל. במה שהיה לו ובהתחשב בנסיבות הוא היה לא רע) הכל יהיה תלוי בבחירת השחקנים ובכימיה שיצליח ליצור. גם פיני הגדול שכולם מהללים אותו נכשל באולימפייקוס, עקב בחירת שחקנים לא נכונה וחוסר יכולת לייצר כימיה. אותי מעניין מה כמות הידע של אפי ביורוליג האם הוא יודע איזה צד צריך לסגור את הסנטר של אולימפיה לובליאנה? לאיזה צד חודר הרכז של סיינה? ראינו כמה קשה היה לאליהו בעונה של ספאחיה , לשחק מול קבוצות שהכירו אותו. ולכן חשוב יותר מהכל להכיר את היריבות ולהתכונן בהתאם.

Thierry Henry

New member
ועכשיו גם באופן רשמי...

אפי בירנבוים מאמן מכבי "אלקטרה" תל אביב. בהצלחה!

למעלה