ועכשיו כבר ערכו פולסא דנורא נגד

nooshP

New member
שאני גם לא אאמין לח"כ יצחק לוי

שניסה לשחד את צוות "משעל חם" ולשלם להם כדי לא לשדר את הקלטת? (ידיעה מתוך המזבזקים של YNET מלפני חצי שעה בערך) לא שמעתי את הראיון עם רזי ברקאי, שאני מאוד מעריכה, כך שקשה לי להתייחס לזה. אם אתה יודע איפה אני יכולה לשמוע הקלטה של הראיון, אני אשמח לדעת. אבל שים לב שלא התייחסתי לפולסה דנורא עצמו, שלדעתי הוא קשקוש גמור, אלא לאווירה הציבורית שאיפשרה את זה.

אל תאמיני אם לרזי ברקאי

שראיין היום את הצלם שהפיק את הארוע אמש וקיבל מערוץ 2 5000 דולר ... או כמו שאומרים אצלינו אך תתן לעובדות לבלבל אותך ...

nooshP

New member
מצאתי ב- YNET

"קלטת המריבה צולמה בשבוע שעבר בראש-פינה על-ידי בן ציון גופשטיין, פעיל ימין קיצוני וחבר בתנועת "כך", שריצה תקופת מעצר מנהלי בעבר, לאחר סאגת ברוך גלדשטיין במערת המכפלה, והוא מוכר לשב"כ. הוא פנה למספר כלי תקשורת עם דרישת תשלום של 5000 דולר. המחיר הלך וצנח עד שנעצר על 700 דולר." כלומר, לפי הכתוב, אחד ממשתתפי ה"טקס", הוא שמכר את האידיאולוגיה שלו תמורת כסף (בהמשך לדיון אחר שהיה בפורום), והוא שצילם ולא "התקשורת".

כינוי1982

New member
מה פתאום רק השב"כ?

המשטרה, התקשורת, הצבא, הממשלה, ביהמ"ש, הכנסת, האמריקאים, הפלסטינים... את לא מבינה? זו קנוניה אחת גדולה נגד המתנחלים!

nooshP

New member
../images/Emo6.gifאיפה יגאל שילון, איפה?

זה פשוט המופע של סטיב רק בגדול!

NimrodOZz

New member
בעניין ה"פולסא דנורא":

רציתי לכתוב את הודעתי,אבל נראה שיש משי כתב את זה טוב ממני, קבלו בבקשה את אמנון דנקנר. את השגותי לגבי הטקס -בזמן אחר... עוז.

כינוי1982

New member
הבעיה היא

שכשהאווירה מולהטת, מספיק מטורף אחד. כולם אמרו שאדם דתי אמיתי ידע שאסור לרצוח. והנה, עמיר ירה ברבין. כולם אמרו שברור שאף אדם לא ירים יד על הומו. והנה, נדקרו שלושה צועדים במצעד הגאווה. אני לא יודע אם יש מקום לנקוט צעדים משפטיים נגד עורכי הטקס, אבל ההתייחסות הציבורית צריכה להיות בהתאם - לא עוד אדישות.

האם יש גבול לפאנטיות-פולסא דנורא

איך יכול לקום רב בישראל שנותן לעצמו את הזכות לבקש ישירות מאלוהי ישראל שכותב בתנ"ך "לא תרצח" לזמן רצח?! לרצוח פסימית?! ולהודות בזה שהלך אחרי רצח רבין לחגוג בקבר רחל?! כשהיהדות אוסרת על שמחת מות איש?! אני שואל את עצמי בעולם כמו שלנו האם יש גבול לאפנטיות הדתית???!!! איש זה הוא מסית לרצח

silverhawk

New member
רק לצורך הדיוק

א) הבן אדם אשר ערך את הטקס אינו רב - הוא מעולם לא הוסמך לרבנות. ב) זוהי לא בדיוק קריאה לרצח, מכיוון שהטקס עצמו קורא להתערבות אלוהית ולא גשמית. ג) למה לא שירשרת את ההודעה? קיים כבר שירשור שלם על הנושא - אתה מוזמן לקרוא אותו ולהגיב.

זה קריאה לרצח

פשוטו כמשמעו כוח אלוהי או לא כוח אלוהי זוהי קריאה להרג האיש או רצח

NimrodOZz

New member
כשאדם הורג אדם זה רצח

כשאלוהים הורג אדם זה "צדק אלוהי". עוז.

למעלה