תיאון לא באמת מבין מה הוא עושה, והאמת היא שלמרות ההתנהגות האכזרית והבוגדנית שלו, הוא לא ממש חייב משהו לסטארקים, למרות שהדברים שעשה אחרי שכבש את וינטרפל הם בלתי-נסלחים. ג'ופרי הוא פשוט ילד אכזרי ומפונק וצבוע שנהנה להתעלל באנשים בלי שום הצדקה.
אבל בניגוד לג'ופרי אפשר לראות שכן תוקפים אותו יסורי מצפון לעיתים ומעשיו כן טורדים את שנתו בלילות. את מעשיו המגעילים ניתן לפחות לתרץ בכך שרצה לרצות את אביו ולפלס את דרכו למעלה. ג'ופרי התעלל באנשים ולו רק כדי להפיג את השיעמום...
השרץ המאוס ביותר בעלילה - יצור סדיסטי, שפל, פחדן, מפונק ויהיר, בלא שום תירוץ להתנהגותו מלבד פינוק ורוע. הפרק בו הוא נחנק היה אחד הפרקים השמחים ביותר בכל ששאוש"ק.
ג'ופרי. תיאון בסה"כ נהיה קצת פוץ וגם לא ממש, כי בסה"כ זה הנוהג אצלהם והסטארקים באמת כלאו אותו. ג'ופרי- אין מילים בחיים לא ראיתי אדם כ"כ קר לב אולי חוץ מגרגור קלגאן.
בשביל לתאר אותו, גרגור הוא באמת אחד כזה, ג'ופרי זה סתם ילד קטן עם כוח, ההחלטות שלו נובעות בגלל טיפשות, לא בגלל שהוא באמת רע ביצר שלו. אבל אני כמו כל השאר מסכים שג'ופרי הוא הרבה יותר גרוע מתיאון, ושהמוות שלו פשוט היה רגע משמח.
פשוט לא נראה לי שהוא אשם בזה...רואים שהוריו אף פעם לא נזפו או הענישו אותו כשעשה משהו שהוא נחשב ל"לא נכון", ולכן הוא התרגל לעשות את זה והבין את זה כדבר נכון לעשותו.
נאמר על ג'ופרי שהוא מסוגל להיות אבירי כשהוא רוצה בכך כמו בפגישה בין ג'ופרי לסאנסה. ורוברט השתדל להקנות לו דרך ארץ לפי תגובתו בסצנה ההיא עם החתולים. ג'ופרי מפגין פה את כפל הפנים של פסיכופאת אמיתי - האכזריות שלו נותנת לו סיפוק עמוק וכן. גם על אאריון אש בוהקת נאמר שהוא היה יכול להיות אבירי כשרצה - בדרך-כלל, בנוכחות אביו - אך התנהגותו הייתה אכזרית ונטולת סיבה כמו ההתעללות בעלמה הדורנית.
הוא היה עם רוב רק כי מושבו היה בצפון. מרד היה פירושו מוות ולכן הוא היה חייב לשרוד....בחייכם...בית שהמורשת שלו זה לפשוט עורות וסמל הבית הוא איש מוצלף לא יכול להיות "בחור טוב" אל תגידו לי שלא ראיתם את זה מהתחלה.... תיאון? משהו מוזר....הוא שילוב של שני דברים שבד"כ לא מתקיימים. הוא יפה והוא לוזר. מתארים את תיאון כבחור ששכב עם המון בחורות והוא משאיר אחריו לבבות שבורים אבל כל מיני דברים קטנים מראים לנו שהוא לוזר בטבעו ושום דבר לא ישנה את זה....למשל...שהוא רוצה לפגוע לאחד מאנשיו בזרוע שמחזיקה גביע יין (כדי לצרף למעשה הזה סיפור טוב) אבל פוגע לו בבטן במקום או למשל שהנושא כלים שלו מעיר אותו ותיאון מתעורר בבהלה הוא שולח ישר יד לאחוז בפגיון שלו שעל השולחן אבל במקום זאת הוא מפיל אותו על הריצפה. אני לא שונא את תיאון כי הוא טיפש. זאת לא אשמתו. אני עדיין מקווה שהוא יתפכח בהמשך ויראה לנו שיש בו גם קצת טוב (סביר להניח שהוא יהרג בנסיון להשתנות לטובה כי הוא פשוט....לוזר) ג'ופרי? טוב שהוא מת! אחת הדמויות היחידות שלא היה לי אפילו טיפת סימפתיה אליה עד עכשיו זו זאת של ג'ופרי.
את היחס של תיאון לנשים ולאנשים שלדעתו הם נחותים ממנו (נשים הן לפי השקפתו נחותות ממנו). זאת גם אחת הסיבות בגללה הוא מתנגד כל כך לאשה - אישה לדעתו היא נחותה ומתאימה רק למיטה ולהבאת ילדים לעולם. על היחס המזעזע שלו לנשים אין מה לדבר, ועל האנשים הנחותים ממנו - תראו את היחס שלו לג'ון, לדוגמה, רק בגלל שהוא ממזר. הוא לא סתם טיפש לוזר, הוא פשוט מגעיל.