ועכשיו לעיניינים....

Reshefgarcia

New member
ועכשיו לעיניינים....

שבוע 4.... והמשחקים הנבחרים הם.... 1)אינדיאנפוליס קולטס מתארחים אצל ג'קסונוויל... האם ההתקפה של היגוארים תתעורר סוף-סוף? ואם לא...האם ההגנה המדהימה שלהם תוכל לעצור את פייטון ושו'ת שבוע בלבד אחרי תצוגה התקפית מדהימה? 2)ניו יורק ג'טס מתארחים אצל הדולפינים ממיאמי... לכל אלו שצרחו "אבל למה??? הרי הדולפינס נראים כמו דג מלוח..." תחשבו על ההיסטוריה של המפגשים בין שתי הקבוצות הללו בשנים האחרונות...ותבינו למה... 3)קנזס סיטי צ'יפס מתרחים בבולטימור... כי אחת מהקבוצות האלו,חייבת להפסיק לאכזב...נכון? 4)פילדלפיה מגיעה לשיקגו לשחק נגד הברס... נכון,ההגרלה אינה קלה לברס...שבוע בלבד אחרי מיניסוטה הם מקבלים את האיגלס...רק דבר קטן אחד...מיניסוטה לא הביסו את הברס...הם הוציאו ניצחון בעור שיניהם...ושוב...יש לנו כאן עניין של יריבות עתיקת שנים... האם זה יהיה מעניין? או שמא זה ה"באנקר" של כוווולם השבוע? ועכשיו.... מי אמר AFC ולא קיבל????

Reshefgarcia

New member
ואני גם אתחיל...

1)קולטס 2)ג'טס 3)בולטימור 4)איגלס קצר ולעניין....

ofribecker

New member
הניחוש שלי

1. אינדיאנאפוליס 2. מיאמי 3. קנזס סיטי 4. פילדלפיה

roniway1

New member
הניחוש שלי:

1. אינדיאנפוליס יכולה להגיע רחוק השנה. הם הפסידו בקושי לאלופים , ומציגים יכולת טובה מאוד נכון לעכשיו. הניחוש שלי - אינדיאנפוליס!!!!! 2. מיאמי דולפינס - טוב ,אני אתן להם צ'אנס נוסף השבוע , נראה אם ההתקפה תבריק כמו ההגנה בדרך כלל. 3. בולטימור. 4.פילדלפיה איגלס.

LuCkY SoB

New member
שלי

1. ג'קסונוויל - הקולטס נראו מצוין מול האין הגנה של הפאקרס, אבל עכשיו הם יפגשו את חומת ברלין של ג'קסונוויל, שגם משחקים בבית ובגלל זה הם ינצחו במשחק. 2. ג'טס - כי הדולפינס באמת נראים כמו דג מלוח 3. בולטמור - מפגש שקול ביותר, אני הולך על הרייבנס בגלל הביתיות. 4. פילי - כי הברס לא יעצרו את TO ומקנאב.

גם אני

1. קולטס. 2. ג'טס 3. KC- צריך להתעורר מתישהו,לא? 4. ברס. סתם כי אני אוהד GIANTS וגם כי צריך להפסיק עם הבאנקר הזה. לא?

ranatz

New member
ההימור שלי

קולטס (הג'אגס המגעילים לא יעצרו את ההתקפה הכי טובה בליגה) ג'טס (נראים טוב ומיאמי על הפנים. יוחזר ג'יי פידלר לאלתר!) צ'יפס (חייבים לשים סוף לרצף ההפסדים) איגלס (רק בגלל שרקס גרוסמן פצוע ולא ישחק...)

puppi

New member
ההימור שלי

1. אינדיאנפוליס 2. ניו יורק 3. בולטימור 4. פילדלפיה

JakeTheSnake16

New member
אוקיי

1. קולטס. בלי התקפה לא מנצחים את אינדי, מה שעבד בקושי נגד דנבר לא יעבוד מול פייטון וחבורתו 2. ג'יי אי טי אס ג'טס ג'טס ג'טס 3. קנזס סיטי- עם כל השינאה שלי אליהם, בכל ההפסדים שלהם, או לפחות במה שיצא לי לראות, הם לא נראו כל כך רע, יחסית. 4. פילדלפיה. קשה להמר נגדם השנה

Ilya T

New member
ההימורים

1. קולטס (
הקבוצה האהובה עלי נגד הקבוצה השנואה, ואני נאלץ לבחור את השנואה 2. ג'טס (כי נמאס לי להמר על מיאמי ולהתאכזב) 3. צ'יפס 4. פילדלפיה

Jerzet

New member
למה

לא בוחרים משחקים קצת מאתגרים כמו....טוב, השבוע אין ממש משחקים מאתגרים. אבל לא הייתי מכניס את המשחק של פילי להימורים השבוע. הסקונדרי של הברס לא יכול לעצור אף אחד. כנראה זה בגלל שרשף הוא T.O. fanboy..... בעצם, יש משחק ממש טוב שלא נכנס. והוא אטלנטה מול קרוליינה. גם ניו אינגלנד ובאפלו יכול להיות מעניין. בכל מקרה, רשף כבר בחר אותם בשבילי. אבל בכל זאת: 1) אינדי 2) ג'טס 3) בולטימר 4) פילי מה לגבי התוצאות של שבוע שעבר, דרך אגב?

Jerzet

New member
טוב

ראיתי את התוצאות של שבוע שעבר. זה מה שקורה שכותבים לפני שקוראים את כל ההודעות בפורום.

erantal2000

New member
ההימור שלי

פייטון יטחן את הג'גס בלי מאמץ. כנ"ל בקשר לפנינגטון ומיאמי. קנזס סיטי בבלטימור הולך להיות קרב לחיים ולמוות. זו ההזדמנות האחרונה של הצ'יפס ואני הולך עליהם. גם פילי נגד הברס הולך להיות קשה. פילי נראים בלתי ניתנים לעצירה, אבל אני בכל זאת הולך על הפתעה ועל נצחון של הברס.

למעלה