ועכשיו לעיניינים....

videoman

New member
גם אני

1. ג'קסונוויל 2. מיאמי (עד עכשיו הכבשה השחורה שלי) 3. בולטימור 4. פילי

Yo-man

New member
בשבוע שעבר שכחתי - השבוע אני כאן

1. אינדיאנפוליס (למרות שלא יהיה קל בכלל) 2. מיאמי (לזכר הימים הטובים) 3. בולטימור (צפוי...) 4. פילדלפיה. הנסיון שלך ליצור מתח עם הדובים הכבדים מרשים - אבל לא תפס. אחלה בחירות, אגב
, רשף.

gadotmi

New member
התוצאות שלי

לצערי השבוע קצת קשה להיות "מפתיעים", ונראה לי שלא יהיו הבדלים גדולים בהימורים בין המשתתפים: 1) נו באמת, כל הכבוד להגנה של ג'קסונוויל, אבל זה לא מספיק לפייטון מאנינג. ראינו מה היה בשבוע שעבר מול גרין ביי.... הקולטס לוקחים. 2)אחרי שבוע מנוחה, לא נראה לי שלפנינגטון תהיה בעיה מול ההגנה של מימאי. מצד שני, ראינו מה ההתקפה של מיאמי מסוגלת (או יותר נכון, לא מסוגלת) לעשות, ולכן גם אם הדולפינס יצליחו לעצור מתקפה פה ושם, זה לא יספיק למי שלא עושה טאצ'דאון במשחק שלם. הג'טס לוקחים. 3) בשבוע שעבר היה לצ'יפס משחק מול קבוצת ריצה לא מי יודע מה. מישהו באמת חושב שיש להם כלים לעצור את ג'מאל לואיס (ועוד במשחק חוץ)? איזה משחק התקפה מסוגלים הצי'פס ליצר השנה? הרייבנס לוקחים. 4) הברס באמת סימפטיים וראינו איך הם חטפו כדור להתקפה הנהדרת של גרין ביי והגיעו על ל-TD. אבל אפילו שהם בבית, מול המכונה המשונת והירוקה של פילי זה לא יכול לעמוד לאורך משחק שלם. אפילו אם ניפול, נראה לי שזה אמור להיות הבאנקר. האיגלס לוקחים. חג שמח לכולם וצפיה מהנה במשחקים מהסוכה.

תתפלא גדי. בתור מי שמרכז

את תוצאות שבוע 4 אני יכול לספר לך שלא כולם הימרו באופן אחיד. שלושה אפילו (וכמובן אני בתוכם) הימרו על שיקגו.

gadotmi

New member
שמתי לב לזה...

אני יודע, כל הכבוד על התעוזה. נראה אם הברס יהיו שם בשבילך.. גם אני שמתי הימור על מיאמי בשבוע הראשון רק כדי שתהיה שונות בין הבוחרים השונים..... כמובן שזה היה בדיוק המשחק שבו "נפלתי"... !!

התוצאות שלי-בעידודו של גדי :)

1. אינדיאנפוליס 2. ניו יורק 3. בולטימור 4. שיקגו .

dbroncos

New member
ההימור שלי

לכל אנשי שיקגו - אם זה היה על הליין (9.5 נקודות לפילדלפיה), עדיין אי אפשר ללכת על קבוצה עם הגנה פצועה, ובמיוחד בלי קווטרבק. בטח לא כשמקנייר לוהט כמו שהוא לוהט. 1. אינדי - ההתקפה של הג'גס אולי תעשה קצר יותר מול האין-הגנה של הקולטס, אבל זה ממש לא יספיק. 2. הג'טס - התקפת מיאמי מתקרבת לשיאים שליליים מדהימים. 3. בולטימור - הגמל קנה פטור מבית הכלא למשך העונה, וזה אומר שהוא יבוא רגוע למשחק וישחק כמו במשחק הקודם, רק נגד הגנה פחות טובה. 4. פילי - ראו למעלה. דודי Go Broncos Destroy the Buckies

למעלה