המשאלה שלך לא תתגשם כי הם בכלל לא של וואנס חחחחחחח... הם של ADIO
ב בנטליקע New member 12/5/06 #45 או שהתבלבלת עם נעל אחרת או שהם סתם שמו אותה שם.. חח תשאלי אפילו, היא לא של וואנס..
R Rose131 New member 12/5/06 #46 אין מצב שהתבלבתיXD../images/Emo29.gif אני חיבקתי אותה;[[ וחברה שלי צחקה עליי;[[ אוף. לאדעת אבל קודם אני צריכה 470 שקל;[[
אין מצב שהתבלבתיXD../images/Emo29.gif אני חיבקתי אותה;[[ וחברה שלי צחקה עליי;[[ אוף. לאדעת אבל קודם אני צריכה 470 שקל;[[
Y yaelrs New member 12/5/06 #47 470 שקל??../images/Emo2.gif../images/Emo192.gif מותק, זה ממש לא שווה ת'כסף..
R Rose131 New member 13/5/06 #49 אז וואנס אולי קנו אותם?../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif כי הם היו בחנות של וואנס ליד המדרחוב מתחת למקדונלדס ואין מצב שהתבלבלתי;[[
אז וואנס אולי קנו אותם?../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif כי הם היו בחנות של וואנס ליד המדרחוב מתחת למקדונלדס ואין מצב שהתבלבלתי;[[
S S u p e r S h e e p New member 11/5/06 #40 OMG:|../images/Emo163.gif לפחות תני קרדיט לפורום גרין גיי.. לארז וולך הגאון ממציא המשחק (חחח ירדן רספקט!), ולאיזה כבשת על שהעלתה את המשחק הזה לתודעה.
OMG:|../images/Emo163.gif לפחות תני קרדיט לפורום גרין גיי.. לארז וולך הגאון ממציא המשחק (חחח ירדן רספקט!), ולאיזה כבשת על שהעלתה את המשחק הזה לתודעה.
K Kissed By A Vampire New member 12/5/06 #41 אוקיי.. ../images/Emo115.gif קרדיט לפורום דרין גיי שהמציא תמשחק..למרות שאני גנבתי אותו בכלל מקומונת P!ATD..
אוקיי.. ../images/Emo115.gif קרדיט לפורום דרין גיי שהמציא תמשחק..למרות שאני גנבתי אותו בכלל מקומונת P!ATD..